Huelva

Andalusia
Huelva featuring rauhalliset maisemat, joki tai puro ja ranta

Huelvassa sinua odottavat Costa de la Luzin idylliset hiekkarannat, ratsastusretket Doñanan luonnonpuistossa sekä uskomattoman herkullinen ruoka.

Huelva on yksi Espanjan kauneimmista maakunnista kauniiden luonnonnähtävyyksiensä sekä loppumattomien hiekkarantojensa ansiosta. Maakunnan pääkaupunki Huelva on vähemmän suosittu turistikohde kuin monet rannikkokaupungeista, mutta se tarjoaa erinomaisia nähtävyyksiä ja loistavia ruokaelämyksiä. Rannikolla on tarjolla runsaasti aktiviteetteja.

Sieltä löydät muun muassa Isla Cristinan rannan, jossa voit viettää toiminnantäyteistä perhelomaa Huelvassa, sekä Doñanan kansallispuiston suomaat, jotka jatkuvat yli sadan kilometrin matkan Huelvan rannikolla ja joissa voit tutustua runsaaseen kasviston kirjoon.

Vaikka pääkaupunki Huelva ei yleensä olekaan ensimmäinen syy varata edullista lomamatkaa Huelvan alueelle, sieltä löytyy mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten siirtomaatyylinen La Mercedin katedraali ja 1800-luvun lopulla rakennettu Casa Colón. Jos päätät lähteä tutkimaan myös alueen sisäosia, nautit varmasti Minas de Ríotinton kauniista maisemista, Sierra de Aracenan upeista luolista, loputtomista niityistä, joilla laiduntaa Iberian sikoja, sekä viehättävistä pikkukylistä, kuten Nieblasta ja Almontesta.

Lomalla Huelvan upeissa maisemissa voi harrastaa myös paljon erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten patikointia, pyöräilyä, kalastusta tai vesiurheilulajeja. Mazagónin ja Punta Umbrian tuulisilla rannoilla voit testata surffaustaitojasi. Aloittelijoiden kannattaa suunnata tyynemmille vesille, kuten Isla Canelaan, jossa voi harrastaa myös leijalautailua.

Huelvan maakunnassa ei toistaiseksi ole lentoasemaa, mutta San Pablon lentoasema Sevillassa on reilun 100 kilometrin päässä ja Faron lentoasema Portugalissa noin 115 kilometrin päässä. Jos lomailet Sevillassa, voit hyödyntää lomatarjoukset Huelvaan ja piipahtaa siellä päivämatkalla.

Aurinko, uimarannat, luonto ja herkullinen ruoka ovat vain muutamia esimerkkejä, joiden vuoksi kannattaa varata lomamatka Huelvaan. Mitä muuta lomaltasi kaipaisitkaan?

Suositut kaupungit kohteessa Huelva

Huelva
Huelva
Lautat ja veneet, Historiallinen ja Monumentit
Ota suunnaksesi historiallisista kohteistaan, muistomerkeistään ja teatteristaan tunnettu Huelva.
Almonte
Almonte
Lintubongaus, Järvet ja Luonto
Varaa loma Almontessa, joka on luonnonnähtävyyksistään, uskonnollisesta arkkitehtuuristaan ja pitkästä historiastaan tunnettu kaupunki Andalusiassa.
Palos de la Frontera
Palos de la Frontera
Ruokailu, Ystävälliset ihmiset ja Veneily
Koe veneilymahdollisuuksistaan, muistomerkeistään ja paikallisesta keittiöstään tunnettu Palos de la Frontera!
Isla Cristina
Isla Cristina
Ruokailu, Näkymä rannalle ja Perheystävällinen
Isla Cristina odottaa: koe sen rannat, kylpylät, museot ja monet muut nähtävyydet!
Aracena
Aracena
Luksus, Kylpylät ja Maaseutu
Sierra de Aracena y Picos de Arochen luonnonpuiston sydämessä sijaitseva Aracena on runsaine nähtävyyksineen täydellinen lomakohde ympäri vuoden.
Ayamonte
Ayamonte
Golf, Joet ja Virkistys
Ayamonten Andalusialaisella kaupungilla on ainutlaatuinen yhteys Atlantin valtamereen. Vaikka kaupunki on satoja vuosia vanha, siellä yhdistyvät modernit elämäntavat ja rauhallinen andalusialainen tunnelma.