Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Krasni Vympelin laiva

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Krasni Vympelin laiva. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Krasni Vympelin laiva, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Krasni Vympelin laiva paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Krasni Vympelin laiva upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Krasni Vympelin laiva? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Krasni Vympelin laiva lähellä kohdetta Krasni Vympelin laiva. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Krasni Vympelin laiva, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 104 majoitusliikettä kohteen Krasni Vympelin laiva lähellä
AZIMUT Hotel Vladivostok 130 €
AZIMUT Hotel Vladivostok

AZIMUT Hotel Vladivostok

10, Naberezhnaya Street, Vladivostok, Primorjen aluepiiri
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stepan Osipovitš Makarovin muistomerkki, Okeanarium Akvamirin akvaario ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tyynenmeren laivaston museo sijaitsee 2,4 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  LOTTE Hotel Vladivostok
  LOTTE Hotel Vladivostok

  LOTTE Hotel Vladivostok

  29, Semyonovskaya st., Vladivostok
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muistokompleksi, Okeanarium Akvamirin akvaario ja Tyynenmeren laivaston museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Vladivostokin keskustori sijaitsee 0,5 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Primorye 80 €
   Hotel Primorye

   Hotel Primorye

   Ul Posyetskaya 20, Vladivostok
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Leninin patsas ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Okeanarium Akvamirin akvaario ja Tyynenmeren laivaston museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Versailles Hotel 113 €
    Versailles Hotel

    Versailles Hotel

    10 Svetlanskaya Street, Vladivostok
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Primorskin alueen valtiollinen museo, Okeanarium Akvamirin akvaario ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tyynenmeren laivaston museo sijaitsee 1,9 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     KamInn Hotel 113 €
     KamInn Hotel

     KamInn Hotel

     Semenovskaya 22, Vladivostok, Primorjen aluepiiri
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Neuvostoliiton taistelijoiden muistomerkki ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Okeanarium Akvamirin akvaario ja Tyynenmeren laivaston museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Zhemchuzhina 85 €
      Zhemchuzhina

      Zhemchuzhina

      Bestuzheva Street, 29, Vladivostok
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vladivostokin keskustori, Dynamo-stadion ja Neuvostoliittolainen sukellusvene S-56 sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Okeanarium Akvamirin akvaario ja Vladivostokin linnoitus ovat myös 2 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Teplo hotel 70 €
       Teplo hotel

       Teplo hotel

       Posetskaya 16, Vladivostok
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Leninin patsas ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Okeanarium Akvamirin akvaario ja Tyynenmeren laivaston museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Guest House Gallery and More 49 €
        Guest House Gallery and More

        Guest House Gallery and More

        Admirala Fokina St. 4B, Vladivostok
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Dynamo-stadion ja Okeanarium Akvamirin akvaario sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Tyynenmeren laivaston museo ja Vladivostokin keskustori ovat myös 2 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.