Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Katariinan kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Katariinan kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Katariinan kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Katariinan kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Katariinan kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Katariinan kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Katariinan kirkko lähellä kohdetta Katariinan kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Katariinan kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 27 majoitusliikettä kohteen Katariinan kirkko lähellä
Pärnu Hotel 66 €
Pärnu Hotel

Pärnu Hotel

Rüütli 44, Pärnu
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Pärnun museo, Katariinan kirkko ja Chaplin-keskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pärnun ranta sijaitsee 1,6 kilometrin päässä.

  Hotel Hansalinn 46 €
  Hotel Hansalinn

  Hotel Hansalinn

  Malmö 15, Pärnu
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Katariinan kirkko ja Eliisabet's Church sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Chaplin-keskus ja Pärnun museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Koidulapark Hotell
   Koidulapark Hotell

   Koidulapark Hotell

   Kuninga 38, Pärnu
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Eliisabet's Church ja Pärnun museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Katariinan kirkko ja Chaplin-keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Donhoff Residence 108 €
    Donhoff Residence

    Donhoff Residence

    Kuninga 23, Pärnu, Parnumaa
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Eliisabet's Church, Katariinan kirkko ja Pärnun museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Chaplin-keskus ja Pärnun ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Victoria 63 €
     Hotel Victoria

     Hotel Victoria

     Kuninga 25, Pärnu
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Eliisabet's Church, Pärnun museo ja Katariinan kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chaplin-keskus ja Pärnun ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Viiking Spa Hotel 59 €
      Viiking Spa Hotel

      Viiking Spa Hotel

      Sadama 15, Pärnu, Estonia
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Katariinan kirkko, Chaplin-keskus ja Pärnun ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Pärnun museo sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

       Estonia Resort Hotel & Spa 76 €
       Estonia Resort Hotel & Spa

       Estonia Resort Hotel & Spa

       A.H. Tammsaare pst. 4a/6, Pärnu
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Chaplin-keskus, Pärnun ranta ja Eliisabet's Church sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pärnun museo ja Katariinan kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ammende Villa
        Ammende Villa

        Ammende Villa

        Mere Pst 7, Pärnu
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Chaplin-keskus, Eliisabet's Church ja Pärnun ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Pärnun museo ja Katariinan kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.