Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kaupunginmuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kaupunginmuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kaupunginmuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kaupunginmuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kaupunginmuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kaupunginmuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kaupunginmuseo lähellä kohdetta Kaupunginmuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kaupunginmuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 130 majoitusliikettä kohteen Kaupunginmuseo lähellä
BEST WESTERN Princess Hotel 78 €
BEST WESTERN Princess Hotel

BEST WESTERN Princess Hotel

Skomakaregatan 8, Norrköping
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo, Power Park ja Folkparken (puisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Työmuseo ja Kaupunginmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hörsalsparkenin raitiovaunupysäkki ja Gymnastikgatanin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel President 76 €
  Hotel President

  Hotel President

  Vattengranden 11, Norrköping
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Ostgota-teatteri ja Power Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja. Kaupunginmuseo ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Norrköpingin keskusrautatieasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Norr Tullin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Elite Grand Hotel Norrköping 91 €
   Elite Grand Hotel Norrköping

   Elite Grand Hotel Norrköping

   Tyska Torget 2, Norrköping
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Power Park, Folkparken (puisto) ja Ostgota-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kaupunginmuseo ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Lamp Hotel Norrkoping 133 €
    The Lamp Hotel Norrkoping

    The Lamp Hotel Norrkoping

    Hospitalsgatan 5, Norrköping
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Power Park, Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo ja Ostgota-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Työmuseo ja Kaupunginmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rådhusetin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotell Nordic 83 €
     Hotell Nordic

     Hotell Nordic

     Stockholmsvagen 16, Norrköping
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Folkparken (puisto), Kaupunginmuseo ja Power Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Ramunderbergetin luonnonpuisto ja Kolmårdenin eläintarha ovat myös 32 kilometrin päässä. Norr Tullin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Marielundin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Strand Hotell 96 €
      Strand Hotell

      Strand Hotell

      Drottninggatan 2, Norrköping
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ostgota-teatteri, Power Park ja Folkparken (puisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kaupunginmuseo ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotell Drott 65 €
       Hotell Drott

       Hotell Drott

       Tunnbindaregatan 19, Norrköping
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kaupunginmuseo, Power Park ja Folkparken (puisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Työmuseo ja Ostgota-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Norr Tullin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Comfort Hotel Norrköping 82 €
        Comfort Hotel Norrköping

        Comfort Hotel Norrköping

        Saltängsgatan 29, Norrköping
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Ostgota-teatteri, Power Park ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Työmuseo ja Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Nya Torgetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Styrmansgatanin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.