Lennot - Brasilia alkaen 438 €

Parhaat kaupungit kohteessa Brasilia

Halvimmat lennot kohteeseen Brasilia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 438 € yhdensuuntaisille lennoille ja 632 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

LATAM Airlines Group
Azul
Air France
TAP Portugal
Air Europa
Azul
Lufthansa
Azul
TAP Portugal
Swiss International Air Lines
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
Air Europa
Air Europa
LATAM Airlines Group
TAP Portugal
Iberia
LATAM Airlines Group
KLM
Azul

Tietoa Brasiliasta

Lennot Brasiliaan

Etelä-Amerikan jättiläinen Brasilia on pinta-alaltaan maailman viidenneksi suurin ja asukasluvultaan maailman kuudenneksi väkirikkain valtio. Maan sijainti Atlantin rannalla takaa sen, että Brasiliaan lähdetään yleensä lämmön ja auringon perässä. Maan tärkeintä antia ovat upeat rannat ja ihmiset. Voit yhdistää rantaelämän vastapainoksi kaupunkiloman Rio de Janeirossa tai vaikkapa maan pääkaupungissa Brasíliassa sambakulttuurista ja paikallisesta elämäntavasta nauttien. Varaa nyt halvat lennot Brasiliaan!

Lennot Brasiliaan

Brasilian 7 400 kilometriä pitkä rantaviiva takaa sen, että ennemmin tai myöhemmin löydät itsesi rannalta! Myös Rio de Janeiro ja sambakarnevaalit on koettava vähintään kerran elämässä. Jos mukaan onnistuu vielä ymppäämään jalkapalloa, on koktaili täydellinen. Suomesta liikennöitävät Brasilian lennot eivät ole suoria, mutta yhden välilaskun lennolla pääset sinne ainakin Lufthansalla, British Airwaysillä, KLM:llä, Air Francella, TAP Portugalilla ja American Airlinesilla – nopeimmillaan noin 17 tunnissa. Voit löytää edullisimmat lentoliput Brasiliaan myös kahdella välilaskulla, mutta näiden lentojen lentoaika venyy helposti jo yli vuorokaudeksi.

Lento Brasiliaan laskeutuu useimmiten Río de Janeiroon, Antonio Carlos Jobimin kansainväliselle lentokentälle (GIG). Kentältä pääsee Rio de Janeiron keskustaan tavallisella kaupunkiliikenteen linja-autolla, mutta pikabussit ovat varmempi valinta. Empresa Real -yhtiön bussit kulkevat sieltä niin Santos Dumontin lentokentälle, Rion bisneskeskukseen kuin Copacabanan rannoillekin. Voit myös varata taksin etukäteen tuloaulasta, turistitoimiston palvelutiskiltä. Tällöin hinta on kiinteä, vaikka taksi juuttuisi ruuhkaan. Matka keskustaan kestää ruuhka-aikojen ulkopuolella noin 45 minuuttia. Autonvuokraus Brasiliassa onnistuu jo lentokentältä, molempien terminaalien tuloauloista. Lentokentällä on viisi autovuokraamoa, osa kansainvälisiä, osa paikallisia.

Brasilian suurin kansainvälinen lentosema on Governador André Franco Montoron kansainvälinen lentokenttä (GRU) São Paulossa, jolle ainakin Lufthansa, British Airways, KLM, Air France, Turkish Airlines, TAP Portugal ja American Airlines lentävät Euroopasta yhdellä välilaskulla. Brasilian lento voi laskeutua myös maan pääkaupunkiin Brasíliaan. Siellä sijaitsee Presidentti Juscelino Kubitschekin kansainvälinen lentokenttä (BSB).

Lennot Brasiliaan kaupunkilomalle

Varaa halvat matkat Brasiliaan tutustumaan yli yhdeksänmiljoonaisen asukkaan Rio de Janeiroon. Smaragdinvihreät kukkulat ja valkohiekkaiset rannat tekevät Riosta yhden maailman kauneimmista paikoista. Copacabanan tai Ipaneman rannat saavat piintyneimmänkin rantalomalaisen haukkomaan henkeään. Jalkapallon ystävän on nähtävä Maracanã, maailman suurin jalkapallostadion. Riossa voit mainiosti yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Muista kuitenkin varata hotelli Brasiliassa etukäteen erityisesti matkailijoiden suosimissa kaupungeissa ja sesonkien aikaan.

Lentotarjoukset Brasiliaan on hyvä tarkistaa noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Edullisin kuukausi matkustaa on yleensä syyskuun ja kallein heinäkuu. Sesongin aikaan, eli joulun ja sambakarnevaalien välisenä aikana, hinnat yleensä hieman nousevat. Jos aiot matkustaa Brasilian sisällä pitkiä matkoja, paras tapa on lentää. Pelkästään suora lento vaikkapa koillisesta Fortalezan kaupungista Rioon kestää neljä tuntia. Tätä varten kannattaa harkita ns. lentopassin hankkimista. Brazil Airpass -lippupaketti kattaa vähintään neljä lentoa Brasilian sisällä ja passia myyvät Brasilian lentoyhtiöt TAM ja GOL.

Lennot Brasiliaan perheen kanssa

Brasilia on myös oivallinen perhelomakohde, tietenkin aina normaalia varovaisuutta noudattaen ja epäilyttäviä tilanteita ja paikkoja välttäen. Voit varata Brasilian lennot koko perheen yhteiselle talvilomalle, sillä lapsetkin nauttivat rannoista täysillä vaikkapa Fortalezan kaupungin rantakohteissa. Myös vesihuvipuistot ja tietenkin improvisoidut jalkapallo-ottelut rannalla ovat varmasti perheen pienimpien mieleen. Cumbuco, Iparana ja Jericoacoara sekä Porto de Galinhas ovat myös upeita rantakohteita. Sukellus- tai surffauspaikkoja etsivien suosiossa ovat Fernando de Noronhan saaret, joilla sijaitsevaa Praia do Sanchoa pidetään yhtenä maailman parhaista rannoista.

Bahian pääkaupungissa Salvadorissa kukoistaa siirtomaa-ajan arkkitehtuuri ja aaltoilevien mukulakivikatujen varsilla kohoavat barokki- ja rokokootyyliset kirkot ja luostarit. Suurin osa alueen asukkaista on afrikkalaista alkuperää. Toinen upea siirtomaa-ajan kaupunki on Olinda. Brasilian ylivoimaisimmat luonnonnähtävyydet ovat Iguassun putoukset ja kansallispuisto etelässä, lähellä Argentiinan rajaa sekä maan pohjoisosissa sijaitsevat Amazonin ja Pantanalin sademetsät.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Brasilia COVID-19:n takia?
Jos sinun täytyy vaihtaa tai peruuttaa lentosi COVID-19:n vuoksi, asiakaspalveluportaali antaa tärkeää tietoa. Muista myös tarkistaa valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Brasilia meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Hae kohteeseen Brasilia meneviä edukkaita lentoja ja valitse sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Niin helppoa se on. Ymmärrämme, että matkasuunnitelmat voivat muuttua ja että joustavuus on erittäin tärkeää, joten voit tehdä varauksen luottamuksella Expedian avulla.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Brasilia matkustavien tulisi tietää?
Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun matkustat koronaviruspandemian aikana, huomaat taatusti monia uusia käytäntöjä ja sääntöjä. Seuraa näitä neuvoja, jotta kohteen Brasilia lomamatkasi sujuu mukavasti:

 • Tarkista sekä lähtöpaikkasi että kohteesi säännöt ja rajoitukset. Matkustaminen ei välttämättä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten muista tehdä selvityksiä ennen kuin varaat lennon.
 • Pidä kasvomaskia ylläsi myös turvatarkastuksen aikana. Lentoaseman viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkiseksi kasvojen tunnistusta varten.
 • Sinun ei tule ojentaa tarkastuskorttiasi (paperiversiota tai sähköistä) suoraan lentoaseman työntekijälle. Sen sijaan sinun tulee asettaa se skannerin päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän nähtäväksi.
 • Käsimatkatavaroihin saa ottaa käsidesiä korkeintaan 100 ml. Se tulee ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
 • Ota pois taskustasi siellä olevat henkilökohtaiset tavarat, kuten lompakkosi, puhelimesi ja kolikkosi, ja laita ne käsimatkatavaroihin tavarakaukalon sijaan. Näin turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Jos haluat tuoda ruokaa mukanasi turvatarkastuksen läpi, laita se läpinäkyvään muovipussiin ja sitten tavarakaukaloon. Näin on paljon epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu kajoamaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne lähemmin.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Brasilia?
Yksi parhaista tavoista löytää edulliset lentoliput kohteeseen Brasilia on olla joustava matkustuspäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yllä olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla voit saada selville läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Brasilia menevän lennon alin hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 632 €. Varauksen tekeminen ajoissa auttaa usein saamaan vieläkin isomman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Brasilia maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluumatka kohteeseen Brasilia maksoi vähintään 632 € ja enintään 947 €. Kohteesta Lissabon (LIS) lähtevät yhdensuuntaiset lentomatkat maksoivat samaan aikaan niinkin vähän kuin 438 €.
Mitkä ovat kohteen Brasilia suosituimmat lentokentät?
Lentokenttä, jolle saavut kohteessa Brasilia, riippuu lähinnä lähtöpaikastasi sekä siitä mihin olet matkalla. Alla on lista alueen vilkkaimmista lentokentistä:

 • São Paulo (GRU-Guarulhos - Governador André Franco Montoron kansainvälinen lentokenttä) – 8155 lentoa kuukaudessa.
 • Campinas (VCP-Viracopos - Campinasin kansainvälinen lentokenttä) – 4385 lentoa kuukaudessa.
 • São Paulo (CGH-Congonhasin lentokenttä) – 4122 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Brasilia?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat suurin piirtein 632 € – 947 €. Tutustu mahtaviin tarjouksiimme kohteessa Brasilia, varaa lentoliput ja ala pakata laukkujasi!
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Brasilia?
Huokein ajankohta ostaa lento kohteen Brasilia lomamatkaa varten on lokakuussa. Liput ovat kaikkein hintavimmat kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varausten tekemistä tuolloin, mikäli mahdollista.
Kuinka kauan lento kohteeseen Brasilia kestää?
Se riippuu paljolti lentosi lähtöpaikasta ja säästä. Jotta voisimme tarjota jonkinlaisen käsityksen siitä, miten kauan lentomatkat oikein kestävät, olemme tehneet listan kolmen kohteeseen Brasilia menevän tunnetun kotimaisen reitin keskimääräisistä lentoajoista:

 • Porto Alegre (POA-Salgado Filhon kansainvälinen lentokenttä) → São Paulo (GRU-Guarulhos - Governador André Franco Montoron kansainvälinen lentokenttä): 1 tunti ja 42 minuuttia
 • Belo Horizonte, Brasilia (CNF-Tancredo Nevesin kansainvälinen lentoasema) → São Paulo (GRU-Guarulhos - Governador André Franco Montoron kansainvälinen lentokenttä): 1 tunti ja 22 minuuttia
 • Recife (REC-Guararapesin kansainvälinen lentokenttä) → São Paulo (GRU-Guarulhos - Governador André Franco Montoron kansainvälinen lentokenttä): 3 tuntia ja 17 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Brasilia?

 • São Paulo tarjoaa niin paljon nähtävää ja tekemistä, että ei ole yllättävää, että vierailijat aloittavat vierailunsa kohteessa Brasilia yleensä tästä vilkkaasta kaupungista. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen kuuluisimpiin nähtävyyksiin, kuten Museu Paulista, ennen kuin suuntaat tutustumaan joihinkin tämän kaupungin vähemmän kuuluisiin nähtävyyksiin.
 • Kohteessa São Paulo on yleisesti ottaen subtrooppinen ilmasto. Ennen lomalle lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotteet. Olipa odotettavissa kuumaa, kylmää, sateista tai kuivaa säätä, aina on hyvä olla valmis kaikkeen!
 • Seuraavaksi matkasuunnitelmaan kannattaa lisätä Campinas, joka sijaitsee suurin piirtein 85 km luoteeseen kohteesta São Paulo. Yksi tämän kaupungin parhaista turistinähtävyyksistä on Museu Histórico e da Porcelana de Pedreira.