Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kurskin valtionteatteri

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kurskin valtionteatteri. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kurskin valtionteatteri, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kurskin valtionteatteri paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kurskin valtionteatteri upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kurskin valtionteatteri? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kurskin valtionteatteri lähellä kohdetta Kurskin valtionteatteri. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kurskin valtionteatteri, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 29 majoitusliikettä kohteen Kurskin valtionteatteri lähellä
Oktyabrskaya Kursk
Oktyabrskaya Kursk

Oktyabrskaya Kursk

LENINA STR., 72, Kursk, Kurskin alue
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kuvagalleria Deineka, Kurskin valtionteatteri ja Rovesnik-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Valtion nukketeatteri ja Kurskin paikallishistorian museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Apartment on Radischeva 23 apt 20
  Apartment on Radischeva 23 apt 20

  Apartment on Radischeva 23 apt 20

  Radischeva Street 23, Apt 20, Kursk, Kursk
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Valtion nukketeatteri, Kurskin valtionteatteri ja Kurskin paikallishistorian museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Sergievsko-Kazanskyn katedraali ja Kurskin taistelun museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Stroganoff 16 €
   Hotel Stroganoff

   Hotel Stroganoff

   Cheluskintsev Street, 9, Kursk
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rovesnik-teatteri ja Kuvagalleria Deineka sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Kurskin valtionteatteri ja Sergievsko-Kazanskyn katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Tsentralnaya
    Tsentralnaya

    Tsentralnaya

    2, LENIN STREET, Kursk, Kurskin alue
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Valtion nukketeatteri, Kurskin paikallishistorian museo ja Sergievsko-Kazanskyn katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kurskin taistelun museo ja Kurskin valtionteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Bed and Breakfast 28 €
     Hotel Bed and Breakfast

     Hotel Bed and Breakfast

     Lenina, 87, Kursk, Kurskay
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rovesnik-teatteri ja Kuvagalleria Deineka sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kurskin valtionteatteri ja Sergievsko-Kazanskyn katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Diamond Lugovaya 39 €
      Diamond Lugovaya

      Diamond Lugovaya

      Vernnya Lugovaya 65, Kursk, Kurskin alue
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Valtion nukketeatteri, Kurskin valtionteatteri ja Kurskin paikallishistorian museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Sergievsko-Kazanskyn katedraali ja Kurskin taistelun museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Hotel Prestige 54 €
       Hotel Prestige

       Hotel Prestige

       Endovishchenskaya, 13, Kursk
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Valtion nukketeatteri, Kurskin paikallishistorian museo ja Sergievsko-Kazanskyn katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kurskin taistelun museo ja Kurskin alueellinen arkeologinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Hotel Nevsky
        Hotel Nevsky

        Hotel Nevsky

        Dzerzhinskogo 40, Grinn, 4th Floor, Kursk, Kurskin alue
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Valtion nukketeatteri, Kurskin paikallishistorian museo ja Sergievsko-Kazanskyn katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kurskin taistelun museo ja Kurskin alueellinen arkeologinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.