Lennot - Dominikaaninen tasavalta alkaen 488 €

;
;
;

Dominikaaninen tasavalta: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 488 € yhdensuuntaisille lennoille ja 678 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Condor
Condor
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
British Airways
Finnair
Air Canada

Matkaopas: matkat kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan

Hispaniolan saarella sijaitseva Dominikaaninen tasavalta on Karibianmeren toiseksi suurin valtio. Suomesta ei ole suoria lentoja Dominikaaniseen tasavaltaan, mutta yhdellä välilaskulla voi Helsingistä lentää usealle maan lentoasemalle. Expedian kautta löydät itsellesi sopivimmat lentoliput Dominikaaniseen tasavaltaan ja samalla voit kätevästi etsiä myös hotelleja Dominikaanisesta tasavallasta.

Dominikaaninen tasavalta on erityisesti talvella rantalomailijoiden suosikkeja. Dominikaanisesta tasavallasta löytyy hiekkarantojen ja koralliriuttojen lisäksi myös muun muassa rehevää viidakkoa, vuoristoa ja kauniita kaupunkeja. Valtion pääkaupunki on miljoonakaupunki Santo Domingo, jonka perusti Kristoffer Kolumbuksen veli jo 1400-luvun lopulla. Rantalomailijoiden suosiossa ovat erityisesti itärannikolla sijaitseva vesiurheilijoiden paratiisi Punta Cana sekä saaren pohjoisrannikolla sijaitsevat vehreän luonnon Puerto Plata ja Samana. Mikäli haluat tutustua saareen itse ajaen, löydät Expedian kautta autovuokraamot Dominikaanisessa tasavallassa.

Lentäminen Suomesta Dominikaaniseen tasavaltaan

Suomesta ei ole suoria lentoja Dominikaaniseen tasavaltaan, mutta useille maan lentoasemista on mahdollista lentää yhdellä välilaskulla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Yhden välilaskun lentoja on erityisen paljon suosittujen kohteiden, kuten Punta Canan ja Puerto Platan, lentoasemille. Talvikaudella yhden välilaskun lentoja on saatavilla huomattavasti enemmän kuin kesällä. Tätä artikkelia kirjoitettaessa lentoaika Helsingistä Punta Canan lentoasemalle on 13 tuntia 15 minuuttia, kun välilasku kestää 55 minuuttia. Lentojen kestot ja hinnat kuitenkin vaihtelevat paljon, mihin on syytä kiinnittää huomiota matkaa varattaessa. Expedian kautta löydät helposti lentotarjoukset Dominikaaniseen tasavaltaan. Lentojen hinnoissa voit myös säästää varaamalla pakettimatkan Dominikaaniseen tasavaltaan Expediasta.

Dominikaaniseen tasavaltaan matkustaessaan Suomen kansalainen tarvitsee passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Lisäksi maahan vaaditaan 29 päivän oleskelun oikeuttava turistikortti, johon voi pidemmillä matkoilla ostaa kaksi kuukautta lisäaikaa. Turistikortteja saa lentoasemilta maahan saavuttaessa. Dominikaanisen tasavallan valuutta on peso.

Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan Punta Canan lentoasemalle

Suomesta on hyvät lentoyhteydet rantalomailijoiden suosiossa olevaan Punta Canaan, vaikka suoria lentoja ei olekaan saatavilla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään useita kertoja päivässä yhden välilaskun sisältäviä lentoja Dominikaanisen tasavallan liikennöidyimmälle lentoasemalle Punta Canaan.

Punta Canan lentoasema sijaitsee noin 10–40 minuutin ajomatkan päässä itärannikon hotelleista. Matkan voi kulkea helposti etukäteen varattavilla lentokenttäkuljetuksilla tai taksilla. Lentokenttäkuljetukset voi helposti varata Punta Canan lentoaseman nettisivun kautta. Voit halutessasi kulkea matkan Punta Canan keskustaan tai hotelliisi myös halvasti paikallisliikenteen linja-autoilla. Paikallisliikenteen linja-autot kulkevat kuitenkin epäsäännöllisillä aikatauluilla ja ovat usein ruuhkaisia. Lentoasemalta löytyy myös useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse. Punta Canan lentoasemalla on muutamia kauppoja ja ravintoloita. Lentoaseman lähellä sijaitsee ostoskeskus, jonne on ilmainen kuljetus lentoasemalta.

Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan Puerto Platan lentoasemalle

Puerto Plata on yksi Dominikaanisen tasavallan suosituimmista matkailukohteista. Suomesta ei ole suoria lentoja Puerto Platan lentoasemalle, mutta Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään päivittäin useita yhden välilaskun lentoja kaupunkiin.

Puerto Platan lentoasema sijaitsee 18 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Omatoimimatkailijat voivat kulkea matkan lentoasemalta kaupungin keskustaan tai hotellille helpoiten joko taksilla tai itse ajaen. Takseja päivystää saapuvien lentojen terminaalin ulkopuolella, ja lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet. Lentoasemalla on muutamia kauppoja, ravintoloita ja pikaruokapaikkoja.

Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan Santo Domingon lentoasemalle

Suomesta ei ole suoria lentoja Dominikaanisen tasavallan pääkaupungin Santo Domingon lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään kuitenkin päivittäin useita yhden välilaskun lentoja Santo Domingoon. Lentoasema sijaitsee noin 20–30 minuutin ajomatkan päässä Santo Domingon keskustasta. Omatoimimatkaajille helpoin tapa kulkea lentoaseman ja kaupungin välinen matka on taksi. Lentoasemalla on myös useiden autovuokraamoiden toimipisteet sekä ravintoloita ja kauppoja.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Dominikaaninen tasavalta COVID-19:n takia?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat nyt aiempaa enemmän joustavuutta COVID-19:n takia. Kätevä asiakaspalveluportaalimme tarjoaa vastauksia useimpiin lentojen vaihtamista tai peruuttamista koskeviin kysymyksiin. Kannattaa myös käydä läpi lentoyhtiösi ehdot ja rajoitukset – mieluiten jo ennen kuin varaat lentoliput!
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Dominikaaninen tasavalta meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Nykypäivänä matkustamisessa joustavuus on äärimmäisen tärkeää. Siksi olemme ottaneet käyttöön “Ei muutosmaksua” -suodattimen, jonka avulla voit helposti löytää joustavia ja huokeita lentolippuja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta. Hakusuodatin löytyy “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta ruutusi vasemmasta laidasta.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Dominikaaninen tasavalta matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on aiheuttanut suuria muutoksia matkailuun. Jos aiot vierailla kohteessa Dominikaaninen tasavalta, nämä vinkit auttavat sinua uusien haasteiden selättämisessä:

 • Ota selvää sekä kohteesi että lähtöpaikkasi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin varaat lentosi. Tarkista myös, onko sinun saapuessasi noudatettava jonkinlaisia erikoiskäytäntöjä, kuten pysyttävä pakollisessa karanteenissa.
 • Pidä kasvomaskia ylläsi myös turvatarkastuksen aikana. Lentoaseman viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkeksi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Älä ojenna tarkastuskorttiasi (sähköistä tai paperiversiota) suoraan lentokentän työntekijälle. Sen sijaan sinun tulee laittaa se lukijan päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän tarkistettavaksi.
 • Käsimatkatavaroihin saa ottaa käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Se tulee poistaa käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Tyhjennä taskustasi siellä olevat henkilökohtaiset tavarat, kuten avaimesi, puhelimesi ja lompakkosi, ja pistä ne käsimatkatavaroihin tavarakaukalon sijasta. Näin turvatarkastuslinjastolla on mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä.
 • Ota mukana tuomasi ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastukseen mennessäsi. Ruokatarvikkeet laukaisevat monesti hälytyksen. Kun pakkaat ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?
Matkustuspäivissä joustaminen on hyödyllinen strategia silloin, kun haluat napata halvat liput. Aloita hakemalla lentoa kohteeseen Dominikaaninen tasavalta ja napsauta sitten “Joustavat päivämäärät” -linkkiä vertaillaksesi läheisten päivien hintoja. Tahdotko toisen hyödyllisen vinkin? Tee varauksesi etukäteen. Jotta saisit käsityksen siitä, mitä lentoliput oikein maksavat, 678 € oli kohteeseen Dominikaaninen tasavalta menevän lennon paras hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Dominikaaninen tasavalta maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluulento kohteeseen Dominikaaninen tasavalta maksoi vähintään 678 € ja enintään 809 €. Kohteesta Amsterdam (AMS) lähtevät yhdensuuntaiset lentomatkat maksoivat saman ajanjakson aikana ainoastaan 488 €.
Mitkä ovat kohteen Dominikaaninen tasavalta suosituimmat lentokentät?
Jos lennät millekään näistä suosituista kohteen Dominikaaninen tasavalta lentokentistä, voit helposti ja kätevästi tutustua kaikkeen, mitä tämä upea alue tarjoaa:

 • Santo Domingo (SDQ-Las Americasin kansainvälinen lentokenttä) – 1219 lentoa kuukaudessa.
 • Punta Cana (PUJ-Punta Canan kansainvälinen lentoasema) – 1132 lentoa kuukaudessa.
 • Santiago (STI-Cibaon kansainvälinen lentokenttä) – 508 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?
Viimeisten seitsemän päivän aikana lentoliput kohteeseen Dominikaaninen tasavalta maksoivat keskimäärin 678 € – 809 €. Hinnat kallistuvat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkapäiväsi on, joten varaa huipputarjous nyt.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?
Loistava ajankohta hankkia huokeat lentoliput kohteeseen Dominikaaninen tasavalta on syyskuussa. Pidä mielessä, että kotimaassa kaikkein kallein aika ostaa lentomatka on usein kesän ja talven loma-aikoina.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Dominikaaninen tasavalta?

 • Jos aloitat matkasi kohteesta Santo Domingo, voit tutustua useisiin tämän paikan tarjoamiin kuuluisiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu esimerkiksi Boca Chica. Ethän myöskään unohda perehtyä energiseen yöelämään, maistella paikallisia ruokia ja käydä shoppailemassa täällä vieraillessasi.
 • Haluat takuulla tietää, millainen keli matkakohteessasi tulee olemaan, ennen kuin aloitat tavaroidesi pakkaamisen. Kohteessa Santo Domingo on yleisesti ottaen trooppinen savanni-ilmasto, mutta kannattaa tarkistaa säätiedotteet ennen lomaa, jotta tiedät täsmälleen, millainen keli sinua odottaa. On hyvä idea myös ottaa huomioon vierailun kesto ja se, mitä aktiviteetteja suunnittelet harrastavasi paikan päällä.

Suosittuja lentoja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa