Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kuningas Kristuksen katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kuningas Kristuksen katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kuningas Kristuksen katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kuningas Kristuksen katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kuningas Kristuksen katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kuningas Kristuksen katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kuningas Kristuksen katedraali lähellä kohdetta Kuningas Kristuksen katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kuningas Kristuksen katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 128 majoitusliikettä kohteen Kuningas Kristuksen katedraali lähellä
Vienna House Easy Katowice 44 €
Vienna House Easy Katowice

Vienna House Easy Katowice

Sokolska 24, Katowice, Silesian
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sleesian sinfoniaorkesteri ja Muzeum Śląskie (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Spodek (areena) ja Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Q Hotel Plus Katowice 45 €
  Q Hotel Plus Katowice

  Q Hotel Plus Katowice

  ul. Wojewódzka 12, Katowice, Silesian
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Katowicen historiamuseo ja Muzeum Śląskie (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuningas Kristuksen katedraali ja Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Katowicen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Hotel Diament Katowice 29 €
   Park Hotel Diament Katowice

   Park Hotel Diament Katowice

   Ul. Wita Stwosza 37, Katowice, Silesian
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kuningas Kristuksen katedraali ja Kosciuszkon puisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ja Muzeum Śląskie (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Monopol 109 €
    Hotel Monopol

    Hotel Monopol

    ul. Dworcowa 5, Katowice, Silesian
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Muzeum Śląskie (museo) ja Katowicen historiamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Katowicen kansainvälinen messukeskus ja Spodek (areena) ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     B&B Hotel Katowice Centrum 38 €
     B&B Hotel Katowice Centrum

     B&B Hotel Katowice Centrum

     Sokolska 4, Katowice
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sleesian sinfoniaorkesteri ja Muzeum Śląskie (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ja Kuningas Kristuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      EuroResidence 49 €
      EuroResidence

      EuroResidence

      ul. M. Kopernika 6, Katowice, Silesian
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ja Kuningas Kristuksen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Muzeum Śląskie (museo) ja Kosciuszkon puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Courtyard by Marriott Katowice City Center 68 €
       Courtyard by Marriott Katowice City Center

       Courtyard by Marriott Katowice City Center

       Uniwersytecka 13, Katowice
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Altusin ostoskeskus ja Muzeum Śląskie (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Spodek (areena) ja Kuningas Kristuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Novotel Katowice Centrum Hotel 41 €
        Novotel Katowice Centrum Hotel

        Novotel Katowice Centrum Hotel

        Al Rozdzienskiego Walentego 16, Katowice, Silesian
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Puolan kansallisen radion sinfoniaorkesterin konserttitalo ja Sleesian yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Katowicen kansainvälinen messukeskus ja Altusin ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Katowicen asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.