Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kon-Tiki-museo, Oslo, Norja

Tässä tutkimusmatkailija Thor Heyerdahlin perustamassa museossa ovat esillä kotitekoiset alukset, joita Heyerdahl käytti matkoillaan maailman merillä.

Kon-Tiki-museo on omistettu legendaarisen norjalaisen tutkimusmatkailijan Thor Heyerdahlin unelmille ja tutkimustyölle. Hän purjehti halki merten alkeellisilla aluksilla osoittaakseen, että ihmiset olivat voineet matkata mantereelta toiselle muinaisina aikoina.

Museon päänähtävyys on alkuperäinen balsapuusta ja bambusta rakennettu Kon-Tiki-lautta. Vuonna 1947 Heyerdahl ja hänen miehistönsä purjehtivat tällä huteralla lautalla Tyynenmeren halki Perusta Polynesiaan. He matkasivat 4 300 merimailia (7 964 kilometriä) 101 päivässä.

Tutki yksinkertaista lauttaa ja sen miehistöä ja katso videoita tutkimusmatkalta viereisestä televisiosta. Kon-Tiki-dokumenttielokuva näytetään joka päivä museon elokuvateatterissa. Matkan aikana kuvattu dokumentti voitti parhaan dokumenttielokuvan Oscar-palkinnon vuonna 1951. Myös Oscar-patsas on nähtävillä museossa.

Thor Heyerdahl osallistui pitkän uransa aikana moniin seikkailuihin. Katsele esineitä, valokuvia ja asiakirjoja näiltä kuuluisilta tutkimusmatkoilta. Yksi Heyerdahlin tärkeimmistä ponnisteluista oli ensimmäisen arkeologisen retkikunnan johtaminen Pääsiäissaarelle.

Hänen kaivauksissaan paljastui patsaita, kivijalustoja ja luola-asumuksia. Museon kellarissa voit tutustua uudelleen rakennettuihin versioihin Pääsiäissaarilta löytyneistä luolista.

Tutki hetki Ra II ‑kaislavenettä. Vuonna 1970 Heyerdahl ja hänen miehistönsä purjehtivat sillä Atlantin valtameren halki Marokosta Keski-Amerikkaan. Tutkimusmatkan tarkoituksena oli osoittaa, että muinaiset egyptiläiset olisivat voineet saavuttaa Amerikan mantereen.

Bygdøyn niemellä sijaitsevaan museoon pääsee bussilla nro 30 Oslon keskustasta. Kesällä museoon voi matkustaa myös lautalla kaupungintalon laiturilta. Lauttamatka kestää 15 minuuttia. Autolla saapuville on kolme maksullista pysäköintialuetta museon ulkopuolella.

Kon-Tiki-museo on avoinna joka päivä paitsi jouluaattona, joulupäivänä, uudenvuodenaattona, uudenvuodenpäivänä ja 17. toukokuuta. Museoon on pieni sisäänpääsymaksu. Museoon tutustumista varten kannattaa varata ainakin tunti.


Alueen Kon Tiki -museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 214 majoitusliikettä kohteen Kon Tiki -museo lähellä
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 130 €
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jernbanetorget T-Station ja Brugata Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Citybox Oslo 71 €
  Citybox Oslo

  Citybox Oslo

  Prinsensgate 6, Oslo
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jernbanetorget T-Station 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotell Bondeheimen 113 €
   Hotell Bondeheimen

   Hotell Bondeheimen

   Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Oslofjord, Kansallisgalleria ja Parlamentti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tinghusetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stortingetin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo 116 €
    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Holbergs Gate 30, Oslo
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oslofjord, Oslon kuninkaallinen linna ja Kansallisgalleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Parlamentti ja Oslon kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plass Station sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hoyskolesenteret Station 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     THE THIEF
     THE THIEF

     THE THIEF

     Landgangen 1, Oslo
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oslofjord ja Aker Brygge (ostoskeskus) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nobelin rauhankeskus ja Oslon kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Aker Bryggen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vikatorvetin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Thon Hotel Opera 143 €
      Thon Hotel Opera

      Thon Hotel Opera

      Dronning Eufemias Gate 4, Oslo
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oslofjord ja Oslon oopperatalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jernbanetorget T-Station on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dronningens Gaten pysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hotel Oslo
       Grand Hotel Oslo

       Grand Hotel Oslo

       Karl Johansgate 31, Oslo
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Oslofjord, Parlamentti ja Karl Johanin katu. Kansallisgalleria ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stortingetin asema ja Stortingetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Anker Hotel 66 €
        Anker Hotel

        Anker Hotel

        Storgata 55, Oslo
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Munch-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Heimdalsgata Station sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybruan asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.