Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kurpark

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kurpark. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kurpark, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kurpark paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kurpark upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kurpark? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kurpark lähellä kohdetta Kurpark. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kurpark, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 176 majoitusliikettä kohteen Kurpark lähellä
City Hotel Bosse 94 €
City Hotel Bosse

City Hotel Bosse

Herforderstrasse 40, Bad Oeynhausen
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kurpark ja Aqua Magica sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Mühlenkreiskliniken AöR ja Kanueinstiegsstelle ovat myös 2 kilometrin päässä. Bad Öynhausenin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel ARADOR-CITY 75 €
  Hotel ARADOR-CITY

  Hotel ARADOR-CITY

  Brunnenstraße 8, Bad Oeynhausen, NW
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kurpark, Aqua Magica ja Kanueinstiegsstelle 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Mühlenkreiskliniken AöR ja Werre-Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Bad Öynhausenin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Vienna House Easy Bad Oeynhausen 94 €
   Vienna House Easy Bad Oeynhausen

   Vienna House Easy Bad Oeynhausen

   Morsbachallee 1, Bad Oeynhausen, NW
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kurpark ja Mühlenkreiskliniken AöR sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aqua Magica ja Werre-Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bad Oeynhausen Südin rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bad Öynhausenin asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    ApartW3 109 €
    ApartW3

    ApartW3

    Am Wiesental 3A, Bad Oeynhausen, NRW
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Mühlenkreiskliniken AöR ja Kurpark sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa hotellista. Aqua Magica ja Werre-Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bad Oeynhausen Südin rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bad Öynhausenin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Boardinghouse by M&K 107 €
     Boardinghouse by M&K

     Boardinghouse by M&K

     Weststrasse 29, Bad Oeynhausen
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kurpark ja Aqua Magica sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa hotellista. Mühlenkreiskliniken AöR ja Kanueinstiegsstelle ovat myös 2 kilometrin päässä. Bad Öynhausenin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Apart M3 95 €
      Apart M3

      Apart M3

      Moltkestraße 3, Bad Oeynhausen, NRW
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kurpark, Mühlenkreiskliniken AöR ja Aqua Magica 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Werre-Park ja Kanueinstiegsstelle ovat myös 3 kilometrin päässä. Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Öynhausenin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Stickdorn 91 €
       Hotel Stickdorn

       Hotel Stickdorn

       Wilhelmstraße 17, Bad Oeynhausen
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kurpark ja Aqua Magica sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Mühlenkreiskliniken AöR ja Kanueinstiegsstelle ovat myös 2 kilometrin päässä. Bad Öynhausenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Oeynhausen Südin rautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Remontoitu Huoneisto, Jossa on Netflix-laatikko
        Remontoitu Huoneisto, Jossa on Netflix-laatikko

        Remontoitu Huoneisto, Jossa on Netflix-laatikko

        Weserstraße 5, Bad Oeynhausen, Nordrhein-Westfalen
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kurpark ja Mühlenkreiskliniken AöR sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Aqua Magica ja Werre-Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bad Oeynhausen Südin rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bad Öynhausenin asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.