Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hurtigruten Terminal

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hurtigruten Terminal. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hurtigruten Terminal, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hurtigruten Terminal paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hurtigruten Terminal upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hurtigruten Terminal? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hurtigruten Terminal lähellä kohdetta Hurtigruten Terminal. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hurtigruten Terminal, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 105 majoitusliikettä kohteen Hurtigruten Terminal lähellä
Scandic Ørnen
Scandic Ørnen

Scandic Ørnen

Lars Hillesgate 18, Bergen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bergenin taidemuseo ja Grieg-sali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hansamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bystasjonen Station ja Nonneseteren Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  P-Hotels Bergen 67 €
  P-Hotels Bergen

  P-Hotels Bergen

  Vestre Torggate 9, Bergen
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Johanneksen kirkko, Grieg-sali ja Hansamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hurtigruten Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Hotel, Bergen 130 €
   Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

   Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

   Dreggsallmenningen 1, Bergen
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Bryggens-museo, Mariakirken (kirkko) ja Bryggen. Hansamuseo ja Floibanen-köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseteren Station on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Zander K Hotel 142 €
    Zander K Hotel

    Zander K Hotel

    Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Lepramuseo ja Bergenin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bergenin katedraali ja Bergenin taidehalli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nonneseteren Station ja Bergenin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Bergen Børs Hotel 152 €
     Bergen Børs Hotel

     Bergen Børs Hotel

     Vågsallmenningen 1, Bergen
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Torgetin kalatori, Xhibition Mall ja Galleriet-ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torgalmenningenin aukio ja Hansamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Oleana
      Hotel Oleana

      Hotel Oleana

      Øvre Ole Bulls plass 5, Bergen
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Den Nationale Scene (teatteri), Grieg-sali ja Hansamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hurtigruten Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Norge by Scandic
       Hotel Norge by Scandic

       Hotel Norge by Scandic

       Nedre Ole Bulls Plass 4, Bergen City Centre, Bergen, Hordaland
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Länsi-Norjan koristetaiteen museo, Grieg-sali ja Hansamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hurtigruten Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Citybox Bergen 75 €
        Citybox Bergen

        Citybox Bergen

        Nygårdsgaten 31, Hovedinngang fra Strømgaten, Bergen
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Grieg-sali, Floibanen-köysirata ja Hansamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mariakirken (kirkko) ja Hurtigruten Terminal ovat myös 2 kilometrin päässä. Nonneseteren Station sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nygard Station 5 minuutin kävelymatkan päässä.