Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Klicperovo-teatteri

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Klicperovo-teatteri. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Klicperovo-teatteri, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Klicperovo-teatteri paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Klicperovo-teatteri upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Klicperovo-teatteri? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Klicperovo-teatteri lähellä kohdetta Klicperovo-teatteri. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Klicperovo-teatteri, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 184 majoitusliikettä kohteen Klicperovo-teatteri lähellä
Hotel Cernigov 50 €
Hotel Cernigov

Hotel Cernigov

Riegrovo namesti 1494/4 street, Hradec Kralove
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Adalbertinum, Church of St. John of Nepomuk (kirkko) ja East Bohemian Museum (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. White Tower ja Suuraukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hradec Kralove Hlavnin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  U České koruny 58 €
  U České koruny

  U České koruny

  Tomkova 180, Hradec Kralove
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Galleria d'Arte Moderna (museo), Suuraukio ja Neitsyt Marian kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Klicperovo-teatteri ja Marian Plague Column (ruttopatsas) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hradec Kralove Hlavnin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   Boromeum Residence 69 €
   Boromeum Residence

   Boromeum Residence

   Špitálská 183/2, Hradec Kralove
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Suuraukio, Galleria d'Arte Moderna (museo) ja Klicperovo-teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Neitsyt Marian kirkko ja White Tower ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hradec Kralove Hlavnin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Nové Adalbertinum
    Hotel Nové Adalbertinum

    Hotel Nové Adalbertinum

    32 Velké námestí, Hradec Kralove, Czech Republic
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pieni aukio, Galleria d'Arte Moderna (museo) ja Neitsyt Marian kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Klicperovo-teatteri ja Suuraukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hradec Kralove Hlavnin asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     Alessandria 65 €
     Alessandria

     Alessandria

     Třída SNP 733, Hradec Kralove
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vsesportovni Stadium (stadion), Pieni aukio ja Klicperovo-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Divadlo Drak Theatre (teatteri) ja Galleria d'Arte Moderna (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Konference Park Hotel 74 €
      Konference Park Hotel

      Konference Park Hotel

      Roudnicska 730, Hradec Kralove
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hradec Kralove Park Golf Club (golfkeskus) ja Hradec Kraloven observatorio ja planetaario sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Futurum Shopping Centre (ostoskeskus) ja Giant Aquarium (merikeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

       EA Hotel Tereziánský Dvůr
       EA Hotel Tereziánský Dvůr

       EA Hotel Tereziánský Dvůr

       Jana Koziny,336, Hradec Kralove, Hradec Kralove (region)
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Divadlo Drak Theatre (teatteri), Neitsyt Marian kirkko ja Pieni aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galleria d'Arte Moderna (museo) ja Marian Plague Column (ruttopatsas) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hradec Kralove Hlavnin asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel U Kralovny Elisky
        Hotel U Kralovny Elisky

        Hotel U Kralovny Elisky

        Male Namsti 117, Hradec Kralove
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Masarykin aukio, Ulrichovon aukio ja East Bohemian Museum (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Adalbertinum ja University of Hradec Kralove (yliopisto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hradec Kralove Hlavnin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.