Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kristianstenin linnoitus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kristianstenin linnoitus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kristianstenin linnoitus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kristianstenin linnoitus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kristianstenin linnoitus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kristianstenin linnoitus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kristianstenin linnoitus lähellä kohdetta Kristianstenin linnoitus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kristianstenin linnoitus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 88 majoitusliikettä kohteen Kristianstenin linnoitus lähellä
Clarion Collection Hotel Grand Olav
Clarion Collection Hotel Grand Olav

Clarion Collection Hotel Grand Olav

Kjøpmannsgate 48, Trondheim
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Olavshallenin konserttisali ja Trondheimin merimuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Brattøra ja Trondheim Science Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Hotel Trondheim 117 €
  Clarion Hotel Trondheim

  Clarion Hotel Trondheim

  Brattørkaia 1, Trondheim
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Brattøra, Pirbadet ja Rockheim sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Trondheimin merimuseo ja Olavshallenin konserttisali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Comfort Hotel Trondheim 101 €
   Comfort Hotel Trondheim

   Comfort Hotel Trondheim

   Krambugata 3, Trondheim
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Olavshallenin konserttisali, Trondheimin merimuseo ja Trondheim Science Center sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brattøra ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Park 102 €
    Comfort Hotel Park

    Comfort Hotel Park

    Prinsensgate 4 A, Trondheim
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Trondheimin taidemuseo ja Nidarosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheim Skansenin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheimin keskusrautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Quality Hotel Augustin 99 €
     Quality Hotel Augustin

     Quality Hotel Augustin

     Kongensgate 26, Trondheim
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Toriaukio ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Trondheimin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheim Skansenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheimin keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Royal Garden Hotel 88 €
      Radisson Blu Royal Garden Hotel

      Radisson Blu Royal Garden Hotel

      Kjopmannsgata 73, Trondheim
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Olavshallenin konserttisali ja Trondheimin merimuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Brattøra ja Trondheim Science Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Solsiden 89 €
       Scandic Solsiden

       Scandic Solsiden

       Beddingen 1, Trondheim
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Trondheimin merimuseo, Olavshallenin konserttisali ja Brattøra sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Trondheim Science Center ja Vanhan sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Lillebyn asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Nidelven 107 €
        Scandic Nidelven

        Scandic Nidelven

        Havnegata 1-4, Trondheim
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Brattøra ja Trondheimin merimuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Olavshallenin konserttisali ja Trondheim Science Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Trondheim Lillebyn asema 19 minuutin kävelymatkan päässä.