Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jelgavan palatsi

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Jelgavan palatsi. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Jelgavan palatsi, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Jelgavan palatsi paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Jelgavan palatsi upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Jelgavan palatsi? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jelgavan palatsi lähellä kohdetta Jelgavan palatsi. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Jelgavan palatsi, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 309 majoitusliikettä kohteen Jelgavan palatsi lähellä
Dobele 48 €
Dobele

Dobele

Uzvaras Iela 2, Dobele
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dobelen luterilainen kirkko, Dobelen vapautuksen muistomerkki ja Dobelen linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Academica Petrina (yliopisto) ja Pyhän Simeonin ja Pyhän Annan ortodoksikirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.

  Suuri Tammi-huoneisto
  Suuri Tammi-huoneisto

  Suuri Tammi-huoneisto

    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dobelen linna, Dobelen vapautuksen muistomerkki ja Dobelen luterilainen kirkko ovat 20 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Academica Petrina (yliopisto) ja Pyhän Simeonin ja Pyhän Annan ortodoksikirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.

   Palena Apartnent Tērveteessä
   Palena Apartnent Tērveteessä

   Palena Apartnent Tērveteessä

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dobelen linna, Dobelen vapautuksen muistomerkki ja Dobelen luterilainen kirkko ovat 20 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Academica Petrina (yliopisto) ja Pyhän Simeonin ja Pyhän Annan ortodoksikirkko ovat myös 40 kilometrin päässä.

    Mazmežotnes muiža 72 €
    Mazmežotnes muiža

    Mazmežotnes muiža

    Mazmežotne, Rundale, Latvia
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rundalen palatsi on 3 kilometrin päässä tästä majatalosta. Bauskan linna ja Korfa dārzs -puisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Pyhän Simeonin ja Pyhän Annan ortodoksikirkko ja Academica Petrina (yliopisto) ovat myös 40 kilometrin päässä.

     Sky-High Hotel 40 €
     Sky-High Hotel

     Sky-High Hotel

     Riga Airport, Marupe, Riika
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      SPICE on 3,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Latvian kansalliskirjasto ja Pulveritorni sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vapauden muistomerkki ja Pyhän Jaakobin katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Daina Jurmala Beach Hotel 53 €
      Daina Jurmala Beach Hotel

      Daina Jurmala Beach Hotel

      Mezsargu Street 4/6, Jurmala
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Jūrmalan ranta on 0,3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Jomas Street ja Jurmalan kaupunginmuseo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Dzintari Forest Park (puisto) ja Dzintarin konserttisali ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Airport Hotel Mara 51 €
       Airport Hotel Mara

       Airport Hotel Mara

       186 Kalnciema St, Zemgale, Mukupurvs, Riika
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        SPICE on 2,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Latvian kansalliskirjasto ja Pulveritorni sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vapauden muistomerkki ja Pyhän Jaakobin katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Tilava Perheloma Talon Lähellä Rantaa
        Tilava Perheloma Talon Lähellä Rantaa

        Tilava Perheloma Talon Lähellä Rantaa

        Kanalu iela 10, Jurmala
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jūrmalan ranta on 0,4 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta lomakodista. Jomas Street ja Jurmalan kaupunginmuseo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Dzintari Forest Park (puisto) ja Dzintarin konserttisali ovat myös 10 kilometrin päässä.