Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kaupunginmuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kaupunginmuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kaupunginmuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kaupunginmuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kaupunginmuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kaupunginmuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kaupunginmuseo lähellä kohdetta Kaupunginmuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kaupunginmuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 198 majoitusliikettä kohteen Kaupunginmuseo lähellä
Comfort Hotel Norrköping 96 €
Comfort Hotel Norrköping

Comfort Hotel Norrköping

Saltängsgatan 29, Norrköping
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Ostgota-teatteri, Power Park ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Työmuseo ja Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Nya Torgetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Styrmansgatanin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotell Nordic 101 €
  Hotell Nordic

  Hotell Nordic

  Stockholmsvagen 16, Norrköping
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Folkparken (puisto) ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Power Park ja Ramunderbergetin luonnonpuisto ovat myös 20 kilometrin päässä. Norr Tullin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Marielundin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotell Drott 82 €
   Hotell Drott

   Hotell Drott

   Tunnbindaregatan 19, Norrköping
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kaupunginmuseo ja Työmuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ostgota-teatteri ja Power Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Norr Tullin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sure Hotel by Best Western Centric 84 €
    Sure Hotel by Best Western Centric

    Sure Hotel by Best Western Centric

    Gamla Radstugugatan 18-20, Norrköping
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Power Park, Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Ostgota-teatteri ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rådhusetin raitiovaunupysäkki 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     A Marican Hostel & Hotel 83 €
     A Marican Hostel & Hotel

     A Marican Hostel & Hotel

     Vattengranden 7, Norrköping
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Power Park ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Folkparken (puisto) ja Götan kanava ovat myös 15 kilometrin päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Norr Tullin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Strömmen 124 €
      Scandic Strömmen

      Scandic Strömmen

      Slottsgatan 99, Norrköping
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Power Park ja Kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Työmuseo ja Norrköpingin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pronova Hotell & Vandrarhem 64 €
       Pronova Hotell & Vandrarhem

       Pronova Hotell & Vandrarhem

       Korsgatan 2, Floor 5, Norrköping
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kaupunginmuseo, Norrköpingin taidemuseo ja Työmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Idrottsparken (urheilupuisto) ja Louis de Geerin konsertti- ja kongressitalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Väster Tullin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Strömbackenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Elite Grand Hotel Norrköping 106 €
        Elite Grand Hotel Norrköping

        Elite Grand Hotel Norrköping

        Tyska Torget 2, Norrköping
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Power Park ja Ostgota-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kaupunginmuseo ja Työmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhusetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hospitalsgatanin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.