Lennot - Brasilia alkaen 381 €

Parhaat kaupungit kohteessa Brasilia

Halvimmat lennot kohteeseen Brasilia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 381 € yhdensuuntaisille lennoille ja 527 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Europa
TAP Portugal
Air France
KLM
Air France
Air France
United
TAP Portugal
Turkish Airlines
Air France
KLM
Lufthansa
Air France
Air France
Air Canada
Lufthansa
United
Turkish Airlines
Air France
Lufthansa

Tietoa Brasiliasta

Lennot Brasiliaan

Etelä-Amerikan jättiläinen Brasilia on pinta-alaltaan maailman viidenneksi suurin ja asukasluvultaan maailman kuudenneksi väkirikkain valtio. Maan sijainti Atlantin rannalla takaa sen, että Brasiliaan lähdetään yleensä lämmön ja auringon perässä. Maan tärkeintä antia ovat upeat rannat ja ihmiset. Voit yhdistää rantaelämän vastapainoksi kaupunkiloman Rio de Janeirossa tai vaikkapa maan pääkaupungissa Brasíliassa sambakulttuurista ja paikallisesta elämäntavasta nauttien. Varaa nyt halvat lennot Brasiliaan!

Lennot Brasiliaan

Brasilian 7 400 kilometriä pitkä rantaviiva takaa sen, että ennemmin tai myöhemmin löydät itsesi rannalta! Myös Rio de Janeiro ja sambakarnevaalit on koettava vähintään kerran elämässä. Jos mukaan onnistuu vielä ymppäämään jalkapalloa, on koktaili täydellinen. Suomesta liikennöitävät Brasilian lennot eivät ole suoria, mutta yhden välilaskun lennolla pääset sinne ainakin Lufthansalla, British Airwaysillä, KLM:llä, Air Francella, TAP Portugalilla ja American Airlinesilla – nopeimmillaan noin 17 tunnissa. Voit löytää edullisimmat lentoliput Brasiliaan myös kahdella välilaskulla, mutta näiden lentojen lentoaika venyy helposti jo yli vuorokaudeksi.

Lento Brasiliaan laskeutuu useimmiten Río de Janeiroon, Antonio Carlos Jobimin kansainväliselle lentokentälle (GIG). Kentältä pääsee Rio de Janeiron keskustaan tavallisella kaupunkiliikenteen linja-autolla, mutta pikabussit ovat varmempi valinta. Empresa Real -yhtiön bussit kulkevat sieltä niin Santos Dumontin lentokentälle, Rion bisneskeskukseen kuin Copacabanan rannoillekin. Voit myös varata taksin etukäteen tuloaulasta, turistitoimiston palvelutiskiltä. Tällöin hinta on kiinteä, vaikka taksi juuttuisi ruuhkaan. Matka keskustaan kestää ruuhka-aikojen ulkopuolella noin 45 minuuttia. Autonvuokraus Brasiliassa onnistuu jo lentokentältä, molempien terminaalien tuloauloista. Lentokentällä on viisi autovuokraamoa, osa kansainvälisiä, osa paikallisia.

Brasilian suurin kansainvälinen lentosema on Governador André Franco Montoron kansainvälinen lentokenttä (GRU) São Paulossa, jolle ainakin Lufthansa, British Airways, KLM, Air France, Turkish Airlines, TAP Portugal ja American Airlines lentävät Euroopasta yhdellä välilaskulla. Brasilian lento voi laskeutua myös maan pääkaupunkiin Brasíliaan. Siellä sijaitsee Presidentti Juscelino Kubitschekin kansainvälinen lentokenttä (BSB).

Lennot Brasiliaan kaupunkilomalle

Varaa halvat matkat Brasiliaan tutustumaan yli yhdeksänmiljoonaisen asukkaan Rio de Janeiroon. Smaragdinvihreät kukkulat ja valkohiekkaiset rannat tekevät Riosta yhden maailman kauneimmista paikoista. Copacabanan tai Ipaneman rannat saavat piintyneimmänkin rantalomalaisen haukkomaan henkeään. Jalkapallon ystävän on nähtävä Maracanã, maailman suurin jalkapallostadion. Riossa voit mainiosti yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Muista kuitenkin varata hotelli Brasiliassa etukäteen erityisesti matkailijoiden suosimissa kaupungeissa ja sesonkien aikaan.

Lentotarjoukset Brasiliaan on hyvä tarkistaa noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Edullisin kuukausi matkustaa on yleensä syyskuun ja kallein heinäkuu. Sesongin aikaan, eli joulun ja sambakarnevaalien välisenä aikana, hinnat yleensä hieman nousevat. Jos aiot matkustaa Brasilian sisällä pitkiä matkoja, paras tapa on lentää. Pelkästään suora lento vaikkapa koillisesta Fortalezan kaupungista Rioon kestää neljä tuntia. Tätä varten kannattaa harkita ns. lentopassin hankkimista. Brazil Airpass -lippupaketti kattaa vähintään neljä lentoa Brasilian sisällä ja passia myyvät Brasilian lentoyhtiöt TAM ja GOL.

Lennot Brasiliaan perheen kanssa

Brasilia on myös oivallinen perhelomakohde, tietenkin aina normaalia varovaisuutta noudattaen ja epäilyttäviä tilanteita ja paikkoja välttäen. Voit varata Brasilian lennot koko perheen yhteiselle talvilomalle, sillä lapsetkin nauttivat rannoista täysillä vaikkapa Fortalezan kaupungin rantakohteissa. Myös vesihuvipuistot ja tietenkin improvisoidut jalkapallo-ottelut rannalla ovat varmasti perheen pienimpien mieleen. Cumbuco, Iparana ja Jericoacoara sekä Porto de Galinhas ovat myös upeita rantakohteita. Sukellus- tai surffauspaikkoja etsivien suosiossa ovat Fernando de Noronhan saaret, joilla sijaitsevaa Praia do Sanchoa pidetään yhtenä maailman parhaista rannoista.

Bahian pääkaupungissa Salvadorissa kukoistaa siirtomaa-ajan arkkitehtuuri ja aaltoilevien mukulakivikatujen varsilla kohoavat barokki- ja rokokootyyliset kirkot ja luostarit. Suurin osa alueen asukkaista on afrikkalaista alkuperää. Toinen upea siirtomaa-ajan kaupunki on Olinda. Brasilian ylivoimaisimmat luonnonnähtävyydet ovat Iguassun putoukset ja kansallispuisto etelässä, lähellä Argentiinan rajaa sekä maan pohjoisosissa sijaitsevat Amazonin ja Pantanalin sademetsät.

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Brasilia?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Brasilia.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Brasilia?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Brasilia maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Brasilia!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Brasilia koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Brasilia tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Brasilia muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista