Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Irkutskin valtionyliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Irkutskin valtionyliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Irkutskin valtionyliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Irkutskin valtionyliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Irkutskin valtionyliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Irkutskin valtionyliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Irkutskin valtionyliopisto lähellä kohdetta Irkutskin valtionyliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Irkutskin valtionyliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 90 majoitusliikettä kohteen Irkutskin valtionyliopisto lähellä
Courtyard by Marriott Irkutsk City Center 99 €
Courtyard by Marriott Irkutsk City Center

Courtyard by Marriott Irkutsk City Center

Chkalov Street 15, Irkutsk
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kirovin aukio, Sukachevin taidemuseo ja Baikalin museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Irkutskin kotiseutumuseo sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Irkutskin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Angara Hotel 70 €
  Angara Hotel

  Angara Hotel

  Sukhe-Batora st., 7, Irkutsk
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Itä-Siperian maaperän tiedemuseo ja Kirovin aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Neitsyt Marian taivaaseenastumisen katolinen kirkko ja Tuntemattoman sotilaan hauta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Irkutskin asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

   International Hotel Sayen 173 €
   International Hotel Sayen

   International Hotel Sayen

   13b Karl Marx Street, Irkutsk
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Irkutskin kotiseutumuseo, Okhlopkovin draamateatteri ja Theater for Young Spectators sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Baikalin museo ja Sukachevin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Ibis Irkutsk Center Hotel 76 €
    Ibis Irkutsk Center Hotel

    Ibis Irkutsk Center Hotel

    Osipenko Street 5, Irkutsk
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kirovin aukio, Tuntemattoman sotilaan hauta ja Itä-Siperian maaperän tiedemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Neitsyt Marian taivaaseenastumisen katolinen kirkko ja Irkutskin muistomerkin perustaja ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Irkutskin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Matreshka 47 €
     Matreshka

     Matreshka

     Sofii Perovskoy 31, Irkutsk
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Aistenok Irkutskin alueellinen nukketeatteri ja Volkonskin talomuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Irkutskin musiikkiteatteri ja Irkutski tsirkin sirkus ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Boutique Hotel Marussia 66 €
      Boutique Hotel Marussia

      Boutique Hotel Marussia

      Sedova street, 12, Irkutsk
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän ristin kirkko ja 130 Kvartal -alue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Theater for Young Spectators ja Irkutskin musiikkiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Rolling Stones Hostel 29 €
       Rolling Stones Hostel

       Rolling Stones Hostel

       Sukhe-Batora, 17, Irkutsk, Irkutskin alue
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Irkutskin kotiseutumuseo, Viestintämuseo ja Irkutskin alueellinen taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Sukachevin taidemuseo ja Baikalin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Aristocrat Boutique Hotel 76 €
        The Aristocrat Boutique Hotel

        The Aristocrat Boutique Hotel

        Lenina 9, Irkutsk
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Baikalin museo, Sukachevin taidemuseo ja Irkutskin alueellinen taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Irkutskin kotiseutumuseo ja Okhlopkovin draamateatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.