Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jurjevin luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Jurjevin luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Jurjevin luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Jurjevin luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Jurjevin luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Jurjevin luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jurjevin luostari lähellä kohdetta Jurjevin luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Jurjevin luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 19 majoitusliikettä kohteen Jurjevin luostari lähellä
Tri Kota 33 €
Tri Kota

Tri Kota

Ulitsa Oborony 3, Novgorod
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Novgorodin taide- ja kulttuurimuseo, Pyhän Sofian katedraali ja Venäjän vuosituhannen muistomerkki sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Novgorodin kreml ja Jaroslavin piha ovat myös 2 kilometrin päässä. Novgorodin asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

  Rachmaninoff hotel 41 €
  Rachmaninoff hotel

  Rachmaninoff hotel

  Bolshaya Moscovskaya, 10, Novgorod
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Nikolaoksen tuomiokirkko ja Vapahtajan kirkastumisen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Sofian katedraali ja Venäjän vuosituhannen muistomerkki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Boutique-Hotel Truvor 20 €
   Boutique-Hotel Truvor

   Boutique-Hotel Truvor

   Dvortsovaya, 2/1, Novgorod
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Nikolaoksen tuomiokirkko, Pyhän Sofian katedraali ja Venäjän vuosituhannen muistomerkki sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Novgorodin kreml ja Theodore Stratilatesin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Novgorodin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

    Yaroslav Hostel
    Yaroslav Hostel

    Yaroslav Hostel

    Nikolskaya street,4, Novgorod, Novgorodin alue
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Nikolaoksen tuomiokirkko ja Vapahtajan kirkastumisen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Pyhän Sofian katedraali ja Venäjän vuosituhannen muistomerkki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Novgorodin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Dobrynya Guest House 35 €
     Dobrynya Guest House

     Dobrynya Guest House

     Dobrynya 5, Novgorod
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Novgorodin taide- ja kulttuurimuseo, Novgorodin kreml ja Jaroslavin piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Sofian katedraali ja Venäjän vuosituhannen muistomerkki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Novgorodin asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      AMAKS Hotel Rossia 26 €
      AMAKS Hotel Rossia

      AMAKS Hotel Rossia

      Alexander Nevsky Embankment, D 19/1, Novgorod, Novgorodin alue
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Nikolaoksen tuomiokirkko, Vapahtajan kirkastumisen kirkko ja Pyhän Sofian katedraali ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Venäjän vuosituhannen muistomerkki ja Novgorodin kreml ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Guest House Orlovskiy 17 €
       Guest House Orlovskiy

       Guest House Orlovskiy

       5/8 Orlovskiy Pereulok, Novgorod
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Novgorodin taide- ja kulttuurimuseo, Novgorodin kreml ja Jaroslavin piha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Pyhän Sofian katedraali ja Venäjän vuosituhannen muistomerkki ovat myös 2 kilometrin päässä. Novgorodin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Sofia 33 €
        Hotel Sofia

        Hotel Sofia

        Gazon 3 a, Novgorod
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Novgorodin kreml ja Jaroslavin piha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Sofian katedraali ja Venäjän vuosituhannen muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Novgorodin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.