Lennot - Etelä-Korea alkaen 437 €

Etelä-Korea: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Korea

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 437 € yhdensuuntaisille lennoille ja 1 839 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Korean Air
American Airlines
Korean Air
Korean Air
Korean Air
Alaska Airlines
Alaska Airlines
Korean Air
Korean Air
Korean Air
American Airlines
Korean Air
Korean Air
Korean Air
American Airlines
Korean Air
American Airlines
Korean Air
Korean Air
Korean Air

Matkaopas: matkat kohteeseen Etelä-Korea

Tietoja Koreasta

Lennot Koreaan

Korean niemimaan eteläosassa sijaitseva Korean tasavalta, on 50 miljoonan asukkaan maa, jonka arkipäivässä heijastuu värikäs populaarikulttuuri ja voimakkaat perinteet. Maan vetonauloihin lukeutuvat upea ruokakulttuuri, historialliset kohteet ja luonto. Suomesta maahan pääsee vaivattomasti suoralla lennolla. Voit säästää matkabudjetissasi varaamalla pakettimatkan Koreaan Expedian kautta.

Maan merkittävimpiä kaupunkikohteita ovat pääkaupunki Soulin lisäksi Busan ja Daegu. 48 kilometriä Soulin keskustasta länteen sijaitseva Incheonin kansainvälinen lentoasema (ICN) on maailman kahdeksanneksi vilkkain lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain jopa 40 miljoonaa matkustajaa. Gimhaen kansainvälinen lentoasema sijaitsee Busanin kaupungin länsipuolella ja palvelee vuositasolla yli 12:ta miljoonaa matkustajaa. Voit myös tutustua maan jylhiin ja monipuolisiin maisemiin itsenäisesti vuokraamalla auton Koreasta Expedian kautta.

Etelä-Korea tarjoaa matkailijoille viehättävän yhdistelmän vakiintuneita perinteitä ja historiaa sekä äärimmäisen dynaamista nykykulttuuria. Etelä-Korea tunnetaan maailmalla muun muassa johtavana elektroniikan ja autoteollisuuden keskittymänä, mutta Itä-Aasian maiden parissa maa on tunnettu ennen kaikkea K-popista ja keittiöstään. Yli puolet maan väestöstä asuu pääkaupunki Soulin metropolialueella. Maahan matkustavien on ehdottomasti syytä tutustua kimchiin, joka on maan useiden eri ruokalajien keskeinen ainesosa. Tämä vuoristoinen maa tarjoaa myös erinomaiset puitteet vaellukseen esimerkiksi Jirisanin ja Seoraksanin kansallispuistoissa. Expedia.fi-sivustolta löydät Korean-lentoja ja voit varata samalla hotellin Koreasta.

Lentäminen Suomesta Koreaan

Suomesta on viikoittain useita suoria lentoja Koreaan Soulin lentoasemalle. Myös Busanin lentoasemalle pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalta vain yhdellä vaihdolla. Matkan kesto Helsingistä Souliin on noin yhdeksän ja puoli tuntia. Vieraile Expedia.fi-sivustolla, tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa halvat lentoliput jo tänään.

Etelä-Koreaan matkustavat Suomen kansalaiset voivat viipyä maassa viisumitta 90 päivää. Maan virallinen valuutta on won (KRW).

Lennot Souliin Incheonin kansainväliselle lentoasemalle

48 kilometriä Soulin keskustasta länteen sijaitseva Incheonin kansainvälinen lentoasema (ICN) on maailman kahdeksanneksi vilkkain lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain jopa 40 miljoonaa matkustajaa. Lentoasema on palkittu useita kertoja maailman parhaana ja siisteimpänä. Vuonna 2001 avatun lentoaseman huikeaan palveluvalikoimaan kuuluu esimerkiksi golfrata, kylpylä, yöpymishuoneita, luistelurata, kasino, sisäpuutarhoja ja korealaisen kulttuurin museo. Myös lentoaseman tax-free-ostoskeskus on valittu peräkkäisinä vuosina maailman parhaaksi. Lentoasemalle liikennöivät useimmat maailman suurimmista lentoyhtiöistä, kuten Air Canada, Air China, Finnair, Asiana Airlines, Korean Airlines ja KLM. Lentoasemalta pääsee keskustaan helposti paikallisjunalla, bussilla tai taksilla. Pikajunayhteys vie kaupunkiin noin 45 minuutissa.

Suomesta pääsee vaivattomasti Souliin monena päivänä viikossa suoralla lennolla tai yhdellä välilaskulla. Väliä liikennöivät muun muassa Finnair, Cathay Pacific ja Turkish Airlines. Expedia.fi-sivustolla voit helposti ja nopeasti vertailla lentotarjouksia Koreaan hinnan ja keston perusteella.

Lennot Busaniin Gimhaen kansainväliselle lentoasemalle

Suomesta voi lentää myös Etelä-Korean Busanin rantakaupunkiin helposti yhdellä välilaskulla Soulin kautta. Suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Soulin Incheonin lentoasemalle kestää noin yhdeksän ja puoli tuntia. Matkan toinen etappi Soulista Busaniin puolestaan kestää vajaan tunnin. Lyhimmillään lennot Busaniin välilaskuineen kestävät noin kolmetoista ja puoli tuntia. Lentoasemalle liikennöivät esimerkiksi Air Busan, Air China, Thai Airways ja Korean Air. Busanin lentoasemalta pääsee Busanin keskustaan esimerkiksi paikallisjunalla noin tunnissa.

Korean merkittävin liikennekeskittymä on Incheonin kansainvälinen lentoasema, jonka kautta kulkee suurin osa maan kansainvälisistä ja kotimaan reittilennoista. Onkin suositeltavaa tutustua eri jatkoyhteyksiin ja lentokohteisiin huolellisesti ennen matkustamista. Lomakaudella lentojen saatavuus voi vaihdella, joten varaa Korean-lennot hyvissä ajoin etukäteen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Etelä-Korea COVID-19:n takia?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat nyt tavallista enemmän joustavuutta COVID-19:n takia. Käytännöllinen asiakaspalveluportaalimme tarjoaa vastaukset useimpiin lentojen käytäntöjä koskeviin kysymyksiin. Kannattaa myös lukea lentosi ehdot ja rajoitukset – mieluiten jo ennen kuin teet varauksen!
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Etelä-Korea meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Nykyään matkailussa joustavuus on hyvin tärkeää. Siksi olemmekin ottaneet käyttöön “Ei muutosmaksua” -suodattimen, jonka avulla sinun on helppo löytää edukkaita ja joustavia lippuja kohteeseen Etelä-Korea. Suodatin löytyy “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta ruudun vasemmasta laidasta.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Etelä-Korea matkustavien tulisi tietää?
Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun matkustat koronaviruspandemian aikana, huomaat varmasti monia uusia sääntöjä, rajoituksia ja käytäntöjä. Seuraa näitä neuvoja, jotta kohteen Etelä-Korea matkasi sujuu ongelmitta:

 • Ota selvää sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin teet varauksen. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia käytäntöjä, kuten otettava COVID-19-testi ja pysyttävä karanteenissa.
 • Sinun pitää käyttää kasvomaskia lentokentällä, mukaan lukien lentokentän turvatarkastuksessa. Lentoaseman viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa siirtämään maskiasi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Tartuntojen vähentämiseksi sinun tulee laittaa tarkastuskorttisi lukijan päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttiasi suoraan lentokentän työntekijälle.
 • Matkustajat voivat pakata käsimatkatavaroihinsa käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde täytyy ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla olisi mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarat, kuten avaimesi, lompakkosi ja vyösi, tavarakaukalon sijaan käsimatkatavaroihin.
 • Pakkaa ruokatarvikkeesi läpinäkyvään muovipussiin ja pistä myös ne tavarakaukaloon. Kun otat ruokasi pois käsimatkatavaroista, on epätodennäköisempää, että lentoaseman työntekijä joutuu kajoamaan laukkuusi tarkistaakseen sen.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Etelä-Korea?
Finnair on arvostettu lentoyhtiö, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Etelä-Korea. Varaa lentoliput kentälle Soul (ICN-Incheonin kansainvälinen lentoasema), niin valittavanasi on 13 lentoa per kuukausi.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Etelä-Korea?
Jotta voisit napata upean tarjouksen kohteeseen Etelä-Korea, sinun kannattaa tehdä varauksesi hyvissä ajoin. Harkitse myös hakutuloksiesi yläreunassa olevan Expedian “Joustavat päivämäärät” -ominaisuuden käyttämistä. Sen avulla voit vertailla matkapäiviesi likellä olevien päivämäärien hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana 1 839 € oli kohteeseen Etelä-Korea menevän lennon halvin hinta.
Kuinka paljon lento kohteeseen Etelä-Korea maksaa?
Jos olisit ostanut itsellesi kohteesta Helsinki (HEL) lähtevän yhdensuuntaisen matkan, olisit voinut napata edullisen lentolipun viimeisten seitsemän päivän aikana hintaan 437 €. Menopaluulento kohteeseen Etelä-Korea maksoi samaan aikaan 1 839 € – 606 €.
Mitkä ovat kohteen Etelä-Korea suosituimmat lentokentät?
Lähtöpaikastasi, budjetistasi sekä valitsemastasi lentoyhtiöstä riippuen saavut jollekin näistä johtavista lentokentistä kohteessa Etelä-Korea:

 • Jeju (CJU-Jejun kansainvälinen lentokenttä) – 7576 lentoa kuukaudessa.
 • Soul (GMP-Gimpon kansainvälinen lentoasema) – 6612 lentoa kuukaudessa.
 • Soul (ICN-Incheonin kansainvälinen lentoasema) – 6311 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Etelä-Korea?
Kohteen Etelä-Korea lentoliput maksoivat keskimäärin 1 839 € – 606 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Yleensä mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä paremman tarjouksen saat.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Etelä-Korea?
Mainio ajankohta hankkia halvat lentoliput kohteeseen Etelä-Korea on helmikuussa. Muista, että kotimaassa kaikkein kallein aika tehdä lentovaraus on yleensä kesän ja talven loma-aikoina.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Etelä-Korea?

 • Jos aloitat vierailusi kohteesta Incheon, sinulla riittää nähtävää useiksi päiviksi. Tämän matkakohteen loistavimpiin nähtävyyksiin kuuluu muu esimerkiksi Songdon keskuspuisto. Olitpa sitten kiinnostunut kulttuurista, ruoasta, muodista tai jostain muusta, tämä kohteen Etelä-Korea suosituin kaupunki tarjoaa runsaasti tekemistä jokaiselle.
 • Pakatessa on hyvä ottaa huomioon, että kohteessa Incheon on yleisesti ottaen subtrooppinen ilmasto. Kannattaa muutama päivä ennen lähtöä tarkistaa paikallisista säätiedotteista matkan aikaiset lämpötilat ja mahdolliset myrskyt. Tulipa keli olemaan kuuma, kylmä, kuiva tai sateinen, aina on viisasta olla varautunut.

Suosittuja lentoja kohteeseen Etelä-Korea

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa