Tanska on saattanut asettaa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia ja vaatimuksen oma-ehtoisesta karanteenista.

KogeDenmark

Vietä ihastuttava loma tai viikonloppumatka Køgessa Sjellannin itärannikolla. Mahtavat kokemukset ja monet jännittävät nähtävyydet odottavat sinua.

Køgen-matkalla voit nauttia merestä ja lahdesta ja tutustua historiallisesti merkittävään kaupunkiin ja ympäröivään alueeseen. Tarjolla on historiaa, taidetta, kulttuuria ja luontoa ikimuistoiselle lomalle.

Køge sijaitsee Køgenlahden pohjukassa lähellä Køgejoen suuta, joten voit nauttia monista ihastuttavista aktiviteeteista maalla ja vesillä. Kaupungin kaksi rantaa, Køge Nordstrand ja Køge Sydstrand, ovat mahtavia uintipaikkoja ja tarjoavat kaikki palvelut, joita voit odottaa löytäväsi suosituilta rannoilta. Køge Nordstrandilla on lisäksi Køgen venesatama, jossa voit katsella purjeveneitä ja nauttia monien ravintoloiden ja kauppojen tarjonnasta. Det Grønne Husista voit vuokrata kanootin ja meloa Køgejoella tai polkupyörän ja pyöräillä kaupungissa ja sen ympäristössä.

Køgen kaupunki perustettiin keskiajalla kuninkaallisella perustamiskirjalla, sillä kuningas halusi rakentaa kaupungin sataman kannalta lähimmälle suotuisalle paikalle Kööpenhaminan eteläpuolelle. Køgen-kaupunkilomalla voit nähdä monia historiallisia esineitä esimerkiksi Køgen museossa, joka sijaitsee vuonna 1619 rakennetussa vanhassa kauppiaan talossa.

Taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa käydä KØSissä, joka on yksi maailman harvoista kaltaisistaan julkisen taiteen museoista. Taideteosten, luonnosten ja harjoitelmien lisäksi museossa järjestetään erilaisia tilapäisiä näyttelyjä, joissa kyseenalaistetaan taiteen rooli julkisissa keskusteluissa ja yhteiskunnan kehittymisessä. Museo on ajatuksia herättävä kokemus, jollaista ei löydy muualta Tanskasta. Käy myös museon kaupassa, jossa myydään hienoja laadukkaita tuotteita.

Vieraile Køge Maritime Modelbyggerlaugissa, jossa voit ihailla Køgenlahden taisteluihin osallistuneiden alusten pienoismalleja. Kyseessä on aktiivinen työpaja, jossa rakennetaan yhä kuuluisien alusten pienoismalleja. Näyttelyssä voit myös nähdä osia Dannebrogen linjalaivasta, jonka hylky makaa yhä lahden pohjassa.

Køgeen pääset parhaiten lentämällä Kööpenhaminan lentoasemalle, jolle on hyvät yhteydet Helsingistä. Kööpenhaminan lentoasemalta on noin 35 minuutin ajomatka Køgeen, mutta voit myös matkustaa M2-metrolinjalla Kööpenhaminan keskustaan ja sieltä E-junalla Køgeen, jolloin koko matka kestää hieman alle tunti 10 minuuttia.

Matkusta Køgeen ja nauti sen monipuolisista nähtävyyksistä. Voit rentoutua rannalla, käydä taidemuseossa ja tutustua historiaan.

Huippuhotellit kohteessa Koge

Køge Guesthouse
Køge Guesthouse
3 out of 5
Glentevej 1A, Koge
Hae hinnat

Kögen luonnosmuseo, Sankt Nikolai Kirke (kirkko) ja Kögen museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. Kögen ...

Køge Guesthouse
Comwell Køge Strand
Comwell Køge Strand
4 out of 5
Strandvejen 111, Koge
Hinta on 145 € per yö ajalle 10. jouluk. viiva 11. jouluk.

Kögen ranta, Kögen museo ja Kögen luonnosmuseo 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Køge ...

4/5Very Good! (777 arvostelua)
Rauhallinen rantahotelli

"Ihana hotelli rauhallisessa pikkukaupungissa rannalla. Huoneessa parveke. Sekä huone että yleiset tilat tyylikkäästi kalustetut. Aamiaisella erilaisia herkkuja. Tänne on päästävä takaisin!"…"

Arvosteltu 24.7.2016

Comwell Køge Strand
Køge Bed & Kitchen
Køge Bed & Kitchen
3 out of 5
38 Glæisersvej, Koge
Hinta on 83 € per yö ajalle 27. marrask. viiva 28. marrask.

Sankt Nikolai Kirke (kirkko) ja Kögen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta majatalosta. Kögen ranta ja Køge Golf Klub ...

2.4/5 (13 arvostelua)
Hold jer væk

"Man skal betale til et privat mobilepay nummer. Personalet er ligeglade og spilder ens tid. Det virker fusket. Derudover var der beskidt, køkkenet var fyldt med gammelt opvask i vasken og snavs på alle flader."…"

Arvosteltu 19.11.2019

Køge Bed & Kitchen
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunnot – Koge

AD Apartment
AD Apartment
3.5 out of 5
1 Borgegårdsvej, Koge
Hinta on 87 € per yö ajalle 27. marrask. viiva 28. marrask.

Sankt Nikolai Kirke (kirkko), Kögen luonnosmuseo ja Kögen museo 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Køge Nordstrand ja Køge Bugt ovat myös 10 kilometrin ...

4.3/5Excellent! (48 arvostelua)
Välttävä

"Huone oli suhteellisen siisti. Henkilökunnalta löytyi yritteliäisyyttä, mikä on hyvä. Miinusta : wc ei ollut huoneessa ja kunnollinen suihkutila alemmassa kerroksessa. Suhteellisen kallis. Oli vaikea löytää, piti kysyä."…"

Arvosteltu 28.8.2018

AD Apartment
Køge Bed and Kitchen-Apartment
Køge Bed and Kitchen-Apartment
3.5 out of 5
38 Glæisersvej, Koge, Roskilde Copenhagen Zealand
Hinta on 134 € per yö ajalle 29. marrask. viiva 30. marrask.

Sankt Nikolai Kirke (kirkko) ja Kögen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Kögen ranta ja Vallon ...

3.2/5 (6 arvostelua)
You Have to Stay Here

"This space was great! Plenty of room for the family to spread out, very clean. The town is small and very nice. Would definately stay here again!"…"

Arvosteltu 3.8.2019

Køge Bed and Kitchen-Apartment
Luxurious Holiday Home in Stroby Egede Near Sea
Luxurious Holiday Home in Stroby Egede Near Sea
3.5 out of 5
BRINKEN 48, Koge, Sjaelland

Køge Bugt on 0,2 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Strøby Ladeplads Strand ja Strøby Ladeplads Strand sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Vallon linna sijaitsee ...

Luxurious Holiday Home in Stroby Egede Near Sea
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.