Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Säästä jopa $603 varaamalla lennot ja hotellin yhdessä.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkaopas: matkat kohteeseen Jurmala

Jurmala – Suuntana Jurmala? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Jurmala. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Oletko jo varannut tai haluatko varata halvan matkan kohteeseen Jurmala? Mikset tutustuisi Jurmala-oppaaseemme, josta saat matkavinkkejä sekä ideoita siitä, mitä nähdä ja missä vierailla loman aikana. Käytä vieressä olevaa karttaa löytääksesi kaikki tärkeimmät nähtävyydet kohteessa Jurmala ja tutustu hotellia ympäröivään alueeseen. Jos mietit mitä sinun tulisi pakata matkallesi mukaan, tarjoamme myös säätietoja, joiden avulla näet kohteen Jurmala yleiset lämpötilat ympäri vuoden.

Jos olet jo vieraillut kohteessa Jurmala aikaisemmin, saatat haluta nähdä jotain uutta ja vierailla uudelleen suosikkipaikoissasi. Jos tämä taas on ensimmäinen kerta, voit saada oppaastamme hyviä vinkkejä vierailullesi. Saat myös lisätietoja näkemisenarvoisista museoista, markkinoista, kaupoista, ravintoloista ja baareista.

Jos et ole vielä löytänyt hotellia lomasi ajaksi, voit selailla kohteen Jurmala hotellivalikoimaamme ja löytää itsellesi sopivan majoituksen. Tarjoamme fantastisen valikoiman hotelleja, jotka palvelevat kaikkien matkustajien tarpeita, mukaan lukien pienten lasten kanssa matkustavia.

Expedia tarjoaa myös loistavan valikoiman lentoja kohteeseen Jurmala. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota budjetillesi ja tarpeisiisi sopivat parhaat lennot. Pidämme huolta myös siitä, että sinulla on tärkeimmät reaaliaikaiset lentotiedot.

Jos aiot tutustua kohteeseen Jurmala, kannattaa harkita auton vuokrausta. Expedia tarjoaa käyttöösi suuren määrän erilaisia vuokra-autoja aina pienistä kaupunkiautoista suuriin perheautoihin asti. Haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset vuokra-autotarjoukset. Ja voit säästää vieläkin enemmän varaamalla auton lento- ja hotellipaketin yhteydessä.

Joten tutustu Expedia.fi-sivuihin varmistaaksesi, että lomasi kohteessa Jurmala on mahdollisimman onnistunut!


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 208 hotellia kohteessa Jurmala
Hotel Jurmala Spa & Conference Center

Hotel Jurmala Spa & Conference Center

Jomas Street 47/49, Jurmala
4,1
/ 5 (334 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Jurmalan kaupunginmuseo ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Dzintari Forest Park ja Dendrologic Park of Bulduri Gardening College ovat myös 3 kilometrin päässä.

74 €
SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences

SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences

Bulduru prospekts 64/68, Jurmala
4,1
/ 5 (47 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Livu Akvaparks on 1,6 kilometrin ja Jūrmalan ranta on 3,4 kilometrin päässä tästä lähellä lahtea sijaitsevasta luksusluokan hotelli. Dendrologic Park of Bulduri Gardening College ja Dzintari Forest Park ovat myös 5 kilometrin päässä.

Baltic Beach Hotel & SPA

Baltic Beach Hotel & SPA

23/25 Juras Street, Jurmala
4,2
/ 5 (266 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Jurmalan kaupunginmuseo ja Jūrmalan ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotelli. Dzintari Forest Park ja Dendrologic Park of Bulduri Gardening College ovat myös 5 kilometrin päässä.

Amber Spa Boutique Hotel

Amber Spa Boutique Hotel

Meza Prospekts 49, Jurmala
4,5
/ 5 (37 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Livu Akvaparks on 1,3 kilometrin ja Jūrmalan ranta on 3,4 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Dendrologic Park of Bulduri Gardening College ja Dzintari Forest Park ovat myös 3 kilometrin päässä.

Dzintars Hotel

Dzintars Hotel

Edinburgas Prospekts 15, Dzintari, Jurmala
4,1
/ 5 (47 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Dzintari Forest Park ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotelli. Jurmalan kaupunginmuseo ja Dendrologic Park of Bulduri Gardening College ovat myös 2 kilometrin päässä.

Villa Joma Hotel

Villa Joma Hotel

90 Jomas Street, Majori, Jurmala
4,6
/ 5 (49 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Dzintari Forest Park ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Jurmalan kaupunginmuseo ja Dendrologic Park of Bulduri Gardening College ovat myös 3 kilometrin päässä.

SUNSET Hotel

SUNSET Hotel

Pilsonu street 9, Jurmala
2,9
/ 5 (8 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Jurmalan kaupunginmuseo ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Dzintari Forest Park ja Dendrologic Park of Bulduri Gardening College ovat myös 3 kilometrin päässä.

Aparthotel Wooden Villa

Aparthotel Wooden Villa

Juras Street 53, Jurmala
4,6
/ 5 (5 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Dzintari Forest Park ja Jūrmalan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta luksusluokan huoneisto. Jurmalan kaupunginmuseo ja Dendrologic Park of Bulduri Gardening College ovat myös 3 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.