Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Hurtigruten Terminal

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hurtigruten Terminal. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hurtigruten Terminal, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hurtigruten Terminal paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hurtigruten Terminal upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hurtigruten Terminal? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hurtigruten Terminal lähellä kohdetta Hurtigruten Terminal. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hurtigruten Terminal, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 182 majoitusliikettä kohteen Hurtigruten Terminal lähellä
Clarion Hotel Admiral 130 €
Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral

C. Sundts gate 9, Bergen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kloverhuset-ostoskeskus ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Bergen Børs Hotel 164 €
  Bergen Børs Hotel

  Bergen Børs Hotel

  Vågsallmenningen 1, Bergen
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Torgetin kalatori, Xhibition Mall ja Galleriet-ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torgalmenningenin aukio ja Hansamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Oleana 109 €
   Hotel Oleana

   Hotel Oleana

   Øvre Ole Bulls plass 5, Bergen
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Den Nationale Scene (teatteri) ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 1 kilometrin päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Ørnen 103 €
    Scandic Ørnen

    Scandic Ørnen

    Lars Hillesgate 18, Bergen
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bergenin taidemuseo ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Bystasjonenin asema ja Nonneseterenin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Terminus 124 €
     Grand Hotel Terminus

     Grand Hotel Terminus

     Zander Kaaesgate 6, Bergen
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Lepramuseo ja Bergenin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bergenin katedraali ja Bergenin taidehalli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nonneseterenin asema ja Bergenin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel No13 150 €
      Hotel No13

      Hotel No13

      Torgalmenningen 13, Bergen
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Johanneksen kirkko, Hansamuseo ja Floibanen-köysirata sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Grieg-sali ja Bryggen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Bergen 124 €
       Comfort Hotel Bergen

       Comfort Hotel Bergen

       Strandgaten 190, Bergen, Hordaland
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kloverhuset-ostoskeskus ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Clarion Collection Hotel Havnekontoret 161 €
        Clarion Collection Hotel Havnekontoret

        Clarion Collection Hotel Havnekontoret

        Slottsgaten 1, Bergen
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bryggen-satamaalue ja Bryggen sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hurtigruten Terminal sijaitsee 1,4 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.