Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Laugardalslaug

Islannin suurin geoterminen maauimala on loistava paikka kunnon ylläpitämiseen tai vain rauhalliseen istuskeluun paikallisten asukkaiden keskuudessa.

Laugardalslaugissa on kolme eri lämpötilaista allasta. Ensimmäinen niistä on olympiamittainen ulkoallas, jossa on kahdeksan treenausrataa. Toinen taas on olympiamittainen sisäallas, jossa on kymmenen rataa ja viileämpi lämpötila pidempää uintituokiota varten. Viimeinen allas on pienin ja lämpimin, se sopii täydellisesti lapsille tai rentouttavaan oleiluun.

Laugardalslaugin neljä kuumavesiallasta ovat erittäin suosittuja, ja niiden lämpötila on 42 ºC. Suurimpaan kuumavesialtaaseen mahtuu 50 henkeä. Tutustu myös Reykjavikin kaupungin maauimalan sosiaaliseen elämään. Ihmiset tulevat altaille juttelemaan, pelaamaan shakkia, pitämään kokouksia tai vain rentoutumaan pitkän päivän jälkeen. Varaa etukäteen äärimmäisen rentouttava hierontakokemus.

Uusi kuuman veden merivesiallas, ensimmäinen lajissaan Islannissa, rakennettiin vuonna 2012. Kylmä vesi saadaan merestä, ja se lämmitetään 40 asteen lämpötilaan. Allaskokonaisuudesta löytyy myös poreallas, höyrykylpy ja 86 metrin pituinen kiemurainen vesiliukumäki, joka ihastuttaa kaikenikäisiä lapsia. Liukumäen sisällä välkkyvät diskovalot vuorottelevat täydellisen pimeyden kanssa.

Saatavilla on hyvin varustetut pukuhuoneet ja mahdollisuus vuokrata pyyhkeitä ja uimapukuja. On hyvin tärkeää, että muistat noudattaa allasetikettiä ja pestä itsesi saippualla suihkussa ennen altaaseen menoa. Kun olet uinut tai rentoutunut rauhassa, nauti välipala kahvilassa, jossa voit tilata Reykjavikin legendaarisen hot dogin.

Allaskokonaisuus sijaitsee Laugardalurin laaksossa, joka on suuri virkistysalue täynnä kiinnostavaa tekemistä. Voit tutustua kasvitieteelliseen puutarhaan ja sen moniin arktisiin kukkalajikkeisiin. Eläintarha ja perhepuisto sijaitsevat myös lähellä. Puistossa on loistava kaikkiin vuodenaikoihin sopiva leikkikenttä. Voit vuokrata polkupyörän ja tutustua laakson hölkkä- ja pyöräilyreitteihin. Voit myös käydä näyttämässä taitojasi sisäluisteluradalla. Alueelta löytyy tekemistä koko päiväksi! 

Laugardalslaug on avoinna joka päivä myöhään iltaan. Sinne on lyhyt bussimatka tai 20 minuutin kävelymatka kaupungin keskustasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 511 majoitusliikettä kohteen Laugardalslaugin geoterminen allas lähellä
Fosshotel Reykjavik 147 €
Fosshotel Reykjavik

Fosshotel Reykjavik

Þórunnartún 1 - Höfðatorg, Reykjavik
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hofdi House, Laugavegurin vaellusreitti ja Hallgrimskirkja sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Harpa ovat myös 2 kilometrin päässä.

  CenterHotel Plaza 128 €
  CenterHotel Plaza

  CenterHotel Plaza

  Adalstraeti 4, Reykjavik
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Reykjavikin kaupunginkirjasto, Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Laugavegurin vaellusreitti ja Harpa ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Reykjavik 168 €
   Grand Hotel Reykjavik

   Grand Hotel Reykjavik

   Sigtun 38, Reykjavik
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ásmundarsafn ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Hallgrimskirkja ja Perlan ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Hotel Oddsson 109 €
    Hotel Oddsson

    Hotel Oddsson

    Grensásvegur 16a, Reykjavik
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Reykjavik Park and Zoo (eläintarha) ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Perlan ja Hallgrimskirkja ovat myös 5 kilometrin päässä.

     22 Hill Hotel 117 €
     22 Hill Hotel

     22 Hill Hotel

     Brautarholt 22-24, Reykjavik
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hofdi House, Laugavegurin vaellusreitti ja Hallgrimskirkja sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Perlan ja Harpa ovat myös 2 kilometrin päässä.

      CenterHotel Midgardur 135 €
      CenterHotel Midgardur

      CenterHotel Midgardur

      Laugavegur 120, Reykjavik
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Laugavegurin vaellusreitti ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Storm Hotel by Keahotels 140 €
       Storm Hotel by Keahotels

       Storm Hotel by Keahotels

       Thorunnartun 4, Reykjavik
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Laugavegurin vaellusreitti ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin satama ja Harpa ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Reykjavik Lights by Keahotels 112 €
        Reykjavik Lights by Keahotels

        Reykjavik Lights by Keahotels

        Sudurlandsbraut 12, Reykjavik
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ásmundarsafn ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hallgrimskirkja ja Perlan ovat myös 3 kilometrin päässä.