Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Karlstadin yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Karlstadin yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Karlstadin yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Karlstadin yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Karlstadin yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Karlstadin yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Karlstadin yliopisto lähellä kohdetta Karlstadin yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Karlstadin yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 58 majoitusliikettä kohteen Karlstadin yliopisto lähellä
Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens 74 €
Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens

Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens

Höjdgatan 3, Karlstad
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Löfbergs Arena, Östra Bron (silta) ja Sandgrund Lars Lerin (näyttely) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevastas hotellista. Varmlands Museum (museo) ja Karlstad Congress Culture Centre (kulttuurikeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Elite Stadshotellet Karlstad 101 €
  Elite Stadshotellet Karlstad

  Elite Stadshotellet Karlstad

  Kungsgatan 22, Karlstad
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kaupungintalo, Mariebergsskogen ja Karlstadin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sandgrund Lars Lerin (näyttely) ja Varmlands Museum (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Collection Hotel Drott 98 €
   Clarion Collection Hotel Drott

   Clarion Collection Hotel Drott

   Järnvägsgatan 1, Karlstad
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kaupungintalo ja Karlstadin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sandgrund Lars Lerin (näyttely) ja Varmlands Museum (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

    Clarion Collection Hotel Plaza 100 €
    Clarion Collection Hotel Plaza

    Clarion Collection Hotel Plaza

    Västra Torggatan 2, Karlstad
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kaupungintalo, Karlstadin katedraali ja Sandgrund Lars Lerin (näyttely) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Varmlands Museum (museo) ja Karlstad Congress Culture Centre (kulttuurikeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Karlstad City
     Scandic Karlstad City

     Scandic Karlstad City

     Drottninggatan 4, Karlstad
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Karlstadin katedraali ja Sandgrund Lars Lerin (näyttely) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Varmlands Museum (museo) ja Wermlandin ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Winn
      Scandic Winn

      Scandic Winn

      Norra Strandgatan 9-11, Karlstad
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Karlstadin katedraali, Sandgrund Lars Lerin (näyttely) ja Varmlands Museum (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Wermlandin ooppera ja Löfbergs Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       First Hotel River C
       First Hotel River C

       First Hotel River C

       Tage Erlandergatan 10, Karlstad
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Karlstad Congress Culture Centre (kulttuurikeskus), Östra Bron (silta) ja Karlstadin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sandgrund Lars Lerin (näyttely) ja Varmlands Museum (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Good Morning Karlstad City 74 €
        Good Morning Karlstad City

        Good Morning Karlstad City

        Västra Torggatan 20, Karlstad
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sandgrund Lars Lerin (näyttely), Kaupungintalo ja Varmlands Museum (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Karlstadin katedraali ja Karlstad Congress Culture Centre (kulttuurikeskus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlstad Centralin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.