Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jerevanin kasvitieteellinen puutarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Jerevanin kasvitieteellinen puutarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Jerevanin kasvitieteellinen puutarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Jerevanin kasvitieteellinen puutarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Jerevanin kasvitieteellinen puutarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Jerevanin kasvitieteellinen puutarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jerevanin kasvitieteellinen puutarha lähellä kohdetta Jerevanin kasvitieteellinen puutarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Jerevanin kasvitieteellinen puutarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 321 majoitusliikettä kohteen Jerevanin kasvitieteellinen puutarha lähellä
Aquatek Hotel Spa & Aquapark 74 €
Aquatek Hotel Spa & Aquapark

Aquatek Hotel Spa & Aquapark

Myasnikyan Avenue 40/2, Nor-Nork, Jerevan
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Waterworld (vesipuisto) ja Jerevanin kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kaskad-patsaspuisto sijaitsee 4,8 kilometrin päässä.

  Avan Plaza 47 €
  Avan Plaza

  Avan Plaza

  1/8 Gayi Avenue, Jerevan
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Waterworld (vesipuisto) ja Jerevanin kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kansallispuistossa hotellista. Äiti Armenia ja Matenadaran (museo) ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Green Palace Hotel 60 €
   Green Palace Hotel

   Green Palace Hotel

   57 Myasnikyan Ave, Jerevan
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Jerevanin kasvitieteellinen puutarha on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Matenadaran (museo) ja Kaskad-patsaspuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Jerevanin oopperatalo sijaitsee 4,6 kilometrin päässä.

    Hotel Roma Yerevan & Tours 47 €
    Hotel Roma Yerevan & Tours

    Hotel Roma Yerevan & Tours

    29 Rubinyants St, Jerevan, Yerevan
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Jerevanin kasvitieteellinen puutarha on 1,2 kilometrin ja Äiti Armenia on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Haght'anak zbosaygi ja Waterworld (vesipuisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.

     ibis Yerevan Center 58 €
     ibis Yerevan Center

     ibis Yerevan Center

     Northern Avenue 5/1, Jerevan
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Laulavat suihkulähteet, Armenian kansallisgalleria ja Jerevanin oopperatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Republic Square (aukio) ja Kaskad-patsaspuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Patriott hotel 43 €
      Patriott hotel

      Patriott hotel

      44 Gogol St, Jerevan, Yerevan
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Waterworld (vesipuisto), Äiti Armenia ja Kaskad-patsaspuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Matenadaran (museo) sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

       Ibiza Hotel 38 €
       Ibiza Hotel

       Ibiza Hotel

       Myasnikyan Ave 18/5, Jerevan, Yerevan
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Jerevanin eläintarha on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Matenadaran (museo) ja Kaskad-patsaspuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Jerevanin oopperatalo ja Armenian kansallisgalleria ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Nork Residence Hotel 33 €
        Nork Residence Hotel

        Nork Residence Hotel

        56/1 Moldovakan Street, Jerevan
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Waterworld (vesipuisto), Jerevanin kasvitieteellinen puutarha ja Jerevanin tv-torni 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Äiti Armenia ja Matenadaran (museo) ovat myös 10 kilometrin päässä.