Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Keisarin moskeija

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Keisarin moskeija. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Keisarin moskeija, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Keisarin moskeija paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Keisarin moskeija upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Keisarin moskeija? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Keisarin moskeija lähellä kohdetta Keisarin moskeija. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Keisarin moskeija, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 331 majoitusliikettä kohteen Keisarin moskeija lähellä
Europe Hotel 84 €
Europe Hotel

Europe Hotel

Vladislava Skarica 5, Sarajevo
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Ferhadija-moskeija, Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta. Jeesuksen sydämen katedraali ja Serbialais-ortodoksinen katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel President Sarajevo 88 €
  Hotel President Sarajevo

  Hotel President Sarajevo

  Bazardžani 1, Sarajevo
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bosnian historiamuseo, Latinalainen silta ja Gazi Husrev-Beg -moskeija sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sebiljin suihkulähde ja Kansalliskirjasto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Residence Inn by Marriott Sarajevo 71 €
   Residence Inn by Marriott Sarajevo

   Residence Inn by Marriott Sarajevo

   Skenderija 43, Sarajevo
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sarajevon synagoga, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Jeesuksen sydämen katedraali ja Latinalainen silta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Swissotel Sarajevo 135 €
    Swissotel Sarajevo

    Swissotel Sarajevo

    Vrbanja 1, Sarajevo
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bosnian parlamenttirakennus, Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Courtyard by Marriott Sarajevo 71 €
     Courtyard by Marriott Sarajevo

     Courtyard by Marriott Sarajevo

     Skenderija 1, Sarajevo
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ali Pashan moskeija, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Sana 65 €
      Hotel Sana

      Hotel Sana

      Mula Mustafe Besekije 53, Sarajevo
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhien arkkienkeleiden Mikaelin ja Gabrielin kirkko ja Gazi Husrev-Beg -moskeija sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Old Town 65 €
       Hotel Old Town

       Hotel Old Town

       Curciluk mali 11a, Sarajevo
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Brusa Bezistan, Bosnian historiamuseo ja Gazi Husrev-Beg -moskeija sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Latinalainen silta ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Story 60 €
        Hotel Story

        Hotel Story

        Saliha H. Muvekita 4, Sarajevo
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jeesuksen sydämen katedraali, Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Latinalainen silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ikuinen liekki ja Sebiljin suihkulähde ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.