Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kastro

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kastro. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kastro, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kastro paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kastro upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kastro? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kastro lähellä kohdetta Kastro. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kastro, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 149 majoitusliikettä kohteen Kastro lähellä
Mediterranee 42 €
Mediterranee

Mediterranee

AGIOU NIKOLOAOU,18, Patras
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Apollon-teatteri ja Georgiou I:n aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Patrasin kaupungintalo ja Pyhän Andreaksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Bold Type Hotel 119 €
  The Bold Type Hotel

  The Bold Type Hotel

  10 Paleon Patron Germanou, Patras
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Psila Alonian aukio, Patrasin kaupungintalo ja Georgiou I:n aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ja Patrasin satama ovat myös 10 kilometrin päässä. Patrasin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Moxy Patra Marina 48 €
   Moxy Patra Marina

   Moxy Patra Marina

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Georgiou I:n aukio ja Apollon-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Psila Alonian aukio ja Patrasin satama ovat myös 5 kilometrin päässä. Patrasin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Patras - Thomais Huoneisto 46 €
    Patras - Thomais Huoneisto

    Patras - Thomais Huoneisto

      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Apollon-teatteri, Georgiou I:n aukio ja Psila Alonian aukio sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Patrasin kaupungintalo ja Pyhän Andreaksen kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. Patrasin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Paras Talo Keskustassa, Agiou Nikolaou, Patra 85 €
     Paras Talo Keskustassa, Agiou Nikolaou, Patra

     Paras Talo Keskustassa, Agiou Nikolaou, Patra

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Apollon-teatteri ja Georgiou I:n aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Patrasin kaupungintalo ja Psila Alonian aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Olympic Star
      Olympic Star

      Olympic Star

      46 Agiou Nikolaou Str, Patras
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Apollon-teatteri ja Georgiou I:n aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Patrasin kaupungintalo ja Psila Alonian aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Astir Patras Hotel 50 €
       Astir Patras Hotel

       Astir Patras Hotel

       Agiou Andreou 16, Greece, Patras
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Georgiou I:n aukio, Apollon-teatteri ja Patrasin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Andreaksen kirkko ja Psila Alonian aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Patrasin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best House Central Luxury Apartment 79 €
        Best House Central Luxury Apartment

        Best House Central Luxury Apartment

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Apollon-teatteri ja Georgiou I:n aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Patrasin kaupungintalo ja Psila Alonian aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.