Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hassanin torni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hassanin torni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hassanin torni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hassanin torni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hassanin torni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hassanin torni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hassanin torni lähellä kohdetta Hassanin torni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hassanin torni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 281 majoitusliikettä kohteen Hassanin torni lähellä
ONOMO Hotel Rabat Medina 63 €
ONOMO Hotel Rabat Medina

ONOMO Hotel Rabat Medina

2 Rue Ghandi, Hassan, Rabat
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Théâtre National Mohammed V ja Hassanin torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kuninkaanlinna sijaitsee 2,6 kilometrin päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel La Tour Hassan Palace 182 €
  Hotel La Tour Hassan Palace

  Hotel La Tour Hassan Palace

  26 Rue Chellah Bp 14, Rabat
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Théâtre National Mohammed V ja Hassanin torni sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kuninkaanlinna sijaitsee 2,3 kilometrin päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Le Diwan Rabat-MGallery 103 €
   Hotel Le Diwan Rabat-MGallery

   Hotel Le Diwan Rabat-MGallery

   Place de l'Unite Africaine, Rabat
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi ja Hassanin torni sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kuninkaanlinna sijaitsee 2,4 kilometrin päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Riad El Maâti 80 €
    Riad El Maâti

    Riad El Maâti

    15 Rue Sidi El Maati Medina, Rabat
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Suuri moskeija ja Hassanin torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä riadista. Kuninkaanlinna sijaitsee 3,2 kilometrin päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Dawliz Resort & Spa 142 €
     Dawliz Resort & Spa

     Dawliz Resort & Spa

     Avenue du Prince Héritier, Bouregreg, Sale
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hassanin torni on 2 kilometrin ja Kuninkaanlinna on 4,5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Rue des Consuls ja Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi ovat myös 3 kilometrin päässä. Sale Villen asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Farah Rabat 115 €
      Farah Rabat

      Farah Rabat

      Place Sidi Makhlouf, Rabat
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi ja Hassanin torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Kuninkaanlinna sijaitsee 3,3 kilometrin päässä. Rabat Villen asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sale Villen asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Mercure Rabat Sheherazade 75 €
       Hotel Mercure Rabat Sheherazade

       Hotel Mercure Rabat Sheherazade

       21 Rue De Tunis Hassan, Rabat
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi ja Hassanin torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kuninkaanlinna sijaitsee 2,4 kilometrin päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Riad Najiba 30 €
        Riad Najiba

        Riad Najiba

        7 Derb Cherkaoui Rue Lalla Oumkanabech, Rabat, Rabat
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Suuri moskeija on 0,8 kilometrin päässä tästä riadista. Hassanin torni ja Kuninkaanlinna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Rue des Consuls ja Oudaian portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rabat Villen asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.