Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hardangerviddan kansallispuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hardangerviddan kansallispuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hardangerviddan kansallispuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hardangerviddan kansallispuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hardangerviddan kansallispuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hardangerviddan kansallispuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hardangerviddan kansallispuisto lähellä kohdetta Hardangerviddan kansallispuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hardangerviddan kansallispuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 18 majoitusliikettä kohteen Hardangerviddan kansallispuisto lähellä
Vågslidtun Hotell 157 €
Vågslidtun Hotell

Vågslidtun Hotell

Vågslidtun 19, Vinje
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Hovden Alpinsenter, Hovdenin kaupungintalo ja Fjellgardanen kirkko ovat 52 kilometrin päässä tästä hotellista. Røldalin kylämuseo ja Røldalin sauvakirkko ovat myös 52 kilometrin päässä.

  Haukeli Hotell
  Haukeli Hotell

  Haukeli Hotell

  Hauganvegen 1, Haukeli, Vinje
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hovden Alpinsenter, Hovdenin kaupungintalo ja Fjellgardanen kirkko ovat 32 kilometrin päässä tästä hotellista. Raulandsfjell Alpinsenterin hiihtokeskus ja Telemarkstunetin ulkoilualue ovat myös 52 kilometrin päässä.

   Eidfjord Gjestgiveri 40 €
   Eidfjord Gjestgiveri

   Eidfjord Gjestgiveri

   Eidfjordvegen 146, Eidfjord
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Hardangerviddan luontokeskus on 0,7 kilometrin päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Voringfossen (vesiputous) ja Kjeasenin vuoristomaatila sijaitsevat 20 kilometrin päässä.

    Trolltunga Hotel 118 €
    Trolltunga Hotel

    Trolltunga Hotel

    Vasstun 1, Odda
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Norwegian Museum of Hydropower and Industry on 8,4 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Trolltungan kalliokieleke ja Rullestadin postireitti sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Jettegrytene på Rullestadin hiidenkirnut ja Røldalin hiihtokeskus ovat myös 32 kilometrin päässä.

     Hordatun Hotel 160 €
     Hordatun Hotel

     Hordatun Hotel

     Hara 18-20, Roldal, Odda
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Røldalin hiihtokeskus, Røldalin sauvakirkko ja Røldalin kylämuseo 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Rullestadin postireitti ja Jettegrytene på Rullestadin hiidenkirnut ovat myös 32 kilometrin päässä.

      Hardanger Hotel 150 €
      Hardanger Hotel

      Hardanger Hotel

      Eitrheimsveien 13, Odda
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Norwegian Museum of Hydropower and Industry on 6,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Trolltungan kalliokieleke ja Rullestadin postireitti sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Jettegrytene på Rullestadin hiidenkirnut ja Lofthusin kirkko ovat myös 40 kilometrin päässä.

       Røldalsterrassen 156 €
       Røldalsterrassen

       Røldalsterrassen

       Røldal Alpingrend, Odda, Hordaland
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Røldalin hiihtokeskus on 1,6 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista. Røldalin sauvakirkko ja Røldalin kylämuseo sijaitsevat 10 kilometrin päässä.