Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Krasni Vympelin laiva

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Krasni Vympelin laiva. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Krasni Vympelin laiva, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Krasni Vympelin laiva paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Krasni Vympelin laiva upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Krasni Vympelin laiva? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Krasni Vympelin laiva lähellä kohdetta Krasni Vympelin laiva. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Krasni Vympelin laiva, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 141 majoitusliikettä kohteen Krasni Vympelin laiva lähellä
AZIMUT Hotel Vladivostok 73 €
AZIMUT Hotel Vladivostok

AZIMUT Hotel Vladivostok

10, Naberezhnaya Street, Vladivostok, Primorjen aluepiiri
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stepan Osipovitš Makarovin muistomerkki, Okeanarium Akvamirin akvaario ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tyynenmeren laivaston museo sijaitsee 2,4 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  LOTTE Hotel Vladivostok 149 €
  LOTTE Hotel Vladivostok

  LOTTE Hotel Vladivostok

  29, Semyonovskaya st., Vladivostok
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muistokompleksi ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Okeanarium Akvamirin akvaario ja Tyynenmeren laivaston museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Versailles Hotel 76 €
   Versailles Hotel

   Versailles Hotel

   10 Svetlanskaya Street, Vladivostok
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Primorskin alueen valtiollinen museo, Okeanarium Akvamirin akvaario ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tyynenmeren laivaston museo sijaitsee 1,9 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Primorye 72 €
    Hotel Primorye

    Hotel Primorye

    Ul Posyetskaya 20, Vladivostok
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Leninin patsas ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Okeanarium Akvamirin akvaario ja Tyynenmeren laivaston museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Zhemchuzhina 52 €
     Zhemchuzhina

     Zhemchuzhina

     Bestuzheva Street, 29, Vladivostok
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vladivostokin keskustori, Dynamo-stadion ja Neuvostoliittolainen sukellusvene S-56 sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Okeanarium Akvamirin akvaario ja Vladivostokin linnoitus ovat myös 2 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lido Central hotel 55 €
      Lido Central hotel

      Lido Central hotel

      Posetskaya str, 14, Vladivostok
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Leninin patsas ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Okeanarium Akvamirin akvaario ja Tyynenmeren laivaston museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hostel Hot Place 42 €
       Hostel Hot Place

       Hostel Hot Place

       Svetlanskaya st. 33/5, Vladivostok
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Neuvostoliiton taistelijoiden muistomerkki ja Vladivostokin keskustori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Tyynenmeren laivaston museo ja Okeanarium Akvamirin akvaario ovat myös 2 kilometrin päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Moryak 43 €
        Hotel Moryak

        Hotel Moryak

        38, Posyetskaya st., Vladivostok, Primorjen aluepiiri
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Yul Brynnerin monumentti ja Primorskin alueen valtiollinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Stepan Osipovitš Makarovin muistomerkki ja Rautatieaukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladivostokin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.