Lennot - Etelä-Korea alkaen 465 €

Parhaat kaupungit kohteessa Etelä-Korea

Halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Korea

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 465 € yhdensuuntaisille lennoille ja 551 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Qatar Airways
Etihad Airways
Qatar Airways
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Qatar Airways
Lufthansa
Air France
Air France
KLM
Air France
Air France
Finnair
Lufthansa
Air France
Qatar Airways
Turkish Airlines
Finnair

Matkaopas: matkat kohteeseen Etelä-Korea

Tietoja Koreasta

Lennot Koreaan

Korean niemimaan eteläosassa sijaitseva Korean tasavalta, on 50 miljoonan asukkaan maa, jonka arkipäivässä heijastuu värikäs populaarikulttuuri ja voimakkaat perinteet. Maan vetonauloihin lukeutuvat upea ruokakulttuuri, historialliset kohteet ja luonto. Suomesta maahan pääsee vaivattomasti suoralla lennolla. Voit säästää matkabudjetissasi varaamalla pakettimatkan Koreaan Expedian kautta.

Maan merkittävimpiä kaupunkikohteita ovat pääkaupunki Soulin lisäksi Busan ja Daegu. 48 kilometriä Soulin keskustasta länteen sijaitseva Incheonin kansainvälinen lentoasema (ICN) on maailman kahdeksanneksi vilkkain lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain jopa 40 miljoonaa matkustajaa. Gimhaen kansainvälinen lentoasema sijaitsee Busanin kaupungin länsipuolella ja palvelee vuositasolla yli 12:ta miljoonaa matkustajaa. Voit myös tutustua maan jylhiin ja monipuolisiin maisemiin itsenäisesti vuokraamalla auton Koreasta Expedian kautta.

Etelä-Korea tarjoaa matkailijoille viehättävän yhdistelmän vakiintuneita perinteitä ja historiaa sekä äärimmäisen dynaamista nykykulttuuria. Etelä-Korea tunnetaan maailmalla muun muassa johtavana elektroniikan ja autoteollisuuden keskittymänä, mutta Itä-Aasian maiden parissa maa on tunnettu ennen kaikkea K-popista ja keittiöstään. Yli puolet maan väestöstä asuu pääkaupunki Soulin metropolialueella. Maahan matkustavien on ehdottomasti syytä tutustua kimchiin, joka on maan useiden eri ruokalajien keskeinen ainesosa. Tämä vuoristoinen maa tarjoaa myös erinomaiset puitteet vaellukseen esimerkiksi Jirisanin ja Seoraksanin kansallispuistoissa. Expedia.fi-sivustolta löydät Korean-lentoja ja voit varata samalla hotellin Koreasta.

Lentäminen Suomesta Koreaan

Suomesta on viikoittain useita suoria lentoja Koreaan Soulin lentoasemalle. Myös Busanin lentoasemalle pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalta vain yhdellä vaihdolla. Matkan kesto Helsingistä Souliin on noin yhdeksän ja puoli tuntia. Vieraile Expedia.fi-sivustolla, tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa halvat lentoliput jo tänään.

Etelä-Koreaan matkustavat Suomen kansalaiset voivat viipyä maassa viisumitta 90 päivää. Maan virallinen valuutta on won (KRW).

Lennot Souliin Incheonin kansainväliselle lentoasemalle

48 kilometriä Soulin keskustasta länteen sijaitseva Incheonin kansainvälinen lentoasema (ICN) on maailman kahdeksanneksi vilkkain lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain jopa 40 miljoonaa matkustajaa. Lentoasema on palkittu useita kertoja maailman parhaana ja siisteimpänä. Vuonna 2001 avatun lentoaseman huikeaan palveluvalikoimaan kuuluu esimerkiksi golfrata, kylpylä, yöpymishuoneita, luistelurata, kasino, sisäpuutarhoja ja korealaisen kulttuurin museo. Myös lentoaseman tax-free-ostoskeskus on valittu peräkkäisinä vuosina maailman parhaaksi. Lentoasemalle liikennöivät useimmat maailman suurimmista lentoyhtiöistä, kuten Air Canada, Air China, Finnair, Asiana Airlines, Korean Airlines ja KLM. Lentoasemalta pääsee keskustaan helposti paikallisjunalla, bussilla tai taksilla. Pikajunayhteys vie kaupunkiin noin 45 minuutissa.

Suomesta pääsee vaivattomasti Souliin monena päivänä viikossa suoralla lennolla tai yhdellä välilaskulla. Väliä liikennöivät muun muassa Finnair, Cathay Pacific ja Turkish Airlines. Expedia.fi-sivustolla voit helposti ja nopeasti vertailla lentotarjouksia Koreaan hinnan ja keston perusteella.

Lennot Busaniin Gimhaen kansainväliselle lentoasemalle

Suomesta voi lentää myös Etelä-Korean Busanin rantakaupunkiin helposti yhdellä välilaskulla Soulin kautta. Suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Soulin Incheonin lentoasemalle kestää noin yhdeksän ja puoli tuntia. Matkan toinen etappi Soulista Busaniin puolestaan kestää vajaan tunnin. Lyhimmillään lennot Busaniin välilaskuineen kestävät noin kolmetoista ja puoli tuntia. Lentoasemalle liikennöivät esimerkiksi Air Busan, Air China, Thai Airways ja Korean Air. Busanin lentoasemalta pääsee Busanin keskustaan esimerkiksi paikallisjunalla noin tunnissa.

Korean merkittävin liikennekeskittymä on Incheonin kansainvälinen lentoasema, jonka kautta kulkee suurin osa maan kansainvälisistä ja kotimaan reittilennoista. Onkin suositeltavaa tutustua eri jatkoyhteyksiin ja lentokohteisiin huolellisesti ennen matkustamista. Lomakaudella lentojen saatavuus voi vaihdella, joten varaa Korean-lennot hyvissä ajoin etukäteen.

Usein kysytyt kysymykset