Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kaupunginmuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kaupunginmuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kaupunginmuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kaupunginmuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kaupunginmuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kaupunginmuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kaupunginmuseo lähellä kohdetta Kaupunginmuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kaupunginmuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 113 majoitusliikettä kohteen Kaupunginmuseo lähellä
Elite Grand Hotel Norrköping 88 €
Elite Grand Hotel Norrköping

Elite Grand Hotel Norrköping

Tyska Torget 2, Norrköping
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Power Park, Folkparken (puisto) ja Ostgota-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kaupunginmuseo ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel President 71 €
  Hotel President

  Hotel President

  Vattengranden 11, Norrköping
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Ostgota-teatteri ja Power Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja. Kaupunginmuseo ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Norrköpingin keskusrautatieasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Norr Tullin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Strand Hotell 127 €
   Strand Hotell

   Strand Hotell

   Drottninggatan 2, Norrköping
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ostgota-teatteri, Power Park ja Folkparken (puisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kaupunginmuseo ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Strömmen 99 €
    Scandic Strömmen

    Scandic Strömmen

    Slottsgatan 99, Norrköping
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Power Park ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Työmuseo ja Norrköpingin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki ja Norrköpingin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Lamp Hotel Norrkoping 146 €
     The Lamp Hotel Norrkoping

     The Lamp Hotel Norrkoping

     Hospitalsgatan 5, Norrköping
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Power Park, Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo ja Ostgota-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Työmuseo ja Kaupunginmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rådhusetin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      BEST WESTERN Princess Hotel 85 €
      BEST WESTERN Princess Hotel

      BEST WESTERN Princess Hotel

      Skomakaregatan 8, Norrköping
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo, Power Park ja Folkparken (puisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Työmuseo ja Kaupunginmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hörsalsparkenin raitiovaunupysäkki ja Gymnastikgatanin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       First Hotel Central 95 €
       First Hotel Central

       First Hotel Central

       Nya Radstugugatan 16, Norrköping
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Power Park, Folkparken (puisto) ja Ostgota-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kaupunginmuseo ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nya Torgetin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotell Drott 71 €
        Hotell Drott

        Hotell Drott

        Tunnbindaregatan 19, Norrköping
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kaupunginmuseo, Power Park ja Folkparken (puisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Työmuseo ja Ostgota-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Norr Tullin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.