Halvimmat lennot kohteeseen Stuttgart

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 91 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Stuttgart

Lennot Stuttgartiin

Eteläisessä Saksassa sijaitseva Stuttgart on vehreä suurkaupunki, joka on kuuluisa myös viinirinteistään. Stuttgart tarjoaa mielenkiintoisia elämyksiä myös autoharrastajille, sillä se on autoteollisuuden synnyinsija sekä Porschen ja Mercedes-Benzin kotipaikka. Stuttgartiin on suhteellisen paljon lentoyhteyksiä, ja Expedian kautta on helppo varata halpoja lentoja Stuttgartiin johtavilta lentoyhtiöiltä. Myös omiin matkasuunnitelmiisi sopivan hotellin Stuttgartissa löydät kätevästi Expedian kautta.

Suomesta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Stuttgartiin, mutta tarjolla on käteviä yhden välilaskun vaihtoehtoja. Helsingistä voi kuitenkin lentää suoraan suhteellisen lähellä sijaitsevalle Frankfurtin kansainväliselle lentoasemalle, josta pääsee junalla suoraan Stuttgartin keskustaan. Yksi vaihtoehto on lentää suoraan Helsingistä Müncheniin ja jatkaa sieltä eteenpäin. Jos päätät lentää johonkin toiseen saksalaiseen kaupunkiin, kannattaa varata vuokra-auto Stuttgartissa Expedian kautta.

Stuttgart on Baden-Württembergin osavaltion pääkaupunki, mikä tekee siitä myös alueen taloudellisen ja kulttuurillisen keskuksen. Kaupunki onkin vilkas, ja siellä on paljon kulttuuritarjontaa sekä tapahtumia. Itse kaupungissa on noin 600 000 asukasta ja koko metropolialueella yli 2,5 miljoonaa asukasta. Stuttgartista kotoisin olevilla Porschella ja Mercedes-Benzillä on omat automuseonsa. Stuttgart sijaitsee Neckar-joen varrella, ja joen vartta reunustavat myös lukuisat viininviljelyalueet. Tämä on suosittua viinialuetta, ja tutustumisen arvoisia viinitiloja on useita. Stuttgartissa on myös paljon ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Expedian pakettimatkat Stuttgartiin tarjoavat helpon tavan varata lentojen yhteydessä omiin suunnitelmiin sopivan hotellihuoneen.

Lentäen Stuttgartiin

Stuttgartiin on helppo päästä Helsinki-Vantaalta. Vaihdolliset lentotarjoukset Stuttgartiin kestävät lyhimmillään noin neljä ja puoli tuntia. Suorat lennot Frankfurtiin tai Müncheniin kestävät noin kaksi ja puoli tuntia, ja junamatka Frankfurtista runsaan tunnin, Münchenistä noin kolme tuntia. Saksa on EU- ja euromaa, joten lentoasemilla ei tarvitse tuhlata aikaa passitarkastuksiin tai rahanvaihtoihin.

Lennot Stuttgartin kansainväliselle lentoasemalle

Stuttgartin kansainvälinen lentoasema on yksi Saksan vilkkaimmista. Sen vuosittainen matkustajamäärä on noin kymmenen miljoonaa, ja sieltä on paljon lentoyhteyksiä moniin eurooppalaisiin kaupunkeihin. Siksi myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta on helppo löytää yhden välilaskun lentoja Stuttgartiin. Nopeimmillaan matka-aika on noin neljä ja puoli tuntia, mutta monesti se voi nousta jopa lähes kahdeksaan tuntiin.

Lentoasema sijaitsee noin 13 kilometriä Stuttgartin keskustasta etelään. Lentoasemalla on yhteensä neljä terminaalia, ja esimerkiksi Lufthansan lennot saapuvat terminaaliin 1. Stuttgartin lentoasemalla on oma paikallisjuna-asemansa, Flughafen-Messe. Sen kautta kulkee kaksi eri linjaa, S2 ja S3. Junavuoroja on paljon, ja matka-aika keskustaan on puolisen tuntia. Lentoasemalla on myös paljon bussiyhteyksiä eri puolille Stuttgartia. Myös taksin ottaminen ja auton vuokraaminen on mahdollista. Lentoasema sijaitsee aivan A8-moottoritien varrella, joten sieltä on helppo siirtyä Stuttgartin keskustaan.

Lennot muille saksalaisille lentoasemalle

Suomesta voi lentää Saksaan myös suoralla lennolla. Se voi olla järkevää silloin, kun lento Stuttgartiin on huomattavasti suoraa lentoa kalliimpi tai kun välilasku kestää huomattavan kauan. Helsinki-Vantaalta voi lentää suoraan niin Frankfurtin kansainväliselle lentoasemalle kuin Münchenin kansainväliselle lentoasemalle. Junamatka Frankfurtista Stuttgartiin kestää vain runsaan tunnin, eikä junaa tarvitse vaihtaa. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Frankfurtiin kestävät noin kaksi ja puoli tuntia. Junamatka Münchenistä kestää hieman pidempään, sillä lentoasemalta ei ole suoraa kaukoyhteyttä Stuttgartiin. Saksan moottoritiet ovat todella hyvässä kunnossa, joten myös auton vuokraaminen ja ajaminen Frankfurtista tai Münchenistä Stuttgartiin on helppoa ja nopeaa.

Tietoa lennoista kohteeseen Stuttgart

Kohdelentokenttä Stuttgart
Kohdelentokentän IATA-koodi STR

Suosittuja lentoja kohteeseen Stuttgart

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 91 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.