Halvimmat lennot kohteeseen Sunny Beach

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Sunny Beach

Tietoa Sunny Beachistä

Halvat lennot Sunny Beachille

Bulgarian Sunny Beach on suosittu ja edullinen aurinkolomakohde Mustanmeren rannikolla Bulgariassa. Touko–lokakuun välisenä aikana auringonpaistetta Sunny Beachillä saadaan yhteensä keskimäärin yhteensä 1 700 tuntia. Sunny Beach on tunnettu erityisesti nuorempien matkailijoiden biletyskohteena, mutta alueella viihtyvät myös lapsiperheet. Useat Sunny Beachin hotellit ovat nimitäin lapsiystävällisiä, minkä lisäksi alueen pitkän hiekkarannan varrelta löytyy puuhaa ja aktiviteetteja koko perheelle. Loma Sunny Beachillä on edullinen vaihtoehto isommallekin porukalle alueen halvan hintatason ansiosta. Seuraavasta löydät käytännön ohjeita siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun suunnittelet matkaa Sunny Beachille. Pakkaa siis laukkusi ja varaa lennot Sunny Beachille jo tänään!

Lento Sunny Beachille: vinkkejä matkajärjestelyihin

Sunny Beachille järjestetään paljon pakettimatkoja, mutta myös omatoiminen matkailija voi varata itselleen haluamansa halvat lennot Sunny Beachille. Suomesta Sunny Beachille ei ole suoria reittilentoja, vaan sinun on varauduttava ainakin yhteen välilaskuun matkan aikana. Lyhimmillään yhden välilaskun lento Sunny Beachille kestää noin kahdeksasta tunnista kahteentoista tuntiin. Halvimmillaan lennot Sunny Beachille taas ovat yleensä keväällä, ja halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Sunny Beachiä lähin lentoasema on noin 30 kilometrin päässä sijaiteva Burgasin kansainvälinen lentoasema (BOJ), jolta on hyvät kulkuyhteydet alueelle.

Paras aika matkustaa Sunny Beachille säiden puolesta on kesä–elokuu, jolloin aurinko paistaa joka päivä ja lämpötila kipuaa lähemmäs 30 asteen lukemia. Mikäli näin kovat hellelukemat ovat sinulle kuitenkin liikaa, sinun kannattaa ajoittaa matkasi touko- tai syys–lokakuulle, jolloin lämpöä on miellyttävämmät 20–25 astetta.

Saapuminen Sunny Beachille

Lentosi Sunny Beachille laskeutuu Burgasin kansainväliselle lentoasemalle (BOJ), joka sijaitsee 13 kilometrin päässä Burgasin kaupungista koilliseen ja noin 30 kilometrin päässä Sunny Beachiltä lounaaseen. Pääset lentokentältä Sunny Beachille bussilla, taksilla tai vuokra-autolla.

Edullisin tapa päästä lentokentältä Sunny Beachille on Burgasin kautta kulkevan bussin kyydissä. Voit hypätä Burgasiin vievään lentokenttäbussiin numero 15 aivan saapuvien lentojen terminaalin edestä. Burgasin linja-autoasemalta taas voit vaihtaa Sunny Beachille vievään bussiin numero 9, joka lähtee asemalta aamusta iltaan tiheimmillään 40 minuutin ja harvimmillaan kahden tunnin väliajoin. Matka-aika Burgasista Sunny Beachille on noin 45 minuuttia.

Mikäli sinulla on kuitenkin hoppu ottamaan aurinkoa, kannattaa sinun ottaa taksi lentokentältä suoraan Sunny Beachin hotelliisi. Taksit ovat kalliimpia kuin bussikuljetukset, mutta pääset Sunny Beachille tuossa tuokiossa, noin 10–15 minuutissa. Luotettavimmat ja edullisimmat taksit voit löytää, kun varaat taksisi etukäteen verkosta.

Mikäli haluat kierrellä Sunny Beachiä ja sen lähialueita omaan tahtiisi, Burgasin lentokentällä toimii myös useita erilaisia autonvuokrausyhtiöitä, joilta voit hankkia itsellesi vuokra-auton. Autonvuokrausyhtiöiden valikoimaa kannattaa tutkailla etukäteen verkossa, josta vuokra-auto kannattaa myös varata ennen matkan alkua.

Et kuitenkaan välttämättä tarvitse vuokra-autoa Sunny Beachillä liikkuessasi, sillä pääset edullisesti paikasta toiseen myös julkisilla kulkuvälineillä. Voit matkustaa muun muassa minijunalla tai edullisilla takseilla. Kaupungista toiseen pääset kattavan ja kohtuuhintaisen linja-autoverkoston ansiosta.

Sunny Beach on täydellinen lomakohde monenlaisten lomailijoiden tarpeisiin. Alueelta löytyy runsaasti edullisia ravintoloita, baareja ja klubeja, joissa viihtyvät erityisesti nuoret aikuiset ja pariskunnat. Edullinen hintataso on myös ihanteellinen shoppailumatkaa varten. Lapsiperheille löytyy monenlaisia aktiviteetteja vesipuistoista snorklaukseen. Myös historianystävät löytävät kiinnostavaa tekemistä, sillä Sunny Beachiltä vain viiden kilometrin päässä sijaitsee keskiaikainen Nessebarin kaupunki, joka on täynnä historiallisia rakennuksia ja viehättäviä pikku katuja. Pakkaa siis mukaasi uimavarusteet ja aurinkolasit ja varaa lentoliput Sunny Beachille jo tänään!

Tietoa lennoista kohteeseen Sunny Beach

Kohdelentokenttä Bourgas
Kohdelentokentän IATA-koodi BOJ
Kohdekaupunki Bourgas

Suosittuja lentoja kohteeseen Sunny Beach

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.