Halvat lennot San Sebastian

Halvimmat lennot kohteeseen San Sebastian

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 76 € yhdensuuntaisille lennoille ja 104 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Iberia
Air France
Brussels Airlines
Air France
KLM
Vueling Airlines

Lisätietoja – San Sebastian

Lennot San Sebastiániin

San Sebastián, baskiksi Donostia, sijaitsee Baskimaan itsehallintoalueella Pohjois-Espanjassa Biskajanlahden rannalla lähellä Ranskan rajaa. Se on Gipuzkoan maakunnan pääkaupunki ja suosittu matkakohde. San Sebastiánissa on myös lentoasema, joka sijaitsee itse asiassa läheisessä Hondarribian kunnassa Ranskan rajan tuntumassa. Lentoasemalle lennetään lähinnä Espanjan sisäisiä lentoja. Parhaat lentotarjoukset San Sebastiániin löytyvät tietenkin Expedian kautta.

San Sebastiánin lentoasema on pieni lentoasema, josta lennetään tätä kirjoitettaessa ainoastaan Espanjan sisäisiä lentoja. Lentoasemalta on ollut yhteyksiä sekä Madridiin että Barcelonaan, minkä ansiosta suomalaiset matkustajat pääsevät perille helposti yhdellä vaihdolla. Lentoaseman laajentamista on ehdotettu, mutta mitään konkreettista ei vielä ole päätetty. San Sebastiániin matkaavat voivat myös lentää läheiselle Biarritzin kansainväliselle lentoasemalle. Expedian kautta voi vuokrata auton San Sebastiánissa, ja omalla autolla omalle hotellille pääsee helposti.

San Sebastián on monipuolinen matkakohde, jossa on paljon nähtävää. Yksi kaupungin suurimmista valttikorteista on sen erinomainen sijainti kuvankauniin La Conchan lahden rannalla. Sen lisäksi kaupungissa on upea vanhakaupunki ja hienoja kirkkorakennuksia. San Sebastiánissa järjestetään myös paljon tapahtumia, kuten San Sebastiánin kansainväliset elokuvajuhlat. Expedian kautta voit helposti varata hotellin San Sebastiánissa haluamastasi paikasta, esimerkiksi rantabulevardin varrelta tai vanhankaupungin tunnelmallisilta kujilta. Expedia tarjoaa halpoja lentoja San Sebastiániin, ja pakettimatkat San Sebastiániin tarjoavat vieläkin kätevämmän tavan varata matka.

Lentäminen Suomesta San Sebastiániin

San Sebastiánin lentoasemalle on lennettävä joko Madridin tai Barcelonan kautta. Matka-aika riippuu välilaskun kestosta, ja joskus vaihtoon voi mennä montakin tuntia. Lentoja on huomattavasti enemmän Madridiin kuin Barcelonaan, joten yleensä välilaskupaikka on juuri Madrid. Joskus voi olla helpompi lentää jollekin muulle lähialueen lentoasemalle, kuten Biarritzin kansainväliselle lentoasemalle Ranskassa, ja jatkaa sieltä maateitse San Sebastiániin. Espanjan rahayksikkö on euro, joten valuuttaa ei tarvitse vaihtaa. Espanja kuuluu lisäksi Schengen-alueeseen, joten rajan ylittäminen käy ilman rajamuodollisuuksia.

Lennot San Sebastiánin lentoasemalle

San Sebastiánin pieni lentoasema palvelee kaupungin lisäksi myös muita kaupunkeja ja alueita Baskimaan pohjoisosissa. Se sijaitsee noin 20 kilometrin päässä San Sebastiánista aivan Ranskan ja Espanjan välisen rajan tuntumassa. Lentoasemalta on paljon lentoyhteyksiä Madridiin ja muutama yhteys Barcelonaan, mutta muita lentoyhteyksiä ei ainakaan tätä kirjoitettaessa ole. Expedia tarjoaa joka tapauksessa monia lentoja San Sebastiániin niin Iberialta kuin muiltakin lentoyhtiöiltä.

San Sebastiánin lentoasemalta on kattavasti bussiyhteyksiä kaupungin keskustaan. Paikallinen Ekialdebus-bussiyhtiö ajaa useampaa linjaa lentoaseman ja San Sebastiánin välillä. Suurin osa busseista pysähtyy Gipuzkoa-aukiolla kaupungin ydinkeskustassa. Aukiolta on helppo siirtyä muille San Sebastiánin bussilinjoille, minkä lisäksi suurin osa kaupungin hotelleista on kävelymatkan päässä aukiosta. Bussien lisäksi lentoasemalta voi myös ottaa taksin San Sebastiániin. Taksimatkan hinta on kuitenkin suhteellisen korkea, sillä lentoasema sijaitsee melko kaukana San Sebastiánin keskustasta. Toinen vaihtoehto on vuokrata auto lentoasemalla ja ajaa suoraan omalle hotellille. Automatka kestää vajaat puoli tuntia, ja reittivaihtoehtoja on useampia.

Toinen vaihtoehto on lentää Biarritzin lentoasemalle ja jatkaa sieltä junalla San Sebastiániin. Biarritzin lentoasemalta voi ottaa paikallisbussin joko Biarritzin tai Bayonnen rautatieasemille, joilta voi siirtyä helposti ja nopeasti junalla Hendayeen Ranskan puolella rajaa, ylittää raja Irúniin ja jatkaa sieltä suoraan San Sebastiániin. Biarritziin lennetään toisinaan suoria lentoja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, joten kokonaismatka-aika voi olla lyhempi Biarritzin lentoasemalle lennettäessä.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen San Sebastian

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 76 € yhdensuuntaisille lennoille ja 104 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Lufthansa