Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kašunin ranta

Marjanin niemimaan mäntyjen peittämien kukkuloiden kainalossa sijaitseva idyllinen Kašunin ranta tarjoaa rentoa tunnelmaa sekä hiekka- ja pikkukiviuimarannan. 

Kašunin ranta soveltuu erinomaisesti sekä auringonottoon että uimiseen. Se on rauhallisempi ja maalaismaisempi kuin Splitin suosituin Bačvicen ranta, joten siellä voit viettää rennon päivän rannalla. Loikoile iltapäivä rannalla rauhallisten vesien äärellä.

Ranta koostuu hiekkaranta- ja pikkukiviosiosta, ja sitä reunustavat puiden peittämät kukkulat. Tuo mukanasi oma pyyhe, sillä rannalla ei ole vuokrattavia aurinkotuoleja. Muista myös aurinkorasva, sillä kesäisin aurinko voi olla hyvinkin polttava eikä rannalla ole juurikaan varjopaikkoja.

Lepäile muutama tunti tai rentoudu hyvän kirjan parissa. Vaikka ranta houkutteleekin runsaasti kävijöitä kesän kuumimpaan aikaan, on se yleensä melko rauhallinen ja tunnelmaltaan rento, joten täällä voit nauttia olostasi melko rauhassa. Lisäksi rannan vedet ovat uskomattoman kirkkaita ja puhtaita.

Jos nälkä yllättää, suuntaa rantabaariin kahville tai nauttimaan upeista maisemista. Rannalla on myös suihkuja, joilla voit pestä pois hiekan ja meriveden.

Jos haet jotain aktiivisempaa toimintaa, suuntaa Marjanin niemimaalle, josta löytyy lukuisia patikointipolkuja sekä monia muita pieniä rantoja. Lähde kävelylle tai lenkille ja kapua Marjanin kukkulalle ihailemaan maisemia rannalle, niemimaalle, Splitin kaupunkiin sekä lähistön saarille.

Kašunin ranta sijaitsee noin kolme kilometriä Splitin keskustasta etelään Marjanin niemimaalla. Pääset paikan päälle kävelemällä Splitistä länteen tai hyppäämällä bussiin Rivan bulevardilta. Rannan lähistöllä on myös runsaasti pysäköintipaikkoja omalla autolla saatavilla. Rannalla on yleinen vessa.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 445 majoitusliikettä kohteen Kasunin ranta lähellä
Cornaro Hotel 247 €
Cornaro Hotel

Cornaro Hotel

Sinjska ulica 6, Ulica kralja Tomislava 9, Split
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kuvataidegalleria, Grgur Ninski -patsas ja Diokletianuksen palatsi sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Splitin katedraali ja Riva ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Splitin rautatieasema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Cvita 77 €
  Hotel Cvita

  Hotel Cvita

  Ul. Antuna Mihanovica 42F, Split
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Arheološki muzej, Meštrovićin galleria ja Splitin satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Riva ja Diokletianuksen palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Heritage Jupiter Luxury Hotel 84 €
   Heritage Jupiter Luxury Hotel

   Heritage Jupiter Luxury Hotel

   Grabovceva Sirina 1, Split
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saint Dujen kellotorni, Splitin katedraali ja Diokletianuksen palatsi sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Riva ja Grgur Ninski -patsas ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Idyllisellä Paikalla Avautuu Näkymä Sijaitsee Park Metsässä ja 100 Metrin Päässä Merestä
    Idyllisellä Paikalla Avautuu Näkymä Sijaitsee Park Metsässä ja 100 Metrin Päässä Merestä

    Idyllisellä Paikalla Avautuu Näkymä Sijaitsee Park Metsässä ja 100 Metrin Päässä Merestä

    138 Šetalište Ivana Meštrovica, Split, Split-Dalmatia
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Benen ranta ja Kasunin ranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta majatalosta. Meštrovićin galleria ja Splitin satama ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Piazza Heritage Hotel 184 €
     Piazza Heritage Hotel

     Piazza Heritage Hotel

     Kraj Svete Marije 1, Split
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän boutique-tyylinen hotellin lähellä sijaitsee Nakićin palatsi, Riva ja Diokletianuksen palatsi. Splitin katedraali ja Grgur Ninski -patsas ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Marjan park
      Marjan park

      Marjan park

      15 Ciovska ulica, Split, Splitsko-dalmatinska zupanija
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Meštrovićin galleria ja Kasunin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Riva ja Diokletianuksen palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Majoitus 5 Hengelle
       Majoitus 5 Hengelle

       Majoitus 5 Hengelle

       15 Ciovska ul., Split, Split-Dalmatia
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mejen ranta ja Meštrovićin galleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Splitin satama ja Kasunin ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Divota Apartment Hotel 95 €
        Divota Apartment Hotel

        Divota Apartment Hotel

        Plinarska 75, Split
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kroatian kansallisteatteri, Grgur Ninski -patsas ja Riva sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Diokletianuksen palatsi ja Splitin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.