Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kaupunginmuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kaupunginmuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kaupunginmuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kaupunginmuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kaupunginmuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kaupunginmuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kaupunginmuseo lähellä kohdetta Kaupunginmuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kaupunginmuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 89 majoitusliikettä kohteen Kaupunginmuseo lähellä
Hotel President 71 €
Hotel President

Hotel President

Vattengranden 11, Norrköping
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Ostgota-teatteri, Power Park ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Työmuseo ja Folkparken (puisto) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Norrköpingin keskusrautatieasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Norr Tullin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  BEST WESTERN Princess Hotel 80 €
  BEST WESTERN Princess Hotel

  BEST WESTERN Princess Hotel

  Skomakaregatan 8, Norrköping
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo, Power Park ja Työmuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaupunginmuseo ja Norrköpingin taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hörsalsparkenin raitiovaunupysäkki ja Gymnastikgatanin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Elite Grand Hotel Norrköping 93 €
   Elite Grand Hotel Norrköping

   Elite Grand Hotel Norrköping

   Tyska Torget 2, Norrköping
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Power Park ja Ostgota-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kaupunginmuseo ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotell Nordic 100 €
    Hotell Nordic

    Hotell Nordic

    Stockholmsvagen 16, Norrköping
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Folkparken (puisto) ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Power Park ja Ramunderbergetin luonnonpuisto ovat myös 20 kilometrin päässä. Norr Tullin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Marielundin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotell Drott 73 €
     Hotell Drott

     Hotell Drott

     Tunnbindaregatan 19, Norrköping
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kaupunginmuseo ja Työmuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ostgota-teatteri ja Power Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Norr Tullin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      First Hotel Central
      First Hotel Central

      First Hotel Central

      Nya Radstugugatan 16, Norrköping
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Power Park, Ostgota-teatteri ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Työmuseo ja Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nya Torgetin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotell Hörnan 57 €
       Hotell Hörnan

       Hotell Hörnan

       Hörngatan 1, Norrköping
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo, Power Park ja Työmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kaupunginmuseo ja Norrköpingin taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Söder Tullin raitiovaunupysäkki ja Hörsalsparkenin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Lamp Hotel Norrkoping 145 €
        The Lamp Hotel Norrkoping

        The Lamp Hotel Norrkoping

        Hospitalsgatan 5, Norrköping
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Power Park, Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo ja Ostgota-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Työmuseo ja Kaupunginmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rådhusetin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.