Halvat lennot Sodankylä

Halvimmat lennot kohteeseen Sodankylä

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 98 € yhdensuuntaisille lennoille ja 164 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Sodankylä

Sodankylä: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Sodankylä? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Sodankylä. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Sodankylä. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Sodankylä tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Sodankylä lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa Sodankylä on vain yksi lentokenttä – Rovaniemi (RVN).
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Sodankylä?
Jos kohteesi on Sodankylä, sinulla ei ole hirveästi valinnan varaa. Tätä reittiä palvelee vain yksi lentoyhtiö – liput kannattaakin varata ajoissa saadaksesi parhaan tarjouksen.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sodankylä?
Finnair ja Norwegian Air International operoivat isoimman osan lennoista kohteeseen Sodankylä. Yksi suosituimmista tavoista matkustaa tänne on valita lentoyhtiön Finnair lennot kohteesta Kallio.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Sodankylä?
Koska kohteeseen Sodankylä lennetään suurin piirtein 37 suoraa lentoa viikossa, voit aloittaa lomasi helposti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Sodankylä?
Suosituimmat lennot kohteeseen Sodankylä lähtevät kentiltä Kamppi, Pasila ja Kallio.
Miten kauan lento kohteen Sodankylä lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Kamppi ja Sodankylä välillä on 1 tunti ja 22 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, voit odottaa lentoajan olevan suurin piirtein 1 tunti ja 22 minuuttia, ja 1 tunti ja 22 minuuttia kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Sodankylä?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime tinkaan. Lippujen hinnat ovat yleensä korkeammat juuri ennen lähtöä. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessasi useampia lentoasemia. Lentojen hinnat vaihtelevat usein lentokentittäin. Kannattaa myös vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua ostamaan liput heti, kun löydät hyvän tarjouksen. Tarjoukset eivät yleensä ole voimassa kauaa! Pienellä vaivalla ja tuurilla löydät varmasti itsellesi sopivat liput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Sodankylä?
Meillä on vinkkejä siihen, miten voit tehdä lentämisestä mukavan kokemuksen. Vinkkejämme seuraamalla pääset lentokentän turvatarkastuksen läpi helposti ja saavut kohteeseen Sodankylä ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa mahdollisimman ongelmaton matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat: passi, lentoliput, luottokortti ja lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun on hyvä pistää lennolla tarvitsemasi tavarat, kuten elektroniset laitteet ja jotain luettavaa. Mukaan kannattaa tietenkin myös ottaa laturit, mukava matkatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet. Älä myöskään unohda jättää laukkuusi tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten hammasharjalle ja deodorantille, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt esineet vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa tuoda lennolle. Näihin kuuluvat puukot, sakset, aerosolit ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten hiihtosauvoja, ja esineitä, jotka voisivat satuttaa muita ihmisiä, kuten aseita ja miekkoja, ei voi myöskään tuoda mukaan lennolle.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle kannattaa laittaa päälle mahdollisimman mukavat vaatteet. Väljät ja hengittävät vaatteet ovat parhaita, ja kannattaa muistaa pakata mukaan myös neuletakki, jos sinulle tulee kylmä helposti. On hyvä idea pistää jalkaan tilavat ja matalakantaiset kengät, koska jalkasi saattavat turvota lennon aikana. Korkokengät ja saappaat kannattaa suosiolla pakata matkalaukkuun.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, joka on tulosta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamossa kävely niin usein kuin se on mahdollista ovat loistavia tapoja ehkäistä tätä tapahtumasta. Kannattaa myös käyttää tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Sodankylä?
Kokosimme listan vinkeistä, joiden avulla pääset nopeasti turvatarkastuksen läpi. Pääset lentoasemalta kohteeseen Sodankylä ennen kuin huomaatkaan:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi kädenulottuvilla. Ne tulee näyttää ensiksi turvatarkastuksessa.
  • Turvallisuustarkastuksessa sinun täytyy poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti laukaista hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi puhelimet ja korvakuulokkeet sekä vyöt ja takit. Ne kaikki pitää skannata erikseen.
  • Kaikki elektroniikka, kuten puhelin ja läppäri, tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Haluatko ottaa lennollesi mukaasi partavaahdon? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Kevyet lenkkarit ovat hyvä vaihtoehto lennettäessä, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvallisuustarkastuksessa. Saappaat ja korolliset kengät laitetaan läpivalaisulaitteeseen yleensä erikseen.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos olet ottamassa mukaasi teräviä esineitä kuten taskuveitsiä tai työkaluja, pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi, koska ne voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa.

Tietoa lennoista kohteeseen Sodankylä
Kohdelentokenttä
Sodankylä
Kohdelentokentän IATA-koodi
IVL

Suosittuja lentoja kohteeseen Sodankylä

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 98 € yhdensuuntaisille lennoille ja 164 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair