Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Katariinan kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Katariinan kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Katariinan kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Katariinan kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Katariinan kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Katariinan kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Katariinan kirkko lähellä kohdetta Katariinan kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Katariinan kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 31 majoitusliikettä kohteen Katariinan kirkko lähellä
Estonia Resort Hotel & Spa 76 €
Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa

A.H. Tammsaare pst. 4a/6, Pärnu
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Chaplin-keskus, Pärnun ranta ja Eliisabet's Church sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pärnun museo ja Katariinan kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Strand Spa & Conference Hotel 82 €
  Strand Spa & Conference Hotel

  Strand Spa & Conference Hotel

  Tammsaare pst 35, Pärnu
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pärnun ranta, Chaplin-keskus ja Eliisabet's Church 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Pärnun museo ja Katariinan kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Pärnu Hotel 63 €
   Pärnu Hotel

   Pärnu Hotel

   Rüütli 44, Pärnu
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pärnun museo, Katariinan kirkko ja Chaplin-keskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pärnun ranta sijaitsee 1,6 kilometrin päässä.

    Rannahotell 63 €
    Rannahotell

    Rannahotell

    Ranna pst 5, Pärnu
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Pärnun ranta ja Chaplin-keskus ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Eliisabet's Church ja Pärnun museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Hotel Hansalinn 40 €
     Hotel Hansalinn

     Hotel Hansalinn

     Malmö 15, Pärnu
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Katariinan kirkko ja Eliisabet's Church sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Chaplin-keskus ja Pärnun museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hedon SPA & Hotel 80 €
      Hedon SPA & Hotel

      Hedon SPA & Hotel

      Ranna puiestee 1, Pärnu
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pärnun ranta ja Chaplin-keskus ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Eliisabet's Church ja Katariinan kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Koidulapark Hotell
       Koidulapark Hotell

       Koidulapark Hotell

       Kuninga 38, Pärnu
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Eliisabet's Church ja Pärnun museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Katariinan kirkko ja Chaplin-keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Donhoff Residence 72 €
        Donhoff Residence

        Donhoff Residence

        Kuninga 23, Pärnu, Parnumaa
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Eliisabet's Church, Katariinan kirkko ja Pärnun museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Chaplin-keskus ja Pärnun ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.