Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit kohteessa Kreuzberg, Berliini, Saksa

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Kreuzberg, Berliini

Three Little Pigs Hostel Berlin
2 out of 5
Stresemannstr. 66, Berliini, BE
Hinta on 51 € per yö
4/5Very Good! (188 arvostelua)
Good location, nice atmosphere, not very luxurious

"The hostel was located in Kreuzberg close to restaurants, bars and Brandenburg Tor. The room was"…"

Arvosteltu 25.9.2019

Three Little Pigs Hostel Berlin
Excellent Apartments Kreuzberg
3 out of 5
Waterloo-Ufer 8, Berliini, Berlin
Hinta on 63 € per yö
4.2/5Very Good! (77 arvostelua)

"Hyvä sijainti. Kävelymatka joillekin nähtävyyksille ja risteävät metrolinjat lähellä. Jaetun keittiön taso vaikutti ihan hyvältä, vaikka en käyttänytkään. Huoneiden äänieristys on heikko."…"

Arvosteltu 17.7.2015

Excellent Apartments Kreuzberg
relexa hotel Stuttgarter Hof Berlin
4 out of 5
Anhalter Straße 8-9, Berliini, BE
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 61 € per yö
4.2/5Excellent! (410 arvostelua)

"Ei mitään ainutlaatuista. Vastaanotossa huonoa palvelua, ravintolassa hyvää vaikka ruoka olikin huonolaatuista."…"

Arvosteltu 24.2.2020

relexa hotel Stuttgarter Hof Berlin
Angleterre Hotel
4 out of 5
Friedrichstr. 31, Berliini, BE
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 86 € per yö
4.2/5Very Good! (2,101 arvostelua)

"Hyvä sijainti, hyvät yhteydet. Kallis aamiainen, tosin tien toisella puolella valinnanvaraa 24h."…"

Arvosteltu 8.1.2020

Angleterre Hotel
Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
4.5 out of 5
Markgrafenstrasse 16 - 16a, Berliini, BE
Hae hinnat
4.3/5Excellent! (1,155 arvostelua)
Loistava sijainti

"Erinomainen sijainti, rauhallinen, siisti kaikin puolin, tilava huoneisto perheelle, komeat näköalat yläkerroksista kaupungille päin. Hotellilta on helppo lähteä metrolla, mutta myös kävelymatkan päässä oli paljon mielenkiintoisia kohteita. Lähihistoriasta tuttu Checkpoint Charlie on ihan ..."…"

Arvosteltu 30.12.2019

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
4 out of 5
Hedemannstraße 11-12, Berliini, BE
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 78 € per yö
4.2/5Very Good! (2,101 arvostelua)

"Hotelli oli erittäin siisti ja hyvä kuntoinen. Hotelli oli erittäin hyvällä sijainnilla ja sieltä oli hyvät kulkuyhteydet ympäri Berliiniä."…"

Arvosteltu 22.12.2019

Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
NH Berlin Potsdamer Platz
4 out of 5
Stresemannstr. 47, Berliini, BE
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 58 € per yö
4.3/5Excellent! (602 arvostelua)

"The staff at the reception were very helpful and kind, also our room was very clean and just like in the promised pictures. Next time will definitely stay here again. Thank you!"…"

Arvosteltu 29.12.2019

NH Berlin Potsdamer Platz
ibis Berlin City Potsdamer Platz
2.5 out of 5
Anhalter Str. 4, Berliini, BE
Hinta on 68 € per yö
4.1/5Very Good! (417 arvostelua)

"Hinta / taso vastasivat toisiaan. Hyvä aamupala."…"

Arvosteltu 18.12.2019

ibis Berlin City Potsdamer Platz
Hotel Ludwig van Beethoven
3 out of 5
Hasenheide 14, Berliini, BE
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 69 € per yö
4.3/5Excellent! (1,165 arvostelua)

"Hyvä sijainti ja hyvä aamiainen. Ainoastaan typerää, että tähän vastaukseen pitää laittaa >50merkkiä."…"

Arvosteltu 9.12.2019

Hotel Ludwig van Beethoven
Holiday Inn Express Berlin City Centre
3 out of 5
Stresemannstr. 49, Berliini, BE
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 66 € per yö
4.1/5Very Good! (1,959 arvostelua)

"Huoneessa oli aika kylmä ja siellä veti. Tullessamme ikkuna oli auki ja laitoin sen kiinni. Silti veto jatkui. Lähtöpäivänä vasta huomasin, että ikkuna ei ollut kunnolla kiinni ja en saanut sitä tiiviisti kiinni. Huoneessa ei ollut kunnolla tilaa vaatteille ja matkalaukuille. Vuoteet olivat hyvät ..."…"

Arvosteltu 8.12.2019

Holiday Inn Express Berlin City Centre
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kreuzberg
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Kreuzberg, Berliini

Hotellit Kreuzbergissä: Kreuzbergin kaupunginosa kuuluu Berliiniin. Se tunnetaan erityisesti siitä, että aluetta ympäröi aikoinaan Berliinin muuri kolmelta suunnalta, ja se onkin esimerkiksi Checkpoint Charlien kotipaikka. Nykyään se edustaa Berliinin boheemia ja taiteellista osaa, jossa valtavirrasta poikkeava ajattelutapa on tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Kiehtova Kreuzberg on hyvän sijaintinsa ansiosta myös suosittua majoitusaluetta. Hotelleja Kreuzbergissä on moneen makuun ja budjettiin.

Majoitu mukavasti

Yöpyminen Kreuzbergissä on miellyttävää, sillä alueen hotellit ovat korkeatasoisia. Se on lähes jokaiselle Berliinissä matkailevalle ehdoton vierailukohde ja monelle merkittävä osa koko kaupunkikokemusta. Koettavaa onkin paljon, ja alati muuttuva ympäristö takaa jotain uutta nähtävää myös aiemmin alueella vierailleelle. Hotellivaraus Kreuzbergiin kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä kaupunginosan suosio majoituskohteena kasvaa koko ajan ja suosituimmat majapaikat voidaan varata täyteen.

Helppo matkustaa

Matkat Kreuzbergiin on helppo järjestää, sillä Berliinin erinomaiset kulkuyhteydet tekevät matkanteosta sujuvaa. Lentoja Kreuzbergiin eli Berliiniin on tarjolla päivittäin useita, joten aikatauluttaminen onnistuu hyvin. Suorat lennot ovat nopeita, eikä matkustamiseen tarvitse käyttää pitkiä aikoja. Lentoasemalta Kreuzbergiin pääsee kätevästi esimerkiksi julkisen liikenteen avulla. Juna-, raitiovaunu-, bussi- ja metroverkosto kuljettaa Berliinissä nopeasti ja sujuvasti ympäri kaupunkia. Kreuzbergiin kulkee useita eri linjoja, ja julkinen liikenne toimii tauotta, joten yhteydet ovat erinomaiset lähes kellon ympäri. Autonvuokraus Kreuzbergissä tai matkalla sinne on tarpeen lähinnä, jos suunnitelmissa on tutustua Berliiniä ympäröiviin alueisiin laajemminkin. Erinomainen julkinen liikenne takaa sujuvan liikkumisen ilman omaa autoakin. Autoilevalle Berliinin kadut ovat kuitenkin varsin helppokulkuisia ajoittaisista ruuhkista huolimatta. Kreuzbergissä liikkuminen sujuu helpoiten kävellen tai polkupyörällä, joita vuokrataan ympäri kaupunkia. Alue on kompaktin kokoinen, ja siihen tutustuminen onnistuu parhaiten kävelemällä Kreuzbergin katuja pitkin. Hotellit Kreuzbergissä ovat sijoittuneet keskeisille paikoille, joista on helppo päästä muun muassa julkisen liikenteen asemille ja risteyskohtiin sekä tietenkin tärkeimmille nähtävyyksille.

Kiehtovan monipuolinen Kreuzberg

Kreuzberg on eräs Berliinin tunnetuimmista kaupunginosista historiallisista syistä. Berliinin muuri herättää edelleen paljon ajatuksia, ja Kreuzbergin alueella on yhä pystyssä osa muurista. Vaikka alue on muuttunut vuosikymmenten varrella paljon, on historia muureineen vahvasti läsnä. Kreuzbergissä sijaitsi Länsi- ja Itä-Berliinin välinen rajanylityspaikka, joka sai nimen Checkpoint Charlie. Rajanylityspisteelle ja muurille omistettu museo sijaitsee aivan lähellä entistä Checkpoint Charlieta Friedrichstrassen varrella. Kreuzbergissä onkin runsaasti aihetta käsitteleviä museoita ja gallerioita, ja ne ovat merkittäviä vierailukohteita matkailijoiden parissa. Kreuzbergin menneisyys koskettaa vielä tänäkin päivänä, mutta kaupunginosa ei ole jäänyt menneisyyden vangiksi. Moderni Kreuzberg on nuorten suosimaa aluetta kiehtovan kulttuuriosaamisen ja edistyksellisen teknologian aikakaudella.

Kreuzberg on monelle erityisesti kulttuurikohde, ja alueen monet museot ja galleriat houkuttelevat vierailijoita ympäri vuoden. Modernina kaupunkikulttuurin kehtona Kreuzberg on kuitenkin myös vilkasta ostosaluetta, jota täplittävät viihtyisät kahvilat ja ravintolat. Kreuzbergin ostoskadut ovatkin kovaa vauhtia nousemassa merkittäviksi kohteiksi Berliiniin ostosmatkalle saapuvien parissa, ja niiden varsien putiikeista löytää myös vaihtoehtoja suosituimmille ketjuliikkeille. Yöpyminen Kreuzbergissä tarjoaa mahdollisuuden majoittua lähellä kiehtovia nähtävyyksiä ja kiehtovaa kaupunkikulttuuria. Kreuzberg tarkoittaa kirjaimellisesti käännettynä ”ristivuorta”, ja se on saanut nimensä Viktoriaparkissa kohoavan kukkulan mukaan. Kukkulan laella on preussilainen monumentti ja vesiputous, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä Kreuzbergissä. Monipuolinen alue houkuttelee kaikenlaisia matkailijoita, olipa toiveissa sitten päästä tutustumaan moderniin kaupunkikulttuuriin tai Saksan historian vaiheikkaisiin tapahtumiin. Tästä syystä Kreuzberg onkin noussut yhdeksi Berliinin suosituimmista alueista matkailijoiden parissa.

Usein kysytyt kysymykset

Millainen Kreuzberg on kohteena?
Kreuzberg on asuinalue, joka tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, urheilutapahtumista ja suuresta ostosalueesta. Alueen kiehtovimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat Checkpoint Charlie, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie -museo. Kohteesta Kreuzberg löytyy 82 hotellia ja muuta majoitusliikettä, joista käsin on kätevä lähteä tutustumaan kaupungin Berliini tarjontaan.
Mikä on paras majoituspaikka kohteessa Kreuzberg?
Expedian asiakasarvosteluihin perustuen Orania.Berlin on parhaiten arvosteltu majoitusliike kohteessa Kreuzberg. Tässä 5 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Muita suosittuja vaihtoehtoja alueella ovat Movenpick Hotel Berlin ja Hotel the YARD.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Kreuzberg, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat hotellihuonevaraukset ovat täysin hyvitettäviä, kunhan ne peruutetaan ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli yleensä 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää. Mikäli varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat joka tapauksessa voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset “ilmainen peruutusoikeus” -suodattimella, niin löydät parhaat tarjoukset kohteessa Kreuzberg.
Mitkä ovat kohteen Kreuzberg suosituimmat aktiviteetit ja nähtävyydet?
Käy ihailemassa upeita näyttelyitä ja kokoelmia kohteissa Checkpoint Charlie -museo, Berliinin juutalaismuseo (Jüdisches Museum Berlin) ja Martin-Gropius Bau. Checkpoint Charlie ja Friedrichstraße ovat myös alueen tunnettuja nähtävyyksiä. Lähialueen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Tempodrom, Gendarmenmarkt ja Potsdamer Platz, jotka kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmaan. Berliinin televisiotorni tai East Side Gallery ovat myös suosittuja nähtävyyksiä kohteessa Berliini.
Kuinka voin liikkua kohteessa Kreuzberg ja sitä ympäröivällä alueella?
Jos haluat tutustua kaupunkiin, Prinzenstraßen metroasema, Moritzplatzin metroasema ja Gneisenaustraßen metroasema ovat lähimmät metroasemat.

Hotellit Kreuzberg - viimeaikaiset arvostelut