Halvimmat lennot kohteeseen Sorrento

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Sorrento

Lennot Sorrentoon

Sorrento on kuvankaunis, Napolinlahden rantakallioille sijoittuva kaupunki Italian Campanian maakunnassa. Napolin kaupungin, Caprin saaren ja Vesuviuksen tulivuoren läheisyyteen sijoittuva kaupunki houkuttelee matkailijoita ihastuttavalla arkkitehtuurillaan ja luonnollaan. Lentoja Sorrentoon ei tätä artikkelia kirjoitettaessa ole saatavilla, sillä Sorrenton lähin lentoasema on Napolin Capodichino, jonne lentää Helsingistä helposti esimerkiksi Frankfurtin kautta. Suomesta ei ole tällä hetkellä Napoliin suoria lentoja. Lomakaudella on tarjolla useampia lentovaihtoehtoja, joten aikataulut kannattaa tarkistaa Expedian kautta.

Napolin Capodichinon lentoasema sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Napolin keskustasta. Lentoasema palvelee vuosittain noin kuutta miljoonaa matkustajaa, ja asemalle liikennöivät esimerkiksi Alitalia, Air France, British Airways, Finnair, Lufthansa ja Turkish Airlines. Napolista pääsee mukavimmin ja nopeimmin Sorrentoon pikalautalla. Kun tutustut lentoihin Expedian kautta, voit myös vuokrata auton Sorrentossa.

Etelä-Italian Napolinlahden kuvankauniiden rantamaisemien ympäröimä suosittu lomakohde Sorrento sijoittuu myös muiden kuuluisien turistikohteiden läheisyyteen. Sorrenton historia ulottuu yli 2 500 vuoden päähän, mutta nykyään kaupunki tunnetaan luksushotelleistaan sekä Limoncello-sitruunalikööristään. Sorrenton keskeisen sijainnin ansiosta kaupunki soveltuu erinomaisesti lähellä sijaitsevien Napolin ja historiallisten Pompejin ja Herculaneumin kaupunkien, Vesuviuksen tulivuoren sekä Caprin saaren tutkiskeluun. Itse Sorrenton kaupungissa voit nauttia muun muassa venesatama-alueesta, ravintoloista ja Villa Pollion raunioista. Voit säästää matkabudjetissasi varaamalla pakettimatkan Sorrentoon Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Napoliin

Suomesta ei ole suoria reittilentoja Napoliin, mutta kaupunkiin pääsee lentäen yhdellä vaihdolla esimerkiksi Frankfurtin tai Münchenin kautta. Lento Suomesta Müncheniin kestää hieman yli kaksi ja puoli tuntia. Toinen etappi Münchenistä Napoliin puolestaan kestää noin puolitoista tuntia. Tutustuessasi eri vaihtoehtoihin voit varata samalla hotellin Sorrentosta Expedian avulla.

Italia on Schengen-alueeseen kuuluva EU-maa. Italiaan matkustavalla EU-maan kansalaisella on oltava voimassa oleva matkustusasiakirja, jolla voi todistaa henkilöllisyyden.

Lennot Napolin lentoasemalle

Napolin Capodichinon kaupunginosassa noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva lentoasema palvelee vuosittain noin kuutta miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalle lennetään ympäri vuoden useita päivittäisiä reittilentoja eri puolilta Eurooppaa. Lentoaseman erinomaisiin palveluihin sisältyy muun muassa autovuokraamoja, posti, pankki, matkatoimistoja, tax free myymälöitä, ravintoloita ja kahviloita.

Napolin lentoasemalta Sorrentoon pääsee niin junalla, bussilla, autolla kuin lautallakin. Sorrento on Circumvesuviana-junalinjan päätepysäkki, ja matka-aika on noin 75 minuuttia. Kaikista helpoin ja myös maisemien kannalta paras tapa on siirtyä Napolin lentoasemalta Sorrentoon pikalautalla. Lauttamatka kestää vain noin puoli tuntia. Jos haluat ajaa matkan aikana itse voit tutustua autonvuokrauspalveluihin helposti etukäteen Expedia.fi-sivustolla. Napolin läpi ajaessa on kuitenkin syytä varautua ruuhkiin.

Lennot Napoliin Münchenin kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on päivittäin useita vuoroja Münchenin lentoasemalle, ja lentoaika on tyypillisesti noin kaksi ja puoli tuntia. Reittiä liikennöi esimerkiksi Finnair, SAS ja Lufthansa. Matkan toinen etappi Münchenin lentoasemalta Napolin Capodichinon lentoasemalle kestää aikataulun mukaan noin puolitoista tuntia. Lauttamatka mukaan luettuna Helsingistä pääsee Sorrentoon nopeimmillaan noin kuudessa tunnissa. Expedian kautta voit etsiä eri vaihtoehtoja helposti hinnan ja keston mukaan ja varata halvat lennot Sorrenton lähistölle.

Lennot Napoliin Frankfurtin kautta

Helsinki-Vantaan ja Frankfurtin kansainvälisen lentoaseman välillä lennetään päivittäin useita vuoroja. Reittiä liikennöi esimerkiksi Finnair, Air Canada ja Lufthansa. Lento Helsingistä Frankfurtiin kestää vajaat kolme tuntia. Matkan toinen etappi Frankfurtin lentoasemalta Napoliin kestää noin kaksi tuntia. Lentoaikataulut ja lentojen hinnat vaihtelevat vuodenajan ja varausajankohdan mukaan, mutta Expedian kautta voit aina löytää helposti edullisimmat lennot Sorrentoon matkatessa.

Tietoa lennoista kohteeseen Sorrento

Kohdelentokenttä Napolin kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi NAP
Kohdekaupunki Napoli

Suosittuja lentoja kohteeseen Sorrento

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.