Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kantonin televisiotorni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kantonin televisiotorni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kantonin televisiotorni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kantonin televisiotorni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kantonin televisiotorni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kantonin televisiotorni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kantonin televisiotorni lähellä kohdetta Kantonin televisiotorni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kantonin televisiotorni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 150 majoitusliikettä kohteen Kantonin televisiotorni lähellä
China Hotel 78 €
China Hotel

China Hotel

No.122 Liu Hua Road, Yuexiu District, Kanton
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Yuexiu-puisto ja Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Zhenhain torni ja Liurongin temppeli ovat myös 2 kilometrin päässä. Yuexiu Parkin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sun Yat-Sen -muistohallin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Garden Hotel Guangzhou 111 €
  The Garden Hotel Guangzhou

  The Garden Hotel Guangzhou

  368 Huanshi Dong Lu, Kanton, Guangdong
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Guangzhou Friendship Store, Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Taojinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Xiaobein asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Baiyun Hotel Guangzhou 76 €
   Baiyun Hotel Guangzhou

   Baiyun Hotel Guangzhou

   367 Huan Shi Dong Road, Kanton, Guangdong
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Guangzhou Friendship Store, Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Taojinin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Xiaobein asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Dong Fang Hotel 77 €
    Dong Fang Hotel

    Dong Fang Hotel

    No 120 Liu Hua Road, Kanton, Guangdong
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Liuhuan näyttelykeskus, Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Yuexiu-puisto sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Guangxiaon temppeli ja Zhenhain torni ovat myös 2 kilometrin päässä. Yuexiu Parkin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sun Yat-Sen -muistohallin asema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     DoubleTree by Hilton Hotel Guangzhou 85 €
     DoubleTree by Hilton Hotel Guangzhou

     DoubleTree by Hilton Hotel Guangzhou

     391 Dongfeng Rd Yuexiu District, Kanton, Guangdong
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Guangdong Museum of Revolutionary History, Yuexiu-puisto ja Beijing Road Pedestrian Street sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Zhenhain torni ja Liurongin temppeli ovat myös 2 kilometrin päässä. Peasant Movement Instituten asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Martyrs Parkin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Guangdong Asia International Hotel 63 €
      Guangdong Asia International Hotel

      Guangdong Asia International Hotel

      No.326 Section 1, Huanshi Dong Road, Kanton, Guangzhou
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Yuexiu-puisto ja Zhenhain torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Liurongin temppeli ovat myös 5 kilometrin päässä. Taojinin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Xiaobein asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Guangdong V8 yat house 50 €
       Guangdong V8 yat house

       Guangdong V8 yat house

       No. 11, Ziyuangang South Street, Kanton, Guangdong
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kantonin televisiotorni, Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Zhenhain torni sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Yuexiu-puisto ja Beijing Road Pedestrian Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Xiaobein asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guangzhoun juna-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Wufu Boutique Hotel
        Wufu Boutique Hotel

        Wufu Boutique Hotel

        Huaguoshan Mimi 1st Street,Yuexiu, No.207 Huanshi Middle Rd, Kanton
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kantonin televisiotorni ja Yuexiu-puisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nanyuen kuninkaan mausoleumimuseo ja Zhenhain torni ovat myös 2 kilometrin päässä. Xiaobein asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guangzhoun juna-asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.