Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kuningas Kristuksen katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kuningas Kristuksen katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kuningas Kristuksen katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kuningas Kristuksen katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kuningas Kristuksen katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kuningas Kristuksen katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kuningas Kristuksen katedraali lähellä kohdetta Kuningas Kristuksen katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kuningas Kristuksen katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 146 majoitusliikettä kohteen Kuningas Kristuksen katedraali lähellä
Courtyard by Marriott Katowice City Center 79 €
Courtyard by Marriott Katowice City Center

Courtyard by Marriott Katowice City Center

Uniwersytecka 13, Katowice
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Altusin ostoskeskus ja Muzeum Śląskie (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Spodek (areena) ja Kuningas Kristuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Q Hotel Plus Katowice 40 €
  Q Hotel Plus Katowice

  Q Hotel Plus Katowice

  ul. Wojewódzka 12, Katowice, Silesian
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Katowicen kulttuurikeskus, Muzeum Śląskie (museo) ja Kuningas Kristuksen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ja Spodek (areena) ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   B&B Hotel Katowice Centrum 36 €
   B&B Hotel Katowice Centrum

   B&B Hotel Katowice Centrum

   Sokolska 4, Katowice
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sleesian sinfoniaorkesteri ja Muzeum Śląskie (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ja Kuningas Kristuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novotel Katowice Centrum Hotel 39 €
    Novotel Katowice Centrum Hotel

    Novotel Katowice Centrum Hotel

    Al Rozdzienskiego Walentego 16, Katowice, Silesian
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Puolan kansallisen radion sinfoniaorkesterin konserttitalo ja Sleesian yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Katowicen kansainvälinen messukeskus ja Altusin ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Katowicen asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Vienna House Easy Katowice 58 €
     Vienna House Easy Katowice

     Vienna House Easy Katowice

     Sokolska 24, Katowice, Silesian
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sleesian sinfoniaorkesteri ja Muzeum Śląskie (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ja Spodek (areena) ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hornigold "w Zielonej Kamienicy" 48 €
      Hornigold "w Zielonej Kamienicy"

      Hornigold "w Zielonej Kamienicy"

      ul. M. Kopernika 6, Katowice, Silesian
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ja Kuningas Kristuksen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Muzeum Śląskie (museo) ja Kosciuszkon puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Best Western Hotel Mariacki 54 €
       Best Western Hotel Mariacki

       Best Western Hotel Mariacki

       Mariacka 15, Katowice, Slaskie
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Katowicen historiamuseo ja Muzeum Śląskie (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuningas Kristuksen katedraali ja Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Katowicen asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Hotel Diament Katowice 35 €
        Park Hotel Diament Katowice

        Park Hotel Diament Katowice

        Ul. Wita Stwosza 37, Katowice, Silesian
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuningas Kristuksen katedraali ja Kosciuszkon puisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Drapacz Chmur (pilvenpiirtäjä) ja Muzeum Śląskie (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Katowicen asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.