Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Halvat lennot Spokane

Lisätietoja – Spokane

Lennot Spokaneen

Suunnitteletko lomaa Tyynenmeren luoteisrannikolle? Washingtonin Spokane on loistava valinta seuraavaksi matkakohteeksi.

Spokane tarjoaa nähtävää ja koettavaa niin kaupunkielämästä nauttivalle kuin aktiivilomailijallekin. Spokanen Riverfront Park on loistava paikka vierailla. Tämä puisto rakennettiin vuoden 1974 maailmannäyttelyä varten. Nykyään voit osallistua junakiertoajeluun, Spokane Falls Skyride -ajeluun ja katsoa IMAX-filmin. Jos matkustat perheesi tai eläintenystävän kanssa, kannattaa varata päivä vierailulle Cat Tales Zoological Parkiin. Cat Tales on organisaatio, joka pelastaa isoja kissaeläimiä. Eläinten näkemisen lisäksi sinulla on mahdollisuus leikkiä kissanpennun kanssa tai osallistua eläintarhan kouluun.

Vuokraamalla auton Spokanesta voit tutustua helposti myös ympäröiviin upeisiin maisemiin. Spokanen hotellitarjonta on runsas, joten löydät suuri sinulle sopivan tukikohdan lomallesi vaivatta.

Usein kysytyt kysymykset