Pääosion alkuosa

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Muutosmaksuja ei veloiteta tiettyjen lentojen kohdalla. 

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Lisätietoja – Shenzhen

Tietoja Shenzhenistä

Lennot Shenzheniin

Tämä Kiinan Guangdongin maakunnassa, Hongkongin pohjoispuolella sijaitseva kaupunki tunnetaan yleisesti Kiinan Piilaaksona. Yli 10 miljoonan asukkaan vilkas metropoli on yksi Kiinan merkittävimmistä kaupan keskittymistä, jossa on myös oma pörssi. Suomesta ei ole suoria lentoja Shenzheniin, mutta kaupunkiin pääsee helposti esimerkiksi Shanghain tai Hongkongin kautta. Tutustu eri lentovaihtoehtoihin Expedian kautta ja varaa samalla myös hotelli Shenzhenistä.

Bao’anin kansainvälinen lentoasema sijaitse 32 kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen. Lentoasemalta on myös erinomaiset yhteydet Shenzhenin lisäksi pikalautoilla läheisiin Macaon ja Hongkongin kaupunkeihin, ja vaihto lauttayhteyksiin onnistuu ilman erillistä passintarkastusta. Voit myös nauttia huimien pilvenpiirtäjien dominoimasta urbaanista kaupunkikuvasta vuokraamalla auton Shenzhenissä Expedian avulla.

Vuonna 1980 Hongkongin taloudelliseksi kilpailijaksi perustettu Shenzhen on nykyään yksi Kiinan menestyksekkäimpiä kaupunkeja, joka tunnetaan ennen kaikkea teknologiafirmojen keskittymänä. Tämä Helmijoen suiston itälaidalla sijaitseva kaupunki on kasvanut räjähdysmäisesti erikoistalousalueen perustamisesta lähtien, ja nykyään metropolialueella asuu yli 18 miljoonaa ihmistä. UNESCOn Creative Cities kaupunkien listalle nimetty metropoli on vähemmän tunnettu kansainvälisten matkailijoiden joukossa, mutta kaupunki tarjoaa kävijöille huvipuistojen lisäksi upeaa modernia arkkitehtuuria, viihdyttäviä baareja ja erinomaisia ravintoloita. Kaupunki on myös tunnettu kauniista hiekkarannoistaan. Huomioi, että paikallisten kielitaito on suhteellisen rajoittunutta. Varaa edullinen pakettimatka Shenzheniin Expedian avulla jo tänään.

Lentäminen Suomesta Shenzheniin

Tällä hetkellä Helsinki-Vantaalta ei ole suoria lentoja kaupunkiin, mutta paikalle pääsee helposti yhdellä välilaskulla esimerkiksi Shanghain tai Hongkongin kautta. Lyhimmillään lennot Helsingistä kestävät välilaskuineen hieman yli 16 tuntia. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa halvat lennot Shenzheniin Expedia.fi-sivustolla jo tänään.

Suomen kansalaiset tarvitsevat Kiinaan matkustaessaan viisumin, jonka voi hankkia esimerkiksi Kiinan suurlähetystöstä Helsingistä. Kiinan virallinen valuutta on renminbi (RMB).

Lennot Shenzhenin lentoasemalle

Vuonna 1991 rakennettu Bao’anin kansainvälinen lentoasema on viime vuosina käynyt läpi merkittävän uudistus- ja laajennusprojektin, ja tämän Kiinan viidenneksi vilkkaimman lentoaseman kautta kulki vuonna 2015 yli 39 miljoonaa matkustajaa. Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole suoria reittilentoja kaupunkiin, mutta kohteeseen pääsee helposti yhden välilaskun kautta. Lentoaseman kattavaan palvelutarjontaan kuuluu muun muassa hotelli, luksusliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja autovuokraamoja sekä erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Lentoasemalta pääsee esimerkiksi metrolla keskustaan noin 50 minuutissa. Expedia.fi-sivustolta voit löytää omaan budjettiisi sopivat Shenzhenin-lennot.

Kaupungin lentoasemalle liikennöivät esimerkiksi Air China, Air Shenzhen ja Tigerair. Lentoasema palvelee suurelta osin Kiinan sisäistä reittiliikennettä, ja Suomesta paikalle voi lentää kätevästi Shanghain kautta. Lyhimmillään matka Helsingistä kestää noin 16 tuntia. Huomioi, että odotusaika Shanghain lentoasemalla voi olla useita tunteja. Jos haluat säästää aikaa, voit lentää Suomesta suoralla lennolla Hongkongiin, josta pääsee vaivattomasti paikalle julkisilla liikenneyhteyksillä. Tämä on myös huomattavasti edullisempi vaihtoehto matkustaa Suomesta kaupunkiin. Vieraile Expedia.fi-sivustolla, kun haluat löytää lentotarjouksia Shenzheniin.

Expedia.fi-sivustolla voit matkaa suunnitellessasi vertailla lentoja esimerkiksi hinnan ja keston mukaan. On hyvä muistaa, että lentojen saatavuus ja hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja varausajankohdasta riippuen. Expedian avulla voit tutustua lukuisiin eri vaihtoehtoihin ja valita juuri itsellesi sopivimmat lentoliput esimerkiksi hinnan ja välilaskujen mukaan.

Lennot Shenzheniin Shanghain kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole suoria reittilentoja Shenzheniin, mutta kaupunkiin voi lentää yhdellä vaihdolla esimerkiksi Shanghai Pudongin kansainvälisen lentoaseman kautta. Matka Helsinki-Vantaalta Shanghain lentoasemalle kestää noin yhdeksän tuntia. Matkan toinen etappi kestää hieman alle kolme tuntia. Kokonaisuudessaan matkan kesto välilaskuineen on noin 16 tuntia.

Tietoa lennoista kohteeseen

Kohdelentokenttä Shenzhen
Kohdelentokentän IATA-koodi SZX