Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Hassanin torni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hassanin torni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hassanin torni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hassanin torni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hassanin torni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hassanin torni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hassanin torni lähellä kohdetta Hassanin torni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hassanin torni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 277 majoitusliikettä kohteen Hassanin torni lähellä
Riad Baddi 55 €
Riad Baddi

Riad Baddi

163 Zenata Street Bab Chaafa, Sale
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Al Borj (historiallinen rakennus), Rue des Consuls ja Andaluusialainen puutarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä riadista. Oudayan museo ja Suuri moskeija ovat myös 3 kilometrin päässä. Sale Villen asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Riad Marlinea 35 €
  Riad Marlinea

  Riad Marlinea

  17 DERB HRARTA, Bab Lamrissa - Sale Medina Rabat, Sale
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Al Borj (historiallinen rakennus) ja Suuri moskeija sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä riadista. Rabatin ranta ja Andaluusialainen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Sale Villen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ota käyttöön La Marina de Rabat 85 €
   Ota käyttöön La Marina de Rabat

   Ota käyttöön La Marina de Rabat

   15 av fez, Av fez sale, Rabat, Rabat-Salé-Kénitra
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi ja Hassanin torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Rue des Consuls ja Rabatin arkeologinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    Farah Rabat 127 €
    Farah Rabat

    Farah Rabat

    Place Sidi Makhlouf, Rabat
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hassanin torni, Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi ja Rue des Consuls sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Théâtre National Mohammed V ja Suuri moskeija ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ilef
     Ilef

     Ilef

     Rue El Riche Residence Ilef, APPT N4 HASSAN RABAT, Rabat
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rue des Consuls, Hassanin torni ja Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Théâtre National Mohammed V ja Suuri moskeija ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Almowahidine
      Almowahidine

      Almowahidine

      Rue Almowahidine Residence Almowahidine, APPT N7 HASSAN RABAT, Rabat
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rue des Consuls, Hassanin torni ja Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Théâtre National Mohammed V ja Suuri moskeija ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dawliz Rabat Resort & Spa 142 €
       Dawliz Rabat Resort & Spa

       Dawliz Rabat Resort & Spa

       Avenue du Prince Héritier, Bouregreg, Sale
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rue des Consuls, Andaluusialainen puutarha ja Al Borj (historiallinen rakennus) 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Oudaian portti ja Oudayan museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sale Villen asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Appartement Samtonio
        Appartement Samtonio

        Appartement Samtonio

        Avenue Abdelmoumen, Rabat, Rabat-Salé-Kénitra
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Rue des Consuls, Théâtre National Mohammed V ja Hassanin torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Suuri moskeija ja Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.