Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Karlstadin yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Karlstadin yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Karlstadin yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Karlstadin yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Karlstadin yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Karlstadin yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Karlstadin yliopisto lähellä kohdetta Karlstadin yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Karlstadin yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 44 majoitusliikettä kohteen Karlstadin yliopisto lähellä
Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens 72 €
Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens

Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens

Höjdgatan 3, Karlstad
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Löfbergs Arena, Östra Bron (silta) ja Sandgrund Lars Lerin (näyttely) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevastas hotellista. Varmlands Museum (museo) ja Karlstad Congress Culture Centre (kulttuurikeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Elite Stadshotellet Karlstad 103 €
  Elite Stadshotellet Karlstad

  Elite Stadshotellet Karlstad

  Kungsgatan 22, Karlstad
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kaupungintalo ja Karlstadin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Sandgrund Lars Lerin (näyttely) ja Varmlands Museum (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Yhden Huoneen Studio Lähellä Uni
   Yhden Huoneen Studio Lähellä Uni

   Yhden Huoneen Studio Lähellä Uni

   Jakthornsgatan, Karlstad, Värmlannin lääni
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Karlstadin yliopisto on 1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Alstersin kartano ja Östra Bron (silta) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Karlstad Congress Culture Centre (kulttuurikeskus) ja Löfbergs Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Välsvikenin asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Karlstad City 99 €
    Scandic Karlstad City

    Scandic Karlstad City

    Drottninggatan 4, Karlstad
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Karlstadin katedraali ja Sandgrund Lars Lerin (näyttely) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Varmlands Museum (museo) ja Wermlandin ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Collection Hotel Plaza 139 €
     Clarion Collection Hotel Plaza

     Clarion Collection Hotel Plaza

     Västra Torggatan 2, Karlstad
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kaupungintalo, Karlstadin katedraali ja Sandgrund Lars Lerin (näyttely) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Varmlands Museum (museo) ja Karlstad Congress Culture Centre (kulttuurikeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Klarälven 94 €
      Scandic Klarälven

      Scandic Klarälven

      Sandbäcksgatan 6, Karlstad
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kaupungintalo, Karlstadin katedraali ja Sandgrund Lars Lerin (näyttely) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Varmlands Museum (museo) ja Karlstad Congress Culture Centre (kulttuurikeskus) ovat myös 3 kilometrin päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Good Morning Karlstad City 77 €
       Good Morning Karlstad City

       Good Morning Karlstad City

       Västra Torggatan 20, Karlstad
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sandgrund Lars Lerin (näyttely), Kaupungintalo ja Varmlands Museum (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Karlstadin katedraali ja Karlstad Congress Culture Centre (kulttuurikeskus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Winn 81 €
        Scandic Winn

        Scandic Winn

        Norra Strandgatan 9-11, Karlstad
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Karlstadin katedraali, Sandgrund Lars Lerin (näyttely) ja Varmlands Museum (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Wermlandin ooppera ja Löfbergs Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.