Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kurpfalz-Park

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kurpfalz-Park. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kurpfalz-Park, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kurpfalz-Park paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kurpfalz-Park upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kurpfalz-Park? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kurpfalz-Park lähellä kohdetta Kurpfalz-Park. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kurpfalz-Park, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 400 majoitusliikettä kohteen Kurpfalz-Park lähellä
Steigenberger Hotel Deidesheim 129 €
Steigenberger Hotel Deidesheim

Steigenberger Hotel Deidesheim

Am Paradiesgarten 1, Deidesheim, RP
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Weingut Reichsrat von Buhlin viinitarha on 1 kilometrin ja Naturpark Pfälzerwald on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Wachtenburgin linna sijaitsee 4,9 kilometrin päässä. Deidesheimin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Mercure Bad Duerkheim an den Salinen 82 €
  Mercure Bad Duerkheim an den Salinen

  Mercure Bad Duerkheim an den Salinen

  Kurbrunnenstrasse 30 - 32, Bad Duerkheim, RP
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Limburgin luostari ja Naturpark Pfälzerwald sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Weingut Reichsrat von Buhlin viinitarha ja Hambachin linna ovat myös 32 kilometrin päässä. Bad Dürkheimin juna-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bad Dürkheim-Triftin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Asunto Lähellä Metsää, Perheystävällinen ja Viihtyisästi Kalustettu
   Asunto Lähellä Metsää, Perheystävällinen ja Viihtyisästi Kalustettu

   Asunto Lähellä Metsää, Perheystävällinen ja Viihtyisästi Kalustettu

   Franz-Kugler-Straße 5, Haus Vroni, Neustadt an der Weinstrasse, Rheinland-Palatinate
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Naturpark Pfälzerwald ja Weingut Reichsrat von Buhlin viinitarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Wachtenburgin linna ja Villa Wachenheimin roomalaishuvilan rauniot ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Kaisergarten Hotel & Spa 160 €
    Kaisergarten Hotel & Spa

    Kaisergarten Hotel & Spa

    Weinstraße 12, Deidesheim, RP
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Weingut Reichsrat von Buhlin viinitarha on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Deidesheimin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Tenner 105 €
     Hotel Tenner

     Hotel Tenner

     Mandelring 216, Neustadt an der Weinstrasse, RP
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Naturpark Pfälzerwald on 1,1 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Hambachin linna ja Weingut Reichsrat von Buhlin viinitarha sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Holiday Park (huvipuisto) ja Villa Ludwigshöhe ovat myös 20 kilometrin päässä. Mußbachin juna-asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä, ja Neustadt-Böbigin rautatieasema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Deidesheimer Hof 145 €
      Hotel Deidesheimer Hof

      Hotel Deidesheimer Hof

      Am Marketplatz, Deidesheim, RP
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Weingut Reichsrat von Buhlin viinitarha on 0,2 kilometrin ja Naturpark Pfälzerwald on 2,6 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Wachtenburgin linna sijaitsee 4,2 kilometrin päässä. Deidesheimin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Netts Landhaus 130 €
       Netts Landhaus

       Netts Landhaus

       Meerspinnstraße 46, Neustadt an der Weinstrasse
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Naturpark Pfälzerwald on 2,1 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta hotellista. Weingut Reichsrat von Buhlin viinitarha ja Hambachin linna sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Villa Wachenheimin roomalaishuvilan rauniot ja Wachtenburgin linna ovat myös 15 kilometrin päässä. Mußbachin juna-asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Landhaus Fluch
        Landhaus Fluch

        Landhaus Fluch

        95 Seebacher Straße, Bad Duerkheim
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Flaggenturmin torni ja Naturpark Pfälzerwald sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä matkakodista. Limburgin luostari ja Wachtenburgin linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Bad Dürkheimin juna-asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.