Halvat lennot Washington

Halvimmat lennot kohteeseen Washington

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 442 € yhdensuuntaisille lennoille ja 470 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

TAP Portugal
Finnair
Delta
Air France
KLM
KLM
Turkish Airlines
Icelandair
Turkish Airlines
Qatar Airways

Lisätietoja – Washington

Lennot Washingtoniin

Pääkaupunki Washington DC on Yhdysvaltojen hallinnollinen keskus, jossa tehtävät päätökset heijastuvat koko maailmaan. Kaupungista löytyvät myös monet maan ikonisimmista monumenteista ja nähtävyyksistä, jotka houkuttavat vuosittain miljoonia matkailijoita.

Washingtonin maailmankuulun National Mall -puistoalueen ympäristössä sijaitsevat muun muassa United States Capitol, Washington-monumentti, Valkoinen talo, Lincolnin muistomerkki, Vietnamin veteraanien muistomerkki ja Smithsonian-instituutti. Kaupungissa on runsaasti erilaisia kiinnostavia museoita, kuten esimerkiksi National Museum of American History. Näkemisen arvoisia ovat myös kongressin kirjasto sekä kansallinen arkisto, jonka kokoelmissa säilytetään itsenäisyysjulistusta ja perustuslakia. Valkoiseen taloon järjestetään kiertokäyntejä, joille on varattava aika etukäteen.

Kuuluisien monumenttien ja hallintorakennusten lisäksi pääkaupunki tarjoaa tietenkin myös maailmanluokan metropolikaupungin ostosmahdollisuudet, ravintolat ja yöelämän. Washingtonin hotelleissa on valinnanvaraa merkkihenkilöiden suosimista kalliista luksushotelleista aina budjettimatkailijalle sopiviin edullisiin vaihtoehtoihin. Washingtonissa on helppo liikkua kävellen – esimerkiksi monet nähtävyyksistä sijaitsevat lähellä toisiaan National Mallin alueella. Kaupungin julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät, ja paikasta toiseen pääsee helposti metrolla, bussilla tai vuokrattavalla polkupyörällä. Mikäli aiot lähteä kauemmas, voit toki myös vuokrata auton Washingtonista.

Lentäminen Suomesta Washingtoniin

Helsinki–Vantaan lentoasemalta Washingtoniin matkaavalle on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja. Lennot laskeutuvat joko Washington Dullesin kansainväliselle lentokentälle tai Ronald Reagan Washingtonin kansalliselle lentokentälle ja reitillä liikennöi lukuisia eri lentoyhtiöitä, kuten esimerkiksi Finnair, Icelandair, British Airways ja American Airlines. Suomesta ei löydy suoria lentoja Washingtoniin. Nopeimmillaan perille pääsee kuitenkin jopa kymmenessä ja puolessa tunnissa, jolloin matkaan sisältyy yksi välilasku Reykjavikissa. Expedian selkeän ja helppokäyttöisen hakutoiminnon avulla lentojen lähtö- ja saapumisaikoja, välilaskujen kestoja sekä hintoja on nopea vertailla. Huomaa myös, että saatat saada säästöä varaamalla lennot ja hotellin Washingtonista pakettina.

Lennot Washington Dullesin kansainväliselle lentokentälle

Washingtonista 42 kilometriä länteen sijaitseva Washington Dullesin kansainvälinen lentokenttä on pääkaupungin suurin lentoasema ja myös yksi koko Yhdysvaltojen kiireisimmistä. Sen vuonna 1962 käyttöön otetun tunnetun pääterminaalin on suunnitellut suomalainen arkkitehti Eero Saarinen. Washington Dullesin lentoasema on pääkaupungin kansainvälisten ja mannertenvälisten lentojen ensisijainen laskeutumispaikka.

Washington Dullesin lentoasemalla on tarjolla runsaasti erilaisia hyödyllisiä palveluita, kuten esimerkiksi latauspisteitä kännyköille ja tietokoneille sekä ilmainen WiFi-yhteys. Matkustajien käytettävissä on myös matkatavarakärryjä, rahanvaihtopisteitä, löytötavaratoimisto ja kappeli. Tupakoinnille ja lemmikkien ulkona käyttämiselle on osoitettu omat alueensa. Neuvoa voi kysyä paitsi infotiskeiltä myös lentoasemalla liikkuvilta oppailta. Lisäksi lentoasemalta löytyy tietenkin myös paljon myymälöitä ja ruokapaikkoja.

Washington Dullesin kansainväliseltä lentoasemalta on hyvät ja sujuvat yhteydet kaupungin keskustaan. Lentomatkustajaa autolla noutamaan tulevat voivat odottaa matkustajan soittoa erityisellä maksuttomalla pysähdysalueella ja sitten napata hänet kätevästi mukaansa terminaalin edestä. Matkustajille, joita ei tulla hakemaan on tarjolla säännöllisiä bussivuoroja, ympäri vuorokauden saatavilla olevia luotettavia takseja sekä yhteiskuljetuksia minibussilla.

Lennot Ronald Reagan Washingtonin kansalliselle lentokentälle

Aivan Washingtonin vieressä Potomac-joen toisella puolella sijaitseva Ronald Reagan Washingtonin kansallinen lentokenttä on pääkaupungin toiseksi suurin lentoasema. Se palvelee pitkälti maan sisäisiä lentoja, ja useimmat asemalle saapuvat kansainväliset matkustajat ovat vaihtaneet lentokonetta jollain toisella yhdysvaltalaisella lentoasemalla. Ronald Reagan Washingtonin lentoasemalla on tarjolla pitkälti samanlaiset palvelut kuin Washington Dullesin lentokentällä sekä runsaasti laadukkaita myymälöitä ja ruokapaikkoja. Lentoasema on suoraan yhteydessä Washingtonin metrojärjestelmään, jonka kautta pääsee helposti paitsi keskustaan myös esimerkiksi läheisille bussi- ja juna-asemille. Saatavilla on myös luotettavia takseja sekä yhteiskuljetuksia minibussilla.

Eri lentoyhtiöiden tarjoamasta laajasta Washingtonin-lentojen valikoimasta on helppo valita parhaimmat ja edullisimmat Expedian sivuilla. Voit myös varata lennot kätevästi suoraan kauttamme.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Washington

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 442 € yhdensuuntaisille lennoille ja 470 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

TAP Portugal
Delta