Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kantonin eläintarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kantonin eläintarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kantonin eläintarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kantonin eläintarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kantonin eläintarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kantonin eläintarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kantonin eläintarha lähellä kohdetta Kantonin eläintarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kantonin eläintarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 331 majoitusliikettä kohteen Kantonin eläintarha lähellä
Park Hyatt Guangzhou 190 €
Park Hyatt Guangzhou

Park Hyatt Guangzhou

No. 16, Huaxia Road, Zhujiang New Town, Tianhe District, Kanton, Guangdong
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kantonin oopperatalo on 0,5 kilometrin ja Kantonin torni on 3,9 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Kantonin messukeskus ja Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ovat myös 10 kilometrin päässä. Zhujiang New Townin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Huacheng Roadin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Four Seasons Guangzhou 212 €
  Four Seasons Guangzhou

  Four Seasons Guangzhou

  5 Zhujiang West Road, Pearl River New City Tianhe District, Kanton, Guangdong
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kantonin torni on 3,9 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Yuexiu-puisto ja Beijing Road Pedestrian Street sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Kantonin messukeskus ja Shangxiajiun kävelykatu ovat myös 10 kilometrin päässä. Zhujiang New Townin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Huacheng Roadin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Guangzhou Suiyun Hotel
   Guangzhou Suiyun Hotel

   Guangzhou Suiyun Hotel

   #1 Alley 30,Yunhe N St, Xianlie Zhonglu, Kanton, Guangdong
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kantonin eläintarha ja Taikoo Hui sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Beijing Road Pedestrian Street ja Yuexiu-puisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Zoon asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ouzhuangin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Guangzhou Hotel 92 €
    Sheraton Guangzhou Hotel

    Sheraton Guangzhou Hotel

    208 Tianhe Road, Tianhe District, Kanton, Guangdong
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tianhen stadion ja Taikoo Hui sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Grandview Mallin ostoskeskus ja CITIC Plaza (aukio) ovat myös 3 kilometrin päässä. Tianhenanin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiyu Xilun asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Jinhai Business Hotel
     Jinhai Business Hotel

     Jinhai Business Hotel

     7, 419 in yuexiu district of guangzhou, city ring r,, Kanton, CN1
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kantonin eläintarha ja Taikoo Hui sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Beijing Road Pedestrian Street ja Yuexiu-puisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Zoon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ouzhuangin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kaiserdom Hotel Huanshi East Road
      Kaiserdom Hotel Huanshi East Road

      Kaiserdom Hotel Huanshi East Road

      No.102, Xianlie Middle Road, Yue Xiu, Kanton, Guangdong
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kantonin eläintarha ja Huanghuagangin puisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Yuexiu-puisto ja Kantonin taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Zoon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ouzhuangin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Garden Hotel Guangzhou 76 €
       The Garden Hotel Guangzhou

       The Garden Hotel Guangzhou

       368 Huanshi Dong Lu, Kanton, Guangdong
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Guangzhou Friendship Store ja Yuexiu-puisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Beijing Road Pedestrian Street ja Taikoo Hui ovat myös 3 kilometrin päässä. Taojinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Xiaobein asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Kaiserdom Hotel
        Kaiserdom Hotel

        Kaiserdom Hotel

        No.102 Xianlie Zhong Road, Kanton, Guangdong
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kantonin eläintarha ja Taikoo Hui sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Beijing Road Pedestrian Street ja Yuexiu-puisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Ouzhuangin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zoon asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.