Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit - Kokkola

Hostel Racuna
2.5 out of 5
Koivuhaantie 1, Kokkola
Hae hinnat
3.28 km kaupungin keskustasta
Hostel Racuna
Finlandia Hotel Seurahuone
3 out of 5
Torikatu 24, Kokkola
Hae hinnat
0.05 km kaupungin keskustasta
3.2/5 (149 arvostelua)
Kätevällä etäisyydellä hiljainen hotelli

"Saavuin myöhään ja sisäänkirjautuminen oli järjestetty hienosti, vaikka ketään ihmisiä ei ollutkaan enää paikalla. Lähialueella ei enää klo21 ollut mitään paikkaa auki, mistä olisi saanut ostettua ruokaa tai juomaa. Vain pikaruokapaikkoja. Olisi hienoa, jos hotellissa olisi ollut edes jokin välipala-automaatti ..."…"

Arvosteltu 20.11.2019

Finlandia Hotel Seurahuone
Santa's Resort & Spa Hotel Sani
3.5 out of 5
Jukupolku 5, Kalajoki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 179 € per yö
54.85 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (384 arvostelua)
Lapsille sisäleikkipuisto

"Lasten kanssa matkustaville pieni sisäleikkipuisto (minihoplop) on loistojuttu. Hinta sisältyy yöpymiseen."…"

Arvosteltu 5.1.2020

Santa's Resort & Spa Hotel Sani
Hotel Vega
2 out of 5
Ristikartanontie 31, Pietarsaari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 85 € per yö
26.83 km kaupungin keskustasta
3.4/5Good! (36 arvostelua)

"Huoneet ja yleiset tilat persoonallisesti sisustettuja tauluin ja erilaisin keräilyesinein. Alkuviikosta soitettu suoraan majoitusliikkeeseen ja ilmoitettu myöhäisestä check in:istä, n. klo 22 pe. Samalla sovittu saunan lämmityksestä valmiiksi saapumisillallr hintaan 10€. Yli 5 h hikisen ajon jälkeen ..."…"

Arvosteltu 6.8.2019

Hotel Vega
Safarimajoitus
2.5 out of 5
Merisärkäntie 10, Kalajoki
Hae hinnat
55.26 km kaupungin keskustasta
4.9/5Exceptional! (8 arvostelua)
Loistava valinta!

"Rauhallista ja miellytävää!"…"

Arvosteltu 12.10.2019

Safarimajoitus
Comfort Guesthouse
3 out of 5
Kanavapuistikko 13, Pietarsaari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 60 € per yö
27.68 km kaupungin keskustasta
Comfort Guesthouse
Hotel Kokkola
3 out of 5
Rantakatu 14, Kokkola
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 101 € per yö
0.13 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (118 arvostelua)
Perus siisti hotelli

"Hotelli ihan hyvällä paikalla (vaikkakaan Kokkola nyt ei mikään hirveen iso suurkaupunki olekaan). Aulapalvelu ystävällistä ja mukava lisä oli se, että sauna oli päällä kohtalaisen myöhään. Ei ehkä ihan kovinkaan moderni, mutta kyllä täällä viihdyn seuraavankin kerran kun Kokkolaan pistäydyn."…"

Arvosteltu 27.1.2020

Hotel Kokkola
Vacation Home Marjaniemi in Reisjärvi - 3 Persons, 1 Bedrooms
Hinta on 133 € per yö
90.16 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Marjaniemi in Reisjärvi - 3 Persons, 1 Bedrooms
Best Western Hotel Kokkola
3 out of 5
Rantakatu 14,, Kokkola, Central Ostrobothnia
Hae hinnat
0.11 km kaupungin keskustasta
Best Western Hotel Kokkola
Vacation Home Hästöskata b in Kruunupyy - 6 Persons, 1 Bedrooms
Address Provided by Property Manager, Kruunupyy
Hinta on 716 € per yö
17.15 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Hästöskata b in Kruunupyy - 6 Persons, 1 Bedrooms
Lilla Furuholmen Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi
2 Hästöntie, Kruunupyy, null
Hinta on 834 € per yö
17.16 km kaupungin keskustasta
Lilla Furuholmen Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi
Hotelli-Ravintola Lokkilinna
3 out of 5
Matkailutie 199, Kalajoki
Hinta on 170 € per yö
55.76 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (96 arvostelua)

"Hyvät tilavat huoneet mahtavalla näköalalla ja uusilla hyvillä sängyillä. Iso jääkaappi Ja mikro myös plussaa. Tykkäsin ja menen uudestaankin."…"

Arvosteltu 13.6.2020

Hotelli-Ravintola Lokkilinna
Vacation Home Villa Emet in Kruunupyy - 4 Persons, 1 Bedrooms
Hinta on 276 € per yö
27.05 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Villa Emet in Kruunupyy - 4 Persons, 1 Bedrooms
Sandy Kelt, Irish House Apartments
4 out of 5
Kalakuja 7, Kalajoki
Hinta on 225 € per yö
54.81 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (37 arvostelua)
Likainen, muuten todella hyvä

"Muuten kiva paikka hyvällä sijainnilla, mutta huoneisto oli likainen."…"

Arvosteltu 6.3.2020

Sandy Kelt, Irish House Apartments
Pietarsaaren Kaupunginhotelli
3.5 out of 5
Kanavapuistikko 13, Pietarsaari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 99 € per yö
27.69 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (53 arvostelua)
Positiivinen yllätys

"Hinta laatu loistava. Palvelu hyvää. Kaikki pelasi loistavasti. Rakennus vanhan ja osittain vanhan aikainen. Erityis plussa aamupalan tuoremehu tuoreista appelsiineistä. Tähän ei pysty edes kalliimmat kilpailihat hienoissa puotteissa."…"

Arvosteltu 25.1.2020

Pietarsaaren Kaupunginhotelli
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kokkola
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Hotellit Kokkolassa: Tunnelmallisella merenrantakaupunki Kokkolalla on pitkät perinteet merkittävänä kaupan keskuksena. Merellinen tunnelma ja vireä kulttuurielämä houkuttelevat vierailijoita matkojenkin takaa, eikä Kokkola loppujen lopuksi ole edes kaukana. Tee helppo ja näppärä hotellivaraus Kokkolasta ja vietä vaikkapa mukava viikonloppuloma tutustuen Kokkolan museoihin ja merellisiin luontokohteisiin tai shoppaile ainutlaatuisissa erikoisliikkeissä ja tehtaanmyymälöissä.

Yöpyminen Kokkolassa

Monipuolinen valikoima hotelleja Kokkolassa on tarjolla aivan kaupungin keskustassa, mutta yöpyminen Kokkolassa on toki mahdollista muuallakin. Kokkolassa voit majoittua isojen ketjuhotellien lisäksi vaikkapa tunnelmalliseen puuhuvilaan keskelle viehättävää puutarhaa – romanttisia miljöövaihtoehtoja on useita. Viikonloppu hotellissa Kokkolassa onnistuu myös vanhassakaupungissa, Neristanissa. Lisäksi voit varata mökin kauniiden maisemareittien varrelta tai Kokkolan saaristosta. Tarjolla on myös maatila- ja lomakylämajoitusta sekä aamiaismajoitusvaihtoehtoja.

Voit valita lomalle Kokkolaan myös kätevän pakettimatkan, johon sisältyy lennot ja hotelli Kokkolaan. Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta Kokkolaan on vain 19 kilometriä, ja matka taittuu kätevästi joko bussilla tai taksilla. Kentällä on myös helppo hoitaa autonvuokraus lomaa varten – autolla pääset liikkumaan kätevästi myös lähiseuduilla ja ajelemaan esimerkiksi merenrantaan, upeille hiekkarannoille ja dyyneille tai saariston suuntaan.

Vanhanaikaista tunnelmaa

Kokkolassa ei voi olla aistimatta historian siipien havinaa, sillä kaupunki perustettiin jo vuonna 1620. 1700-luvun puolivälin jälkeen siitä tuli tapulikaupunki, joka sai käydä ulkomaankauppaa suoraan. Kokkola oli silloin laivoistaan ja etenkin tervakaupasta tunnettu mahti. Eikä kaupankäynti ja sen mukanaan tuoma kansainvälisyys ole hävinnyt Kokkolasta vielä nykyäänkään. Entisen aikojen tunnelmaa tavoittaa parhaiten vierailemalla 1650-luvun asemakaavan mukaisessa vanhassakaupungissa Neristanissa, joka on Suomen laajimpia historiallisia puukaupunginosia. Sen nimi merkitsee alakaupunkia, ja siellä asuivat aikoinaan kaupungin käsityöläiset ja merimiehet. Kaikkiaan 12 korttelin alueella on satoja puutaloja, joista osa on 1600-luvulta. Neristaniin voi tutustua joko opastetulla kierroksella tai Wanhan Kallen kierros -omatoimikierroksella, jonka avuksi voi noutaa matkailutoimistosta ilmaisen esitteen. Neristanissa on useita antiikki-, käsityö- ja taideteollisuusliikkeitä sekä kirpputoreja, joiden tarjontaan tutustumalla voi tehdä hyviä löytöjä ja samalla perehtyä Kokkolan vaiheisiin. Jos haluat perinpohjaisen kuvan Kokkolan historiasta, poikkea Museokorttelissa, johon kuuluvat Pedagogio, Lassanderin talo ja K.H. Renlundin museon näyttelyhalli. Roosin talo 1800-luvulta on kaupungin järjestyksessä kolmas kivitalo, omana aikanaan kaupungin hulppein. Talossa on esillä Suomen taiteen kultakauden kokoelma 1800- ja 1900-lukujen taitteesta ja lisäksi laaja kokoelma Veikko Vionojan taidetta.

Jos Kokkolan historia ja siihen perehtyminen kevyen liikunnan muodossa kiinnostavat perinpohjaisemmin, hyvä vaihtoehto on kiertää selkein opastein varustettu Tervan tie -kävelyreitti Kaupunginsalmen ja Vanhansatamanlahden rantoja pitkin.

Kaksikielinen Kokkola on täynnä kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Tarjolla on esimerkiksi musiikkia ja tanssia kamariorkesterin konserteista nykytanssin talvifestivaaliin ja oopperafestivaaleista kirkkomusiikkijuhliin. Kokkolassa toimii useita teattereita, joiden tarjontaa täydentävät kesäisin kesäteatterit.

Merellinen Kokkola

Kokkolassa kannattaa ottaa kaikki irti meren tarjoamista virkistysmahdollisuuksista. Tutustumisen merelliseen Kokkolaan voi aloittaa kätevästi läheltä keskustaa ja hotelleja Kokkolassa, Vanhansatamanlahden Meripuistosta. Sen alueella on uimaranta ja puisto sekä satama, josta lähtevät risteilyt esimerkiksi Tankarin majakkasaarelle, jossa myös kannattaa käydä. Vattajanniemen ja Ohtakarin hiekkadyynialue on Suomen laajin yhtenäinen dyynistö.

Monenlaista puuhaa Kokkolassa

Jos matkustat perhelomalle ja varaat halvan hotellin Kokkolasta, mukavaa ajanvietettä ja tekemistä vauvasta vaariin löytyy esimerkiksi uintikeskus Vesiveijarista, jossa on erilaisia saunoja, uima-altaita ja vesiliukumäkiä sekä muita aktiviteetteja. Toinen taatusti koko perheen kohde on Kokkolan luonnontieteellinen museo Kieppi, jossa voi tutustua mineraali- ja perhoskokoelmiin sekä luontokokoelmaan nisäkkäineen, lintuineen, kalloineen ja fossiileineen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Kokkola?
Hotel Kokkola on Expedian asiakkaiden suosima. Tässä 3 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamiainen ja ilmainen langaton internetyhteys. Matkustajien arvostelujen perusteella toinen loistava vaihtoehto vierailullesi on Hotelli Nukkumatti.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Kokkola, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellivaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli yleensä 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää. Mikäli varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat siitä huolimatta voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Lisää haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja valitse “ilmainen peruutusoikeus” -suodatin, jotta löydät kohteen Kokkola parhaat tarjoukset.
Mikä on paras majoituspaikka lomalle lasten kanssa kohteessa Kokkola?
Hotelli Nukkumatti on perheiden suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Toivosen Eläinpuisto ja Talonpojanmuseo sopii myös kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen hotelli kohteessa Kokkola?
Hotelli Nukkumatti on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Muita hyviä vaihtoehtoja ovat Hotel Kokkola ja Hostel Racuna, jos olet lähdössä lomalle lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras yöpymispaikka rantalomalle kohteessa Kokkola?
Hotel Kokkola on rantalomailijoiden suosima 3 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja baari. Muihin lähellä rantaa sijaitseviin hyviin vaihtoehtoihin sisältyvät Hotelli Nukkumatti ja Finlandia Hotel Seurahuone. Halkokarin ranta tai Suntinsuun uimaranta ovat loistavia vaihtoehtoja hyviä rantoja etsiville.
Mikä on paras hotelli golfin pelaamiseen kohteessa Kokkola?
Best Western Hotel Kokkola on golfmatkailijoiden suosima 3 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on pysäköintialue. Toinen hyvä vaihtoehto on Original Sokos Hotel Kaarle, jos haluat matkallasi yöpyä lähellä golfkenttää. Kokkolan Golf on hyvä paikka harjoitella golftaitojasi matkasi aikana.

Hotellit Kokkola - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle