Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kantonin televisiotorni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kantonin televisiotorni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kantonin televisiotorni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kantonin televisiotorni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kantonin televisiotorni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kantonin televisiotorni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kantonin televisiotorni lähellä kohdetta Kantonin televisiotorni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kantonin televisiotorni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 198 majoitusliikettä kohteen Kantonin televisiotorni lähellä
DoubleTree by Hilton Hotel Guangzhou 91 €
DoubleTree by Hilton Hotel Guangzhou

DoubleTree by Hilton Hotel Guangzhou

391 Dongfeng Rd Yuexiu District, Kanton, Guangdong
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Guangdong Museum of Revolutionary History, Yuexiu-puisto ja Beijing Road Pedestrian Street sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Zhenhain torni ja Liurongin temppeli ovat myös 2 kilometrin päässä. Peasant Movement Instituten asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Martyrs Parkin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Garden Hotel Guangzhou 130 €
  The Garden Hotel Guangzhou

  The Garden Hotel Guangzhou

  368 Huanshi Dong Lu, Kanton, Guangdong
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Guangzhou Friendship Store, Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Taojinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Xiaobein asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Dong Fang Hotel 70 €
   Dong Fang Hotel

   Dong Fang Hotel

   No 120 Liu Hua Road, Kanton, Guangdong
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Liuhuan näyttelykeskus, Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Yuexiu-puisto sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Guangxiaon temppeli ja Zhenhain torni ovat myös 2 kilometrin päässä. Yuexiu Parkin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sun Yat-Sen -muistohallin asema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Ibis Guangzhou Yuexiu Park 55 €
    Ibis Guangzhou Yuexiu Park

    Ibis Guangzhou Yuexiu Park

    Bldg 4, Liuhua Exhibition & Trade Center, No.117 Liuhua Road, Yuexiu District, Kanton
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Five Rams -patsas, Yuexiu-puisto ja Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Zhenhain torni ja Guangxiaon temppeli ovat myös 2 kilometrin päässä. Sun Yat-Sen -muistohallin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Yuexiu Parkin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Guangdong V8 yat house 33 €
     Guangdong V8 yat house

     Guangdong V8 yat house

     No. 11, Ziyuangang South Street, Kanton, Guangdong
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kantonin televisiotorni, Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Zhenhain torni sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Yuexiu-puisto ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Xiaobein asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guangzhoun juna-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Wufu Boutique Hotel
      Wufu Boutique Hotel

      Wufu Boutique Hotel

      Huaguoshan Mimi 1st Street,Yuexiu, No.207 Huanshi Middle Rd, Kanton
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kantonin taidemuseo, Zhenhain torni ja Yuexiu-puisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Xiaobein asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       YIMI Hotel Guangzhou Railway Station 24 €
       YIMI Hotel Guangzhou Railway Station

       YIMI Hotel Guangzhou Railway Station

       No 698 North Renming RD, Buidling B, Yuexiu, Kanton, Guangdong
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kantonin televisiotorni, Yuexiu-puisto ja Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Zhenhain torni ja Liurongin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä. Guangzhoun juna-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Yuexiu Parkin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        T Social Hotel
        T Social Hotel

        T Social Hotel

        No. 202 Huanshi West Road, Yuexiu, Kanton, Guangdong
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kantonin televisiotorni, Yuexiu-puisto ja Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Zhenhain torni ja Liurongin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä. Yuexiu Parkin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Xiaobein asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.