Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

ReykjavikIslanti

Maailman pohjoisin pääkaupunki tarjoaa sekä uskomattomia luonnonihmeitä että vilkasta ja luovaa suurkaupunkielämää.

Islannin pääkaupunki Reykjavik on pieni, mutta siellä on paljon mielenkiintoista tekemistä. Reykjavikista löytyy maailmankuulua musiikkielämää, monipuolista arkkitehtuuria, viikinkien historiaa, geotermisiä uima-altaita ja Euroopan miellyttävimmät ja turvallisimmat kadut. Reykjavik on myös loistava tukikohta, josta käsin on helppo tutustua Islannin uskomattoman kauniiseen luontoon. Luonnosta voi nauttia rauhallisilla päiväretkillä tai toiminnantäytteisillä monen päivän seikkailuretkillä.

Reykjavikissa sää muuttuu nopeasti, mikä on hyvä huomioida matkatavaroita pakattaessa. Aurinkoisella ilmalla voit lähteä Reykjavikin satamasta veneretkelle tarkkailemaan lunneja ja valaita. Sen jälkeen voit käyskennellä kaupungin asukkaiden joukossa keskustan puistoissa, käydä Tjörninin järvellä ja markkinatoreilla. Kiipeä Islannin suurimman kirkon Hallgrimskirkjan kellotorniin ja nauti mahtavista maisemista yli vanhan kaupungin värikkäiden kattojen aina kaukaisuudessa sijaitseville vuorille ja jäätiköille.

Jos matkasi osuu lokakuulle tai maaliskuulle, voit nauttia luontoemon kaikkein loisteliaimmasta valon ja värin näytöksestä, revontulista. Pimeinä ja pilvettöminä öinä pukeudu lämpimästi ja suuntaa kaupungin parhaille näköalapaikoille Gróttan majakalle, Miklatúnin tai Hljómskálagarðurin puistoihin tai vaikkapa Öskjuhlíðin kukkulalle.

Kun jäinen tuuli alkaa puhaltaa, voit hakeutua suojaan johonkin Reykjavikin lukuisista museoista. Vieraile 871± 2 Settlement Exhibition -näyttelyssä Reykjavikin kaupunginmuseossa ja tutustu Islannin vanhimman asutuksen arkeologisiin raunioihin. Sen jälkeen voit seurata maan kehittymistä valtioksi Islannin kansallismuseossa. Käy myös Saga-museossa, joka sijaitsee hämmästyttävästi yhdessä Perlanin kuudesta vesisäiliöstä. Islannin menneisyyden kohokohdat on kuvattu vahanukkehahmoilla.

Ollakseen näin pieni kaupunki Reykjavik on onnistunut tekemään itsensä tunnetuksi kulttuurin ja luovuuden näyttämönä. Tutustu kaupungin taidegallerioihin, kirjakauppoihin ja omalaatuisiin pikkuputiikkeihin. Sitten voitkin suunnata johonkin kaupungin kuuluisista baareista tai elävän musiikin tapahtumista, joissa saatat hyvinkin löytää seuraavan Sigur Rósin tai Björkin.

Kun olet tutkinut Reykjavikin kadut, tanssisalit ja maaseudun, voit liittyä paikallisten asukkaiden joukkoon ja nauttia jostakin kaupungin seitsemästä luonnonmuovaamasta geotermisestä lähteestä, kuten esimerkiksi Arbæjarlaug tai Laugardalslaug.

Matkaohjelma on parasta suunnitella matka-ajankohdan ja suosikkiharrastustesi mukaan. Kesäkuun puolivälissä Reykjavikissa paistaa aurinko 21 tuntia vuorokaudessa, jolloin päivänvaloa riittää kaikkien suurkaupungin tarjoamien ihmeiden tutkimiseen.

Missä yöpyä kohteessa Reykjavik

Reykjavik johon kuuluu kirkko tai katedraali, sisäkuvat ja uskonnolliset kohteet

Keskusta

5/5Exceptional!(9 aluearvostelua)

Jos vietät aikaa kohteessa Keskusta, Reykjavikin kaupungintalo ja Laugavegurin vaellusreitti ovat näkemisen arvoisia nähtävyyksiä.

Keskusta
Reykjavikin satama joka esittää lahti tai satama, yleiset rantanäkymät ja auringonlasku

Vesturbær

5/5Exceptional!(4 aluearvostelua)

Lukuisista ruokailumahdollisuuksista ja näköaloista vedelle päin tunnettu Vesturbær tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Reykjavikin satama ja Landakotskirkja.

Vesturbær
Laugardalur, Reykjavik, Pääkaupunkialue, Islanti

Laugardalur

4/5Very Good!(1 aluearvostelu)

Laugardalur tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja Laugardalslaugin geoterminen allas sekä Reykjavik Park and Zoo (eläintarha) ovat näkemisen arvoisia täällä vieraillessasi.

Laugardalur
Reykjavik joka esittää muoti ja ostokset

Hlíðar

4/5Very Good!(19 aluearvostelua)

Laugavegurin vaellusreitti ja Hofdi House ovat näkemisen arvoisia kohteessa Hlíðar vieraillessasi.

Hlíðar
Háaleiti, Reykjavik, Pääkaupunkialue, Islanti

Háaleiti

3.5/5Good!(2 aluearvostelua)

Vaikka Háaleiti ei tarjoa suurta määrää nähtävyyksiä, hieman kauempana sijaitsevat Laugavegurin vaellusreitti ja Perlan tarjoavat lisää nähtävää ja tekemistä.

Háaleiti
Arbaejarsafn johon kuuluu luolat ja perintökohteet

Breidholt

Kohteessa Breidholt vieraillessasi Arbaejarsafn ja Reykjavikin kaupunginmuseo ovat joitain lähiseudun mielenkiintoisia kohteita.

Breidholt

Huippuhotellit kohteessa Reykjavik

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
4 out of 5
Smidjustigur 4, Reykjavik
Hinta on 175 € per yö

Laugavegurin vaellusreitti ja Harpa sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama ovat myös 10 ...

4.7/5Exceptional! (724 arvostelua)

"Tyylikäs, viihtyisän oloinen talo, mukavat huoneet ja ystävällinen henkilökunta. Loistava aamiainen, samoin illallinen ravintolassa. Olimme hyvin tyytyväisiä."…"

Arvosteltu 6.7.2019

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
Grand Hotel Reykjavik
Grand Hotel Reykjavik
4 out of 5
Sigtun 38, Reykjavik
Hinta on 119 € per yö

Ásmundarsafn ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Laugardalslaugin geoterminen ...

4.3/5Excellent! (984 arvostelua)

"Hyvä aamiainen, hotelli ok"…"

Arvosteltu 4.9.2019

Grand Hotel Reykjavik
The Retreat at Blue Lagoon Iceland
The Retreat at Blue Lagoon Iceland
5 out of 5
Norðurljósavegur 9, Grindavik, Eteläinen niemimaa
Hinta on 1 153 € per yö

Reykjanesin Unescon kansainvälinen geopuisto on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Brimketillin laavakiviallas ja Gunnhverin kuumat lähteet ...

4.8/5Exceptional! (72 arvostelua)

"Is the best hotel I’ve been! Spectacular, good food, and the blue lagoon that makes it great!"…"

Arvosteltu 18.3.2020

The Retreat at Blue Lagoon Iceland

Suositut vierailukohteet – Reykjavik

Blue Lagoon
Kuva majoitusliikkeestä Blue Lagoon

Blue Lagoon

4.5/5(37 arvostelua)

Rentoudu ja lievitä kehon jännityksiä, varaa hieronta ja ui laavan muovaaman Grindavikin geotermisen altaan sinertävissä ja mineraalipitoisissa vesissä.

Reykjavikin satama
Kuva majoitusliikkeestä Reykjavikin satama

Reykjavikin satama

4/5(43 arvostelua)

Entisessä merenkävijöiden ja kalastajien vanhassa satamassa on nykyään lukemattomia ravintoloita, kahviloita ja veneretkien järjestäjien toimistoja.

Reykjavikin kaupungintalo
Kuva majoitusliikkeestä Reykjavikin kaupungintalo

Reykjavikin kaupungintalo

3.5/5(18 arvostelua)

Tjörninin järven lähistöllä sijaitsevan modernin kaupungintalon dynaaminen arkkitehtuuri ja maalauksellinen sijainti ovat tehneet siitä todellisen Reykjavikin keskustan maamerkin.

Laugavegurin vaellusreitti
Kuva majoitusliikkeestä Laugavegurin vaellusreitti

Laugavegurin vaellusreitti

4.5/5(22 arvostelua)

Reykjavikin tärkeimmällä keskustan ostosalueella kauppojen värikkäät julkisivut lisäävät katujen vilkasta tunnelmaa ja luovat miellyttävän ilmapiirin jalkakäytävien ravintoloihin ja merkkituotemyymälöihin.

Harpa
Kuva majoitusliikkeestä Harpa

Harpa

4.5/5(41 arvostelua)

Reykjavikin tärkeimmän konserttisalin ja konferenssikeskuksen veistoksellinen lasijulkisivu hohtaa kirkkaana yli sataman, kuvastaen vettä ja kaupungin energisyyttä.

Hallgrimskirkja
Kuva majoitusliikkeestä Hallgrimskirkja

Hallgrimskirkja

4.5/5(39 arvostelua)

Kirkon vaikuttavan tornin ansiosta se on yksi Reykjavikin kuuluisimpia maamerkkejä, joka kohoaa hallitsevana yli kaupungin ja toimii usein myös hyödyllisenä kiintopisteenä.

Arvostelut – Reykjavik

4.6

Huippukohde

5 - Loistava
47
5 - Loistava 58.75%
4 - Hyvä
31
4 - Hyvä 38.75%
3 - OK
2
3 - OK 2.5%
2 - Pettymys
0
2 - Pettymys 0%
1 - Hirveä
0
1 - Hirveä 0%

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

29. helmik. 2020

Todella kallis paikka lomailla. Kaunis kaupunki, paljon upeita kohteita ympäristössä. Palvelu kaikkialla iloista ja ystävällistä, ruoka ravintoloissa erittäin maukasta. Talviaikaan nopeat sääolosuhteiden muutokset on syytä pitää mielessä autolla liik

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

8. tammik. 2020

Pukeutumis kysymys,pärjää talvellakin. jouluvalot paloivat vielä,ihan mukava paikka,vaikkakin kallis!

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

26. lokak. 2019

Vuokraa auto. Vuokraamot ovat lähellä ja autolla on hieno vierailla lähiympäristössä. Mukava paikka käydä kaikkiaan!

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

26. lokak. 2019

Blue Lagoon ja Golden circle -tour on must do -listalla. Kallis kohde, ei oikein shoppailumahdollisuuksia. Sopisi hyvin parin päivän stop over -kohteeksi.

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

10. syysk. 2019

Hyvät moottoripyöräreitit. Varo lampaita!

4/5 - Hyvä

susanna

9. syysk. 2019

kävellen huono liikkua. ei jalkakäytäviä joka paikassa. bussiliikenteestä ei saanut selkoo

Kohteen Reykjavik lähellä sijaitsevat kaupungit

Samankaltaisia paikkoja kuin Reykjavik