Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kurpark

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kurpark. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kurpark, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kurpark paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kurpark upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kurpark? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kurpark lähellä kohdetta Kurpark. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kurpark, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 167 majoitusliikettä kohteen Kurpark lähellä
Vienna House Easy Bad Oeynhausen 104 €
Vienna House Easy Bad Oeynhausen

Vienna House Easy Bad Oeynhausen

Morsbachallee 1, Bad Oeynhausen, NW
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kurpark ja Aqua Magica sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kanueinstiegsstelle sijaitsee 2,5 kilometrin päässä. Bad Oeynhausen Südin rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bad Öynhausenin asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  City Hotel Bosse 94 €
  City Hotel Bosse

  City Hotel Bosse

  Herforderstrasse 40, Bad Oeynhausen
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kurpark ja Aqua Magica sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kanueinstiegsstelle sijaitsee 1,7 kilometrin päässä. Bad Öynhausenin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mercure Hotel Bad Oeynhausen City 78 €
   Mercure Hotel Bad Oeynhausen City

   Mercure Hotel Bad Oeynhausen City

   Königstraße 3-7, Bad Oeynhausen
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kurpark ja Aqua Magica sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Potts Park ja Kaiser Wilhelmin muistomerkki ovat myös 20 kilometrin päässä. Bad Öynhausenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bad Oeynhausen Südin rautatieasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    ApartW3 109 €
    ApartW3

    ApartW3

    Am Wiesental 3A, Bad Oeynhausen, NRW
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kurpark ja Aqua Magica sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kanueinstiegsstelle sijaitsee 2,8 kilometrin päässä. Bad Oeynhausen Südin rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bad Öynhausenin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Apart M3 95 €
     Apart M3

     Apart M3

     Moltkestraße 3, Bad Oeynhausen, NRW
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kurpark ja Aqua Magica 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kanueinstiegsstelle sijaitsee 2,3 kilometrin päässä. Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Öynhausenin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel ARADOR-CITY 75 €
      Hotel ARADOR-CITY

      Hotel ARADOR-CITY

      Brunnenstraße 8, Bad Oeynhausen, NW
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kurpark, Aqua Magica ja Kanueinstiegsstelle sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Sandstrand ja Potts Park ovat myös 15 kilometrin päässä. Bad Öynhausenin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Boardinghouse by M&K 109 €
       Boardinghouse by M&K

       Boardinghouse by M&K

       Weststrasse 29, Bad Oeynhausen
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kurpark ja Aqua Magica sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kanueinstiegsstelle sijaitsee 1,8 kilometrin päässä. Bad Öynhausenin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Stickdorn 91 €
        Hotel Stickdorn

        Hotel Stickdorn

        Wilhelmstraße 17, Bad Oeynhausen
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kurpark ja Aqua Magica sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kanueinstiegsstelle sijaitsee 1,7 kilometrin päässä. Bad Öynhausenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.