Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Keisarin moskeija

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Keisarin moskeija. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Keisarin moskeija, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Keisarin moskeija paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Keisarin moskeija upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Keisarin moskeija? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Keisarin moskeija lähellä kohdetta Keisarin moskeija. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Keisarin moskeija, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 390 majoitusliikettä kohteen Keisarin moskeija lähellä
Courtyard by Marriott Sarajevo 89 €
Courtyard by Marriott Sarajevo

Courtyard by Marriott Sarajevo

Skenderija 1, Sarajevo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ali Pashan moskeija, Bosnian parlamenttirakennus ja Ikuinen liekki sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sarajevon synagoga ja Serbialais-ortodoksinen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Residence Inn by Marriott Sarajevo 80 €
  Residence Inn by Marriott Sarajevo

  Residence Inn by Marriott Sarajevo

  Skenderija 43, Sarajevo
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sarajevon synagoga, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Markale (kauppahalli) ja Despića kuća ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel President Sarajevo 92 €
   Hotel President Sarajevo

   Hotel President Sarajevo

   Bazardžani 1, Sarajevo
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Latinalainen silta, Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Sebiljin suihkulähde sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Europe Hotel 86 €
    Europe Hotel

    Europe Hotel

    Vladislava Skarica 5, Sarajevo
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ferhadija-moskeija, Despića kuća ja Latinalainen silta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Gazi-Husrev Beg Bezistan ja Serbialais-ortodoksinen katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Aziza 49 €
     Hotel Aziza

     Hotel Aziza

     Saburina 2, Sarajevo
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sebiljin suihkulähde, Pyhien arkkienkeleiden Mikaelin ja Gabrielin kirkko ja Keltainen linnoitus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Svrzina kuća ja Sarajevon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Astra Garni 58 €
      Hotel Astra Garni

      Hotel Astra Garni

      Ul. Kundurdziluk 2, Sarajevo
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Latinalainen silta ja Gazi Husrev-Beg -moskeija sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Sarajevon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       ApartArt 72 €
       ApartArt

       ApartArt

       6 Obala Isa-bega Ishakovica, Sarajevo, Federacija Bosne i Hercegovine
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Keisarin moskeija, Brusa Bezistan ja Sebiljin suihkulähde sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Latinalainen silta ja Sarajevon kaupungintalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Old Town 85 €
        Hotel Old Town

        Hotel Old Town

        Curciluk mali 11a, Sarajevo
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Brusa Bezistan, Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Latinalainen silta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi-Husrev Beg Bezistan ja Pyhien arkkienkeleiden Mikaelin ja Gabrielin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.