Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kantonin eläintarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kantonin eläintarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kantonin eläintarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kantonin eläintarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kantonin eläintarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kantonin eläintarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kantonin eläintarha lähellä kohdetta Kantonin eläintarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kantonin eläintarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 149 majoitusliikettä kohteen Kantonin eläintarha lähellä
Baiyun Hotel Guangzhou 75 €
Baiyun Hotel Guangzhou

Baiyun Hotel Guangzhou

367 Huan Shi Dong Road, Kanton, Guangdong
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Guangzhou Friendship Store, Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Taojinin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Xiaobein asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Sofitel Guangzhou Sunrich 96 €
  Sofitel Guangzhou Sunrich

  Sofitel Guangzhou Sunrich

  988 Guangzhou Da Dao Zhong, Kanton, Guangdong
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Yuexiu-puisto on 4,9 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Zhenhain torni ja Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Liurongin temppeli ja Guangxiaon temppeli ovat myös 10 kilometrin päässä. Linhexin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiyu Xilun asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Guangzhou Tianhe 88 €
   Hilton Guangzhou Tianhe

   Hilton Guangzhou Tianhe

   No 215 Linhe Xi Heng Road Tianhe, Kanton, Guangdong
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    CITIC Plaza (aukio), Tianhen stadion ja Baiyun-vuori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taikoo Hui ja Kantonin eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Linhexin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guangzhou Eastin juna-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Garden Hotel Guangzhou 126 €
    The Garden Hotel Guangzhou

    The Garden Hotel Guangzhou

    368 Huanshi Dong Lu, Kanton, Guangdong
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Guangzhou Friendship Store, Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Taojinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Xiaobein asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Guangzhou Suiyun Hotel
     Guangzhou Suiyun Hotel

     Guangzhou Suiyun Hotel

     #1 Alley 30,Yunhe N St, Xianlie Zhonglu, Kanton, Guangdong
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kantonin eläintarha on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Beijing Road Pedestrian Street sijaitsee 4,5 kilometrin päässä. Zoon asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ouzhuangin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kaiserdom Hotel Huanshi East Road 40 €
      Kaiserdom Hotel Huanshi East Road

      Kaiserdom Hotel Huanshi East Road

      No.102, Xianlie Middle Road, Yue Xiu, Kanton, Guangdong
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kantonin eläintarha ja Huanghuagangin puisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Yuexiu-puisto ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Zoon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ouzhuangin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Jinhai Business Hotel
       Jinhai Business Hotel

       Jinhai Business Hotel

       7, 419 in yuexiu district of guangzhou, city ring r,, Kanton, CN1
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Taikoo Hui on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Yuexiu-puisto ja Beijing Road Pedestrian Street sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Zhenhain torni sijaitsee 4,6 kilometrin päässä. Zoon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ouzhuangin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ocean Hotel 59 €
        Ocean Hotel

        Ocean Hotel

        412 East Huanshi Road Dongsha, Kanton, Guangdong
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Yuexiu-puisto on 2,7 kilometrin ja Beijing Road Pedestrian Street on 3,1 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Shangxiajiun kävelykatu ja Guangzhou Wanda Plaza ovat myös 10 kilometrin päässä. Ouzhuangin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dongshankoun asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.