Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kantonin eläintarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kantonin eläintarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kantonin eläintarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kantonin eläintarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kantonin eläintarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kantonin eläintarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kantonin eläintarha lähellä kohdetta Kantonin eläintarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kantonin eläintarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 189 majoitusliikettä kohteen Kantonin eläintarha lähellä
Sofitel Guangzhou Sunrich 102 €
Sofitel Guangzhou Sunrich

Sofitel Guangzhou Sunrich

988 Guangzhou Da Dao Zhong, Kanton, Guangdong
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Yuexiu-puisto on 4,9 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Zhenhain torni sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Liurongin temppeli ja Guangxiaon temppeli ovat myös 10 kilometrin päässä. Linhexin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiyu Xilun asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Guangzhou Tianhe 91 €
  Hilton Guangzhou Tianhe

  Hilton Guangzhou Tianhe

  No 215 Linhe Xi Heng Road Tianhe, Kanton, Guangdong
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   CITIC Plaza (aukio) ja Tianhen stadion 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Baiyun-vuori ja Taikoo Hui ovat myös 3 kilometrin päässä. Linhexin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guangzhou Eastin juna-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Baiyun Hotel Guangzhou 68 €
   Baiyun Hotel Guangzhou

   Baiyun Hotel Guangzhou

   367 Huan Shi Dong Road, Kanton, Guangdong
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Guangzhou Friendship Store, Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Taojinin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Xiaobein asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Garden Hotel Guangzhou 114 €
    The Garden Hotel Guangzhou

    The Garden Hotel Guangzhou

    368 Huanshi Dong Lu, Kanton, Guangdong
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Guangzhou Friendship Store, Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Taojinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Xiaobein asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Guangzhou Suiyun Hotel
     Guangzhou Suiyun Hotel

     Guangzhou Suiyun Hotel

     #1 Alley 30,Yunhe N St, Xianlie Zhonglu, Kanton, Guangdong
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kantonin eläintarha on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Beijing Road Pedestrian Street sijaitsee 4,5 kilometrin päässä. Zoon asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ouzhuangin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sheraton Guangzhou Hotel 119 €
      Sheraton Guangzhou Hotel

      Sheraton Guangzhou Hotel

      208 Tianhe Road, Tianhe District, Kanton, Guangdong
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tianhen stadion, CITIC Plaza (aukio) ja Grandview Mallin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Guangdongin museo ja Kantonin oopperatalo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tianhenanin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiyu Xilun asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Jinhai Business Hotel
       Jinhai Business Hotel

       Jinhai Business Hotel

       7, 419 in yuexiu district of guangzhou, city ring r,, Kanton, CN1
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Taikoo Hui on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Yuexiu-puisto ja Beijing Road Pedestrian Street sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Zhenhain torni sijaitsee 4,6 kilometrin päässä. Zoon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ouzhuangin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Kaiserdom Hotel Huanshi East Road
        Kaiserdom Hotel Huanshi East Road

        Kaiserdom Hotel Huanshi East Road

        No.102, Xianlie Middle Road, Yue Xiu, Kanton, Guangdong
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kantonin eläintarha ja Huanghuagangin puisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Yuexiu-puisto ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Zoon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ouzhuangin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.