Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kuninkaallinen sotahistoriamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kuninkaallinen sotahistoriamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kuninkaallinen sotahistoriamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kuninkaallinen sotahistoriamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kuninkaallinen sotahistoriamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kuninkaallinen sotahistoriamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kuninkaallinen sotahistoriamuseo lähellä kohdetta Kuninkaallinen sotahistoriamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kuninkaallinen sotahistoriamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 929 majoitusliikettä kohteen Kuninkaallinen sotahistoriamuseo lähellä
NH Brussels EU Berlaymont 72 €
NH Brussels EU Berlaymont

NH Brussels EU Berlaymont

Boulevard Charlemagne 11-19, Bryssel
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Euroopan komission päämaja (Berlaymont-rakennus) ja Euroopan parlamentti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Parc de Bruxelles ja Kuninkaallinen palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Maalbeek-Maelbeekin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bruxelles-Schumanin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Brussels Bloom 78 €
  NH Brussels Bloom

  NH Brussels Bloom

  Rue Royale 250, Bryssel
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Place Charles Rogier ja Belgisch Stripcentrum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. La Grand Place ja Parc de Bruxelles ovat myös 2 kilometrin päässä. Botanique-Kruidtuinin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Madoun asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Plus Park Hotel Brussels 85 €
   Best Western Plus Park Hotel Brussels

   Best Western Plus Park Hotel Brussels

   Avenue de l'Yser 21-22, Bryssel
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kuninkaallinen sotahistoriamuseo ja Euroopan parlamentti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Parc de Bruxelles ja Kuninkaallinen palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Meroden asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Meroden asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    9HOTEL CHELTON 53 €
    9HOTEL CHELTON

    9HOTEL CHELTON

    Rue Véronèse 48, Bryssel
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Place Charles Rogier ja Euroopan parlamentti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. La Grand Place ja Parc de Bruxelles ovat myös 3 kilometrin päässä. Meroden asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maalbeek-Maelbeekin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Collection Brussels Grand Sablon 118 €
     NH Collection Brussels Grand Sablon

     NH Collection Brussels Grand Sablon

     Rue Bodenbroek 2/4, Bryssel
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Place du Grand Sablon (aukio) ja Belgian kuninkaalliset taidemuseot sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. La Grand Place ja Avenue Louise ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Louise-Louizan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porte de Namur-Naamsepoortin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Thon Hotel EU 71 €
      Thon Hotel EU

      Thon Hotel EU

      Rue de la Loi, 75, Bryssel
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Euroopan komission päämaja (Berlaymont-rakennus), Jubilee Park (puisto) ja Parc de Bruxelles sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kuninkaallinen palatsi ja Avenue Louise ovat myös 2 kilometrin päässä. Maalbeek-Maelbeekin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bruxelles-Schumanin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sofitel Brussels Europe 127 €
       Sofitel Brussels Europe

       Sofitel Brussels Europe

       Place Jourdan 1, Bryssel
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Albert Borschette Conference Centre ja Euroopan parlamentti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kuninkaallinen palatsi ja Avenue Louise ovat myös 2 kilometrin päässä. Bruxelles-Luxembourgin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maalbeek-Maelbeekin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Warwick Brussels 100 €
        Warwick Brussels

        Warwick Brussels

        Rue Duquesnoy 5-7, Bryssel
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jacques Brel -säätiö, La Grand Place ja Manneken Pis (patsas) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Belgian kuninkaalliset taidemuseot ja Parc de Bruxelles ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brysselin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bourse-Beursin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.