Halvimmat lennot kohteeseen Soul

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Soul

Tietoja Soulista

Lennot Souliin

Korean tasavallan dynaaminen ja värikäs pääkaupunki tarjoaa matkailijoille historiaa, modernia arkkitehtuuria ja kulinarismia. Finnair lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta Souliin useita kertoja viikossa ilman välilaskua, ja lennon kesto on noin yhdeksän ja puoli tuntia. Kaupungin lentoasema on yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä, joten reittivaihtoehtoja on lukuisia. Expedian avulla voit vertailla eri lentotarjouksia ja varata samalla hotellin Soulista.

Incheonin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 48 kilometriä kaupungin keskustasta länteen. Vuodesta 2005 lähtien Airports Council Internationalin maailman parhaaksi lentoasemaksi valitseman Incheonin kautta kuljet sujuvasti niin saapuessasi kuin lähtiessäsikin. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan auton Soulissa, Expedian avulla löydät helposti useita eri vaihtoehtoja.

Dynaamisen Soulin kaupungin juuret ulottuvat yli 2 000 vuoden päähän, ja alueen historia sekoittuu sulavasti modernien pilvenpiirtäjien värittämään kaupunkimaisemaan. Tämä on kaupunki, joka ei nuku. Metropoli on tunnettu ennen kaikkea upeasta ruokakulttuuristaan, iltamarkkinoistaan (Namdaemun ja Dongdaemun) ja yöelämästään. Tutustu historiallisiin Gyeongbokin palatsiin ja Bukchon Hanokin kylään, patikoi Namsanvuorelle ja rentoudu pitkän päivän päätteeksi ainutlaatuisissa jjimjilbang-kylpylöissä. Huomioi, että korealaisten keskuudessa englannin taito on auttavaa. Vietä taatusti antoisa ja virkistävä kaupunkiloma ja varaa edullinen pakettimatka Souliin Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Souliin

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on viikoittain useita suoria lentoja kaupunkiin, joten Suomesta pääsee paikalle erittäin helposti. Kaupungin lentoasema on myös yksi maailman vilkkaimmista lentoliikenteen keskittymistä, joten paikalle voi lentää myös useita muita reittejä. Finnairin suora lento Helsinki-Vantaalta kohteeseen kestää noin yhdeksän ja puoli tuntia. Etsimällä lentoja Expedian avulla voit vertailla eri reittivaihtoehtoja ja varata halvat lennot Souliin.

Etelä-Koreaan matkustavat Suomen kansalaiset voivat viipyä maassa viisumitta 90 päivää. Maan virallinen valuutta on won (KRW).

Lennot Soulin lentoasemalle

48 kilometriä kaupungin keskustasta länteen sijaitseva Incheonin kansainvälinen lentoasema (ICN) on maailman kahdeksanneksi vilkkain, jonka kautta kulkee vuosittain jopa 40 miljoonaa matkustajaa. Lentoasema on palkittu useita kertoja maailman parhaana ja siisteimpänä. Vuonna 2001 avatun lentoaseman huikeaan palveluvalikoimaan kuuluu esimerkiksi golfrata, kylpylä, yöpymishuoneita, luistelurata, kasino, sisäpuutarhoja ja korealaisen kulttuurin museo. Myös lentoaseman tax-free-ostoskeskus on valittu peräkkäisinä vuosina maailman parhaaksi. Lentoasemalle liikennöivät useimmat maailman suurimmista lentoyhtiöistä, kuten Air Canada, Air China, Finnair, Asiana Airlines, Korean Airlines ja KLM. Lentoasemalta pääsee keskustaan helposti paikallisjunalla, bussilla tai taksilla.

Suomesta pääsee vaivattomasti kaupunkiin monena päivänä viikossa suoralla lennolla tai yhdellä välilaskulla. Väliä liikennöivät muun muassa Finnair, Cathay Pacific ja Turkish Airlines. Expedia.fi-sivustolla voit helposti ja nopeasti vertailla lentotarjouksia hinnan ja keston perusteella.

Suorat lennot Soulin lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on viikoittain useita suoria lentoja Soulin lentoasemalle. Suoria lentoja kohteeseen tarjoaa Finnair, ja aikataulun mukaan matkan kesto on noin yhdeksän ja puoli tuntia. Vaihtoyhteydellä matkan kesto on huomattavasti pidempi, mutta lippujen hinnat voivat olla edullisempia. Lentojen saatavuus voi vaihdella kausittain, joten tarkista vaihtoehdot hyvissä ajoin etukäteen, niin voit löytää halpoja lentolippuja Souliin.

Lennot Souliin Istanbulin kautta

Suomesta voit lentää Souliin myös esimerkiksi Istanbulin kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on viikoittain useita suoria lentoja Istanbulin kansainväliselle lentoasemalle. Matkan ensimmäinen taival Helsingistä Istanbuliin taittuu noin kolmessa ja puolessa tunnissa. Matkan toinen etappi Istanbulista Souliin puolestaan kestää hieman alle 10 tuntia. Varaa aikatauluusi ja budjettiisi sopivat lennot Expedian avulla jo tänään.

Tietoa lennoista kohteeseen Soul

Kohdelentokenttä Soul
Kohdelentokentän IATA-koodi SEL

Suosittuja lentoja kohteeseen Soul

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.