Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Valittavanasi on 321.000 hotellia ja 400 lentoyhtiötä.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.


Matkaopas: matkat kohteeseen Jurmala

Jurmala – Suuntana Jurmala? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Jurmala. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Oletko jo varannut tai haluatko varata halvan matkan kohteeseen Jurmala? Mikset tutustuisi Jurmala-oppaaseemme, josta saat matkavinkkejä sekä ideoita siitä, mitä nähdä ja missä vierailla loman aikana. Käytä vieressä olevaa karttaa löytääksesi kaikki tärkeimmät nähtävyydet kohteessa Jurmala ja tutustu hotellia ympäröivään alueeseen. Jos mietit mitä sinun tulisi pakata matkallesi mukaan, tarjoamme myös säätietoja, joiden avulla näet kohteen Jurmala yleiset lämpötilat ympäri vuoden.

Jos olet jo vieraillut kohteessa Jurmala aikaisemmin, saatat haluta nähdä jotain uutta ja vierailla uudelleen suosikkipaikoissasi. Jos tämä taas on ensimmäinen kerta, voit saada oppaastamme hyviä vinkkejä vierailullesi. Saat myös lisätietoja näkemisenarvoisista museoista, markkinoista, kaupoista, ravintoloista ja baareista.

Jos et ole vielä löytänyt hotellia lomasi ajaksi, voit selailla kohteen Jurmala hotellivalikoimaamme ja löytää itsellesi sopivan majoituksen. Tarjoamme fantastisen valikoiman hotelleja, jotka palvelevat kaikkien matkustajien tarpeita, mukaan lukien pienten lasten kanssa matkustavia.

Expedia tarjoaa myös loistavan valikoiman lentoja kohteeseen Jurmala. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota budjetillesi ja tarpeisiisi sopivat parhaat lennot. Pidämme huolta myös siitä, että sinulla on tärkeimmät reaaliaikaiset lentotiedot.

Jos aiot tutustua kohteeseen Jurmala, kannattaa harkita auton vuokrausta. Expedia tarjoaa käyttöösi suuren määrän erilaisia vuokra-autoja aina pienistä kaupunkiautoista suuriin perheautoihin asti. Haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset vuokra-autotarjoukset. Ja voit säästää vieläkin enemmän varaamalla auton lento- ja hotellipaketin yhteydessä.

Joten tutustu Expedia.fi-sivuihin varmistaaksesi, että lomasi kohteessa Jurmala on mahdollisimman onnistunut!


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 177 hotellia kohteessa Jurmala
80 €
Aparthotel Wooden Villa

Aparthotel Wooden Villa

Juras Street 53, Jurmala
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Dzintari Forest Park ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta luksusluokan huoneistosta. Jurmalan kaupunginmuseo ja Livu Akvaparks ovat myös 5 kilometrin päässä.

982 €
M.S. Kuznetsov Apartments Luxury Villa

M.S. Kuznetsov Apartments Luxury Villa

Melluzu prospekts 34, Jurmala
5.0 kautta 5.0

Jurmalan kaupunginmuseo, Jūrmalan ranta ja Dzintari Forest Park ovat 10 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta luksusluokan huvilasta. Livu Akvaparks ja Kemerin kansallispuisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

76 €
SONIA apartments

SONIA apartments

Edinburgas prospekts 101, Jurmala
3.5 kautta 5.0

Livu Akvaparks on 1,1 kilometrin ja Jūrmalan ranta on 3,1 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Dzintari Forest Park ja Jurmalan kaupunginmuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

67 €
Hotel Jurmala Spa & Conference Center

Hotel Jurmala Spa & Conference Center

Jomas Street 47/49, Jurmala
4,1
/ 5 (44 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Jurmalan kaupunginmuseo ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Dzintari Forest Park ja Livu Akvaparks ovat myös 5 kilometrin päässä.

91 €
Amber Spa Boutique Hotel

Amber Spa Boutique Hotel

Meza Prospekts 49, Jurmala
3,8
/ 5 (4 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Livu Akvaparks on 1,3 kilometrin ja Jūrmalan ranta on 3,2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Dzintari Forest Park ja Jurmalan kaupunginmuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

80 €
Baltic Beach Hotel & SPA

Baltic Beach Hotel & SPA

23/25 Juras Street, Jurmala
4,3
/ 5 (68 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Jurmalan kaupunginmuseo ja Jūrmalan ranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Dzintari Forest Park ja Livu Akvaparks ovat myös 5 kilometrin päässä.

Good Stay Eiropa Hotel

Good Stay Eiropa Hotel

Juras street 56, Jurmala
3,1
/ 5 (10 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Dzintari Forest Park ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jurmalan kaupunginmuseo ja Livu Akvaparks ovat myös 5 kilometrin päässä.

45 €
Aparte Lux

Aparte Lux

Jauna street 9a, Jurmala
3.5 kautta 5.0

Jurmalan kaupunginmuseo, Dzintari Forest Park ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkustajakodista. Livu Akvaparks sijaitsee 3,5 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.