Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Laura-ostoskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Laura-ostoskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Laura-ostoskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Laura-ostoskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Laura-ostoskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Laura-ostoskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Laura-ostoskeskus lähellä kohdetta Laura-ostoskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Laura-ostoskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 311 hotellia lähellä kohdetta Laura-ostoskeskus
97 €
Akra Hotel

Akra Hotel

Lara Yolu, Antalya
4,7
/ 5 (237 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Shemall-ostoskeskus, Atatürkin kotimuseo ja Karaalioglu-puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Hidirilik-torni ja Kesik Minare ovat myös 5 kilometrin päässä.

37 €
Bilem High Class Hotel

Bilem High Class Hotel

Sirinyali Mah.1512, Antalya
3,2
/ 5 (48 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

BLM Beach, Laura-ostoskeskus ja Shemall-ostoskeskus ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä Stripin varrella sijaitsevasta hotellista. Karaalioglu-puisto sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

33 €
Nasa Flora Hotel

Nasa Flora Hotel

Sirinyali Mah. Lara Cad. No:245, Antalya
2.0 kautta 5.0

Shemall-ostoskeskus, Laura-ostoskeskus ja BLM Beach sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Terra City -ostoskeskus ja Karnaval Park ovat myös 2 kilometrin päässä.