Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Irkutskin valtionyliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Irkutskin valtionyliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Irkutskin valtionyliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Irkutskin valtionyliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Irkutskin valtionyliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Irkutskin valtionyliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Irkutskin valtionyliopisto lähellä kohdetta Irkutskin valtionyliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Irkutskin valtionyliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 101 majoitusliikettä kohteen Irkutskin valtionyliopisto lähellä
Matreshka 37 €
Matreshka

Matreshka

Sofii Perovskoy 31, Irkutsk
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Aistenok Irkutskin alueellinen nukketeatteri ja Volkonskin talomuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Irkutskin musiikkiteatteri ja Irkutski tsirkin sirkus ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Courtyard by Marriott Irkutsk City Center 78 €
  Courtyard by Marriott Irkutsk City Center

  Courtyard by Marriott Irkutsk City Center

  Chkalov Street 15, Irkutsk
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kirovin aukio, Sukachevin taidemuseo ja Baikalin museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Irkutskin kotiseutumuseo sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Irkutskin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ibis Irkutsk Center Hotel 49 €
   Ibis Irkutsk Center Hotel

   Ibis Irkutsk Center Hotel

   Osipenko Street 5, Irkutsk
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kirovin aukio, Itä-Siperian maaperän tiedemuseo ja Neitsyt Marian taivaaseenastumisen katolinen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tuntemattoman sotilaan hauta ja Irkutskin alueellinen taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Irkutskin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Europe
    Hotel Europe

    Hotel Europe

    Baikalskaya 69, Irkutsk
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Aistenok Irkutskin alueellinen nukketeatteri, Irkutskin musiikkiteatteri ja Vladimir Sukachyovin museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän ristin kirkko ja 130 Kvartal -alue ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Marx Hotel 46 €
     Marx Hotel

     Marx Hotel

     Karla Marksa street 15A, Irkutsk
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Irkutskin kotiseutumuseo, Okhlopkovin draamateatteri ja Sukachevin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vapahtajan kirkko sijaitsee 0,8 kilometrin päässä.

      Angara Hotel 48 €
      Angara Hotel

      Angara Hotel

      Sukhe-Batora st., 7, Irkutsk
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Itä-Siperian maaperän tiedemuseo ja Kirovin aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Neitsyt Marian taivaaseenastumisen katolinen kirkko ja Tuntemattoman sotilaan hauta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Irkutskin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kupechesky Dvor 70 €
       Kupechesky Dvor

       Kupechesky Dvor

       10 Sedova, Irkutsk
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän ristin kirkko ja 130 Kvartal -alue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Theater for Young Spectators ja Irkutskin musiikkiteatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Irkutsk Hotel 66 €
        Irkutsk Hotel

        Irkutsk Hotel

        Gagarin blv. 44, Irkutsk
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Vapahtajan kirkko, Irkutskin alueellinen taidemuseo ja Sukachevin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Baikalin museo ja Aleksanteri III:n patsas ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Irkutskin asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.