Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hardangerviddan kansallispuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hardangerviddan kansallispuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hardangerviddan kansallispuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hardangerviddan kansallispuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hardangerviddan kansallispuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hardangerviddan kansallispuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hardangerviddan kansallispuisto lähellä kohdetta Hardangerviddan kansallispuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hardangerviddan kansallispuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 10 majoitusliikettä kohteen Hardangerviddan kansallispuisto lähellä
Haukeli Hotell
Haukeli Hotell

Haukeli Hotell

Hauganvegen 1, Haukeli, Vinje
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hovden Alpinsenter, Hovdenin kaupungintalo ja Fjellgardanen kirkko ovat 32 kilometrin päässä tästä hotellista. Raulandsfjell Alpinsenterin hiihtokeskus ja Telemarkstunetin ulkoilualue ovat myös 52 kilometrin päässä.

  Eidfjord Gjestgiveri 70 €
  Eidfjord Gjestgiveri

  Eidfjord Gjestgiveri

  Eidfjordvegen 146, Eidfjord
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Hardangerviddan luontokeskus on 0,7 kilometrin päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Voringfossen (vesiputous) ja Kjeasenin vuoristomaatila sijaitsevat 20 kilometrin päässä.

   Hordatun Hotel 162 €
   Hordatun Hotel

   Hordatun Hotel

   Hara 18-20, Roldal, Odda
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Røldalin hiihtokeskus, Røldalin sauvakirkko ja Røldalin kylämuseo 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Rullestadin postireitti ja Jettegrytene på Rullestadin hiidenkirnut ovat myös 32 kilometrin päässä.

    Trolltunga Hotel 123 €
    Trolltunga Hotel

    Trolltunga Hotel

    Vasstun 1, Odda
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Norwegian Museum of Hydropower and Industry on 8,4 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Trolltungan kalliokieleke ja Rullestadin postireitti sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Jettegrytene på Rullestadin hiidenkirnut ja Røldalin hiihtokeskus ovat myös 32 kilometrin päässä.

     Røldalsterrassen 158 €
     Røldalsterrassen

     Røldalsterrassen

     Røldal Alpingrend, Odda, Hordaland
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Røldalin hiihtokeskus on 1,6 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista. Røldalin sauvakirkko ja Røldalin kylämuseo sijaitsevat 10 kilometrin päässä.

      Hardanger Hotel 152 €
      Hardanger Hotel

      Hardanger Hotel

      Eitrheimsveien 13, Odda
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Norwegian Museum of Hydropower and Industry on 6,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Trolltungan kalliokieleke ja Rullestadin postireitti sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Jettegrytene på Rullestadin hiidenkirnut ja Lofthusin kirkko ovat myös 40 kilometrin päässä.

       Tyssedal Hotell
       Tyssedal Hotell

       Tyssedal Hotell

       Gamle Oddaveg 3, Odda
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Norwegian Museum of Hydropower and Industry on 0,6 kilometrin ja Trolltungan kalliokieleke on 19,7 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Lofthusin kirkko ja Rullestadin postireitti ovat myös 40 kilometrin päässä.

        Raulandsfjell 80 €
        Raulandsfjell

        Raulandsfjell

        Tveiti 2, Raulandsgrend, Vinje
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Raulandsfjell Alpinsenterin hiihtokeskus on 0,6 kilometrin päässä tästä sijaitsevasta huoneistohotellista, josta on suora yhteys rinteeseen. Raulandin hiihtokeskus ja Falkenutenin vuori sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Telemarkstunetin ulkoilualue ja Møsvatn-järvi ovat myös 15 kilometrin päässä.