Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Katakolon satama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Katakolon satama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Katakolon satama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Katakolon satama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Katakolon satama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Katakolon satama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Katakolon satama lähellä kohdetta Katakolon satama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Katakolon satama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 887 majoitusliikettä kohteen Katakolon satama lähellä
Arethousa Hotel 75 €
Arethousa Hotel

Arethousa Hotel

Gianni Latsi 47, Katakolo, Pyrgos
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Katakolon satama on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Skafidian luostari ja Agía Marína -ranta sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Palouki-ranta ja Kourouta-ranta ovat myös 32 kilometrin päässä.

  EpiHotel Odysseas
  EpiHotel Odysseas

  EpiHotel Odysseas

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Katakolon satama on 1 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Skafidian luostari ja Agía Marína -ranta sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Palouki-ranta ja Kourouta-ranta ovat myös 25 kilometrin päässä.

   Vriniotis Hotel
   Vriniotis Hotel

   Vriniotis Hotel

     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Katakolon satama on 2,9 kilometrin ja Skafidian luostari on 4,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Agía Marína -ranta sijaitsee 14,7 kilometrin päässä.

    OCEAN-PACIFIC 50 €
    OCEAN-PACIFIC

    OCEAN-PACIFIC

    Epar.Od. Pirgou-Katakolon, Katakolo, Pyrgos, West Greece
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Katakolon satama on 2,9 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Skafidian luostari ja Agía Marína -ranta sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Palouki-ranta ja Kourouta-ranta ovat myös 20 kilometrin päässä.

     Ranta Talo Sopii Jopa 9 Hengelle Olympian Lähellä
     Ranta Talo Sopii Jopa 9 Hengelle Olympian Lähellä

     Ranta Talo Sopii Jopa 9 Hengelle Olympian Lähellä

     ?a?a??a ?ata?????, Pyrgos, Länsi-Kreikka
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lähellä rantaa sijaitseva historiallinen loma-asunto, jonka lähellä on myös Katakolon satama ja Skafidian luostari. Alueella sijaitsee myös Agía Marína -ranta.

      Villa Georgina 62 €
      Villa Georgina

      Villa Georgina

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Skafidian luostari on 3,3 kilometrin ja Katakolon satama on 4,7 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta majatalosta. Loutra Killinisin roomalainen kylpylä ja Muinainen Olympia ovat myös 40 kilometrin päässä.

       Kahden Makuuhuoneen Huoneisto
       Kahden Makuuhuoneen Huoneisto

       Kahden Makuuhuoneen Huoneisto

       Paralia leventochori, Pyrgos, Länsi-Kreikka
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Skafidian luostari on 2,6 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Katakolon satama ja Agía Marína -ranta sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Palouki-ranta ja Kourouta-ranta ovat myös 20 kilometrin päässä.

        Apartments Genari 51 €
        Apartments Genari

        Apartments Genari

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Skafidian luostari on 2,6 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Katakolon satama ja Kourouta-ranta sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Loutra Killinisin roomalainen kylpylä ja Muinainen Olympia ovat myös 40 kilometrin päässä.