Halvimmat lennot kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Matkaopas: matkat kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan

Hispaniolan saarella sijaitseva Dominikaaninen tasavalta on Karibianmeren toiseksi suurin valtio. Suomesta ei ole suoria lentoja Dominikaaniseen tasavaltaan, mutta yhdellä välilaskulla voi Helsingistä lentää usealle maan lentoasemalle. Expedian kautta löydät itsellesi sopivimmat lentoliput Dominikaaniseen tasavaltaan ja samalla voit kätevästi etsiä myös hotelleja Dominikaanisesta tasavallasta.

Dominikaaninen tasavalta on erityisesti talvella rantalomailijoiden suosikkeja. Dominikaanisesta tasavallasta löytyy hiekkarantojen ja koralliriuttojen lisäksi myös muun muassa rehevää viidakkoa, vuoristoa ja kauniita kaupunkeja. Valtion pääkaupunki on miljoonakaupunki Santo Domingo, jonka perusti Kristoffer Kolumbuksen veli jo 1400-luvun lopulla. Rantalomailijoiden suosiossa ovat erityisesti itärannikolla sijaitseva vesiurheilijoiden paratiisi Punta Cana sekä saaren pohjoisrannikolla sijaitsevat vehreän luonnon Puerto Plata ja Samana. Mikäli haluat tutustua saareen itse ajaen, löydät Expedian kautta autovuokraamot Dominikaanisessa tasavallassa.

Lentäminen Suomesta Dominikaaniseen tasavaltaan

Suomesta ei ole suoria lentoja Dominikaaniseen tasavaltaan, mutta useille maan lentoasemista on mahdollista lentää yhdellä välilaskulla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Yhden välilaskun lentoja on erityisen paljon suosittujen kohteiden, kuten Punta Canan ja Puerto Platan, lentoasemille. Talvikaudella yhden välilaskun lentoja on saatavilla huomattavasti enemmän kuin kesällä. Tätä artikkelia kirjoitettaessa lentoaika Helsingistä Punta Canan lentoasemalle on 13 tuntia 15 minuuttia, kun välilasku kestää 55 minuuttia. Lentojen kestot ja hinnat kuitenkin vaihtelevat paljon, mihin on syytä kiinnittää huomiota matkaa varattaessa. Expedian kautta löydät helposti lentotarjoukset Dominikaaniseen tasavaltaan. Lentojen hinnoissa voit myös säästää varaamalla pakettimatkan Dominikaaniseen tasavaltaan Expediasta.

Dominikaaniseen tasavaltaan matkustaessaan Suomen kansalainen tarvitsee passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Lisäksi maahan vaaditaan 29 päivän oleskelun oikeuttava turistikortti, johon voi pidemmillä matkoilla ostaa kaksi kuukautta lisäaikaa. Turistikortteja saa lentoasemilta maahan saavuttaessa. Dominikaanisen tasavallan valuutta on peso.

Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan Punta Canan lentoasemalle

Suomesta on hyvät lentoyhteydet rantalomailijoiden suosiossa olevaan Punta Canaan, vaikka suoria lentoja ei olekaan saatavilla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään useita kertoja päivässä yhden välilaskun sisältäviä lentoja Dominikaanisen tasavallan liikennöidyimmälle lentoasemalle Punta Canaan.

Punta Canan lentoasema sijaitsee noin 10–40 minuutin ajomatkan päässä itärannikon hotelleista. Matkan voi kulkea helposti etukäteen varattavilla lentokenttäkuljetuksilla tai taksilla. Lentokenttäkuljetukset voi helposti varata Punta Canan lentoaseman nettisivun kautta. Voit halutessasi kulkea matkan Punta Canan keskustaan tai hotelliisi myös halvasti paikallisliikenteen linja-autoilla. Paikallisliikenteen linja-autot kulkevat kuitenkin epäsäännöllisillä aikatauluilla ja ovat usein ruuhkaisia. Lentoasemalta löytyy myös useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse. Punta Canan lentoasemalla on muutamia kauppoja ja ravintoloita. Lentoaseman lähellä sijaitsee ostoskeskus, jonne on ilmainen kuljetus lentoasemalta.

Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan Puerto Platan lentoasemalle

Puerto Plata on yksi Dominikaanisen tasavallan suosituimmista matkailukohteista. Suomesta ei ole suoria lentoja Puerto Platan lentoasemalle, mutta Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään päivittäin useita yhden välilaskun lentoja kaupunkiin.

Puerto Platan lentoasema sijaitsee 18 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Omatoimimatkailijat voivat kulkea matkan lentoasemalta kaupungin keskustaan tai hotellille helpoiten joko taksilla tai itse ajaen. Takseja päivystää saapuvien lentojen terminaalin ulkopuolella, ja lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet. Lentoasemalla on muutamia kauppoja, ravintoloita ja pikaruokapaikkoja.

Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan Santo Domingon lentoasemalle

Suomesta ei ole suoria lentoja Dominikaanisen tasavallan pääkaupungin Santo Domingon lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään kuitenkin päivittäin useita yhden välilaskun lentoja Santo Domingoon. Lentoasema sijaitsee noin 20–30 minuutin ajomatkan päässä Santo Domingon keskustasta. Omatoimimatkaajille helpoin tapa kulkea lentoaseman ja kaupungin välinen matka on taksi. Lentoasemalla on myös useiden autovuokraamoiden toimipisteet sekä ravintoloita ja kauppoja.

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Dominikaaninen tasavalta?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Dominikaaninen tasavalta maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Dominikaaninen tasavalta koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Dominikaaninen tasavalta tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista