Lennot - Bulgaria alkaen 86 €

Parhaat kaupungit kohteessa Bulgaria

Halvimmat lennot kohteeseen Bulgaria

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 86 € yhdensuuntaisille lennoille ja 195 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air France
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
KLM
Turkish Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa
Austrian Airlines
KLM
KLM
KLM
Air France
Air France
Air France
Air France
KLM
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa

Matkaopas: matkat kohteeseen Bulgaria

Lennot Bulgariaan

Erityisesti rantalomakohteistaan tunnettu Bulgaria sijaitsee Balkanilla Mustanmeren rannalla Kaakkois-Euroopassa. Suomesta lennetään päivittäin useita välilaskullisia lentoja Bulgarian pääkaupunki Sofiaan, Burgasiin ja rannikkokohde Varnaan. Kesäsesongin aikana Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mahdollista löytää myös suoria lentoja Varnaan. Expedian kautta löydät helposti itsellesi sopivimmat lennot ja varaat lentolippuja Bulgariaan. Samalla voit kätevästi etsiä hotellin Bulgariasta.

Bulgaria tunnetaan Suomessa erityisesti kesän rantalomakohteena. Bulgariassa kesät ovatkin yleensä kuumia. Tunnetuimpia lomakohteita ovat Mustanmeren rannalla sijaitsevat Varnan kultahietikko ja Sunny Beach. Bulgariasta löytyy kuitenkin paljon nähtävää ja tehtävää myös rantakohteiden ulkopuolella. Bulgarian pääkaupunki Sofia on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista ja täynnä historiallisia rakennuksia. Sofia sijaitsee hyvistä laskettelumahdollisuuksistaan tunnetun Vitosha-vuoren juurella. Expedian kautta etsit kätevästi autovuokraamoja Bulgariasta, mikäli haluat tutustua maahan itse ajaen.

Lentäminen Suomesta Bulgariaan

Bulgariassa on neljä kansainvälistä lentoasemaa, mutta parhaimmat yhteydet Suomesta kulkevat Sofian ja Varnan lentoasemille. Yleisimmin Suomen ja Bulgarian välisiin lentoihin on vähintään yksi vaihto, mutta kesäsesongin aikaan Varnan lentoasemalle lennetään tätä artikkelia kirjoitettaessa myös viikoittain muutamia suoria reittilentoja Helsinki-Vantaalta. Suora lento Helsingin ja Varnan välillä kestää hieman alle kolme tuntia. Välilaskullisten lentojen hinnat ja kestot vaihtelevat paljon välilaskujen määrän ja paikan mukaan. Expedian avulla löydät helposti itsellesi sopivimmat lennot ja lentotarjoukset Bulgariaan. Expedian kautta voit etsiä myös pakettimatkoja Bulgariaan, jolloin voit säästää lentojen hinnoissa.

Suomen kansalainen tarvitsee Bulgariaan matkustettaessa mukaansa matkan ajan voimassa olevan passin tai virallisen henkilökortin. Viisumia matkalle ei tarvita, mutta pidemmillä matkoilla on huomioitava, että Suomen kansalaisen tulee rekisteröityä oleskeltuaan Bulgariassa 90 päivää. Bulgarian valuutta on leva. Tavallisilla luottokorteilla pystyy nostamaan rahaa suurimmissa kaupungeissa, mutta rahaa paikan päällä vaihdettaessa kannattaa olla tarkkana, sillä vaihtokurssi ei aina vastaa oikeaa.

Lennot Bulgariaan Sofian lentoasemalle

Bulgarian pääkaupungin Sofian kansainväliselle lentoasemalle lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhdellä välilaskulla useita kertoja päivässä ympäri vuoden. Sofian lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Nopeimmin matkan lentoaseman ja keskustan välillä voi kulkea metrolla. Metroasema löytyy aivan terminaali 2:n vierestä, ja metro liikennöi aikaisesta aamusta puoleenyöhön asti. Matkan voi kulkea myös linja-autolla tai taksilla. Taksi on varteenotettava vaihtoehto, sillä Bulgariassa taksimatkat ovat hyvin edullisia. Lentoasemalta löytyy usean autovuokraamon toimipisteet sekä kauppoja ja kahviloita.

Lennot Bulgariaan Varnan lentoasemalle

Mustanmeren rannalla sijaitsevan Varnan kansainväliselle lentoasemalle pääsee lentämään useita kertoja päivässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Talvella matkaan sisältyy vähintään kaksi välilaskua, mutta kesällä, Bulgariaan matkustamisen sesonkiaikaan, Varnaan on mahdollista löytää myös suoria ja yhden välilaskun sisältäviä lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Varnan lentoasema sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Varnan keskustasta, ja noin 20 minuuttia kestävän matkan voi kulkea kätevästi joko bussilla tai taksilla. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet sekä kauppoja, pikaruokapaikkoja ja kahviloita.

Lennot Bulgariaan Burgasin lentoasemalle

Mikäli matkustat esimerkiksi Sunny Beachille, voit vaihtoehtoisesti lentää myös Mustanmeren rannalla sijaitsevalle Burgasin kansainväliselle lentoasemalle. Talvella yhteydet Suomesta Burgasin lentoasemalle ovat huonot, mutta kesällä matkustussesongin aikana kaupunkiin on mahdollista lentää yhdellä välilaskulla. Lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Burgasin keskustasta, ja matkan voi kulkea kätevästi joko bussilla tai taksilla. Lentoasemalta löytyy usean autovuokraamon toimipisteet sekä kauppoja, pikaruokapaikkoja ja kahviloita.

Usein kysytyt kysymykset