Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Laugardalslaug

Islannin suurin geoterminen maauimala on loistava paikka kunnon ylläpitämiseen tai vain rauhalliseen istuskeluun paikallisten asukkaiden keskuudessa.

Laugardalslaugissa on kolme eri lämpötilaista allasta. Ensimmäinen niistä on olympiamittainen ulkoallas, jossa on kahdeksan treenausrataa. Toinen taas on olympiamittainen sisäallas, jossa on kymmenen rataa ja viileämpi lämpötila pidempää uintituokiota varten. Viimeinen allas on pienin ja lämpimin, se sopii täydellisesti lapsille tai rentouttavaan oleiluun.

Laugardalslaugin neljä kuumavesiallasta ovat erittäin suosittuja, ja niiden lämpötila on 42 ºC. Suurimpaan kuumavesialtaaseen mahtuu 50 henkeä. Tutustu myös Reykjavikin kaupungin maauimalan sosiaaliseen elämään. Ihmiset tulevat altaille juttelemaan, pelaamaan shakkia, pitämään kokouksia tai vain rentoutumaan pitkän päivän jälkeen. Varaa etukäteen äärimmäisen rentouttava hierontakokemus.

Uusi kuuman veden merivesiallas, ensimmäinen lajissaan Islannissa, rakennettiin vuonna 2012. Kylmä vesi saadaan merestä, ja se lämmitetään 40 asteen lämpötilaan. Allaskokonaisuudesta löytyy myös poreallas, höyrykylpy ja 86 metrin pituinen kiemurainen vesiliukumäki, joka ihastuttaa kaikenikäisiä lapsia. Liukumäen sisällä välkkyvät diskovalot vuorottelevat täydellisen pimeyden kanssa.

Saatavilla on hyvin varustetut pukuhuoneet ja mahdollisuus vuokrata pyyhkeitä ja uimapukuja. On hyvin tärkeää, että muistat noudattaa allasetikettiä ja pestä itsesi saippualla suihkussa ennen altaaseen menoa. Kun olet uinut tai rentoutunut rauhassa, nauti välipala kahvilassa, jossa voit tilata Reykjavikin legendaarisen hot dogin.

Allaskokonaisuus sijaitsee Laugardalurin laaksossa, joka on suuri virkistysalue täynnä kiinnostavaa tekemistä. Voit tutustua kasvitieteelliseen puutarhaan ja sen moniin arktisiin kukkalajikkeisiin. Eläintarha ja perhepuisto sijaitsevat myös lähellä. Puistossa on loistava kaikkiin vuodenaikoihin sopiva leikkikenttä. Voit vuokrata polkupyörän ja tutustua laakson hölkkä- ja pyöräilyreitteihin. Voit myös käydä näyttämässä taitojasi sisäluisteluradalla. Alueelta löytyy tekemistä koko päiväksi! 

Laugardalslaug on avoinna joka päivä myöhään iltaan. Sinne on lyhyt bussimatka tai 20 minuutin kävelymatka kaupungin keskustasta.


Alueen Laugardalslaugin geoterminen allas opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 604 majoitusliikettä kohteen Laugardalslaugin geoterminen allas lähellä
Hilton Reykjavik Nordica 112 €
Hilton Reykjavik Nordica

Hilton Reykjavik Nordica

Sudurlandsbraut 2, Reykjavik
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ásmundarsafn ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Hallgrimskirkja ja Perlan ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Grand Hotel Reykjavik 93 €
  Grand Hotel Reykjavik

  Grand Hotel Reykjavik

  Sigtun 38, Reykjavik
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ásmundarsafn ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Hallgrimskirkja ja Perlan ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Fosshotel Reykjavik 111 €
   Fosshotel Reykjavik

   Fosshotel Reykjavik

   Þórunnartún 1 - Höfðatorg, Reykjavik
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hofdi House, Laugavegurin vaellusreitti ja Hallgrimskirkja sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Harpa ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Room With a View Hotel 85 €
    Room With a View Hotel

    Room With a View Hotel

    18 Laugavegur, Reykjavik
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Laugavegurin vaellusreitti, Hallgrimskirkja ja Reykjavikin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin satama ja Harpa ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     CenterHotel Arnarhvoll 126 €
     CenterHotel Arnarhvoll

     CenterHotel Arnarhvoll

     Ingólfsstræti 1, Reykjavik
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Harpa ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      CenterHotel Plaza 117 €
      CenterHotel Plaza

      CenterHotel Plaza

      Adalstraeti 4, Reykjavik
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Reykjavikin kaupunginkirjasto, Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Laugavegurin vaellusreitti ja Harpa ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       22 Hill Hotel 99 €
       22 Hill Hotel

       22 Hill Hotel

       Brautarholt 22-24, Reykjavik
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Laugavegurin vaellusreitti, Hallgrimskirkja ja Laugardalslaugin geoterminen allas sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Perlan ja Harpa ovat myös 2 kilometrin päässä.

        CenterHotel Midgardur 135 €
        CenterHotel Midgardur

        CenterHotel Midgardur

        Laugavegur 120, Reykjavik
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Laugavegurin vaellusreitti ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama ovat myös 2 kilometrin päässä.