Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kristianstenin linnoitus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kristianstenin linnoitus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kristianstenin linnoitus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kristianstenin linnoitus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kristianstenin linnoitus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kristianstenin linnoitus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kristianstenin linnoitus lähellä kohdetta Kristianstenin linnoitus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kristianstenin linnoitus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 63 majoitusliikettä kohteen Kristianstenin linnoitus lähellä
Radisson Blu Royal Garden Hotel 105 €
Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Kjopmannsgata 73, Trondheim
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Olavshallenin konserttisali ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  P-Hotels Brattøra 73 €
  P-Hotels Brattøra

  P-Hotels Brattøra

  Fosenkaia 7, Trondheim
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Brattøra, Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Trondheimin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Trondheim Skansenin asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Comfort Hotel Trondheim 113 €
   Comfort Hotel Trondheim

   Comfort Hotel Trondheim

   Krambugata 3, Trondheim
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Olavshallenin konserttisali, Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Clarion Hotel Trondheim 119 €
    Clarion Hotel Trondheim

    Clarion Hotel Trondheim

    Brattørkaia 1, Trondheim
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Brattøra ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Britannia Hotel 229 €
     Britannia Hotel

     Britannia Hotel

     Dronningens gate 5, Trondheim
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi, Olavshallenin konserttisali ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanhan sillan torni ja Nidarosin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Plus Hotel Bakeriet 115 €
      Best Western Plus Hotel Bakeriet

      Best Western Plus Hotel Bakeriet

      Brattørgata 2, Trondheim
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Olavshallenin konserttisali ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Trondheim Skansenin asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Thon Hotel Nidaros 119 €
       Thon Hotel Nidaros

       Thon Hotel Nidaros

       Sondre Gate 22b, Trondheim
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Brattøra, Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Trondheim Skansenin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        City Living Sentrum Hotell 89 €
        City Living Sentrum Hotell

        City Living Sentrum Hotell

        24 Nordre gate, Trondheim, Sør-Trøndelag
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.