Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kon-Tiki-museo, Oslo, Norja

Tässä tutkimusmatkailija Thor Heyerdahlin perustamassa museossa ovat esillä kotitekoiset alukset, joita Heyerdahl käytti matkoillaan maailman merillä.

Kon-Tiki-museo on omistettu legendaarisen norjalaisen tutkimusmatkailijan Thor Heyerdahlin unelmille ja tutkimustyölle. Hän purjehti halki merten alkeellisilla aluksilla osoittaakseen, että ihmiset olivat voineet matkata mantereelta toiselle muinaisina aikoina.

Museon päänähtävyys on alkuperäinen balsapuusta ja bambusta rakennettu Kon-Tiki-lautta. Vuonna 1947 Heyerdahl ja hänen miehistönsä purjehtivat tällä huteralla lautalla Tyynenmeren halki Perusta Polynesiaan. He matkasivat 4 300 merimailia (7 964 kilometriä) 101 päivässä.

Tutki yksinkertaista lauttaa ja sen miehistöä ja katso videoita tutkimusmatkalta viereisestä televisiosta. Kon-Tiki-dokumenttielokuva näytetään joka päivä museon elokuvateatterissa. Matkan aikana kuvattu dokumentti voitti parhaan dokumenttielokuvan Oscar-palkinnon vuonna 1951. Myös Oscar-patsas on nähtävillä museossa.

Thor Heyerdahl osallistui pitkän uransa aikana moniin seikkailuihin. Katsele esineitä, valokuvia ja asiakirjoja näiltä kuuluisilta tutkimusmatkoilta. Yksi Heyerdahlin tärkeimmistä ponnisteluista oli ensimmäisen arkeologisen retkikunnan johtaminen Pääsiäissaarelle.

Hänen kaivauksissaan paljastui patsaita, kivijalustoja ja luola-asumuksia. Museon kellarissa voit tutustua uudelleen rakennettuihin versioihin Pääsiäissaarilta löytyneistä luolista.

Tutki hetki Ra II ‑kaislavenettä. Vuonna 1970 Heyerdahl ja hänen miehistönsä purjehtivat sillä Atlantin valtameren halki Marokosta Keski-Amerikkaan. Tutkimusmatkan tarkoituksena oli osoittaa, että muinaiset egyptiläiset olisivat voineet saavuttaa Amerikan mantereen.

Bygdøyn niemellä sijaitsevaan museoon pääsee bussilla nro 30 Oslon keskustasta. Kesällä museoon voi matkustaa myös lautalla kaupungintalon laiturilta. Lauttamatka kestää 15 minuuttia. Autolla saapuville on kolme maksullista pysäköintialuetta museon ulkopuolella.

Kon-Tiki-museo on avoinna joka päivä paitsi jouluaattona, joulupäivänä, uudenvuodenaattona, uudenvuodenpäivänä ja 17. toukokuuta. Museoon on pieni sisäänpääsymaksu. Museoon tutustumista varten kannattaa varata ainakin tunti.


Alueen Kon Tiki -museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 238 majoitusliikettä kohteen Kon Tiki -museo lähellä
Citybox Oslo 62 €
Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsensgate 6, Oslo
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jerinbanetorgetin T-asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 122 €
  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jerinbanetorgetin T-asema ja Brugatan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo 106 €
   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Holbergs Gate 30, Oslo
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oslofjord, Oslon kuninkaallinen linna ja Kansallisgalleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Parlamentti ja Oslon kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plassin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hoyskolesenteretin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Verdandi Oslo 62 €
    Hotel Verdandi Oslo

    Hotel Verdandi Oslo

    Tordenskioldsgate 6b, Oslo
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Oslofjord ja Oslon kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parlamentti ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kontraskjæretin asema ja Nationaltheatretin raitiovaunuasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Comfort Hotel Xpress Central Station 83 €
     Comfort Hotel Xpress Central Station

     Comfort Hotel Xpress Central Station

     Fred Olsens Gate 11, Oslo
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oslofjord ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oslon keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jerinbanetorgetin T-asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      THE THIEF 377 €
      THE THIEF

      THE THIEF

      Landgangen 1, Oslo
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oslofjord ja Aker Brygge (ostoskeskus) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, ja lähellä latuja. Nobelin rauhankeskus ja Oslon kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Aker Bryggen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vikatorvetin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotell Bondeheimen 98 €
       Hotell Bondeheimen

       Hotell Bondeheimen

       Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Oslofjord, Kansallisgalleria ja Parlamentti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tinghusetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stortingetin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hotel Oslo 190 €
        Grand Hotel Oslo

        Grand Hotel Oslo

        Karl Johansgate 31, Oslo
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Oslofjord, Parlamentti ja Karl Johanin katu. Kansallisgalleria ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stortingetin asema ja Stortingetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.