Lennot - Etelä-Afrikka alkaen 349 €

Parhaat kaupungit kohteessa Etelä-Afrikka

Halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Afrikka

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 349 € yhdensuuntaisille lennoille ja 557 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Etihad Airways
KLM
British Airways
Brussels Airlines
Lufthansa
British Airways
Finnair
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
KLM
Ethiopian Airlines
Air France

Matkaopas: matkat kohteeseen Etelä-Afrikka

Afrikka – Suuntana Etelä-Afrikka? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Etelä-Afrikka. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Etelä-Afrikka COVID-19:n takia?
Kätevästä asiakaspalveluportaalistamme löydät kaikki vastaukset useimpiin matkoja koskeviin tiedusteluihin, kuten esimerkiksi siihen, miten voit vaihtaa lentosi COVID-19:n takia. Jotta voit olla täysin rauhallisin mielin, lue toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat lennon.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Etelä-Afrikka meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Etsi kohteeseen Etelä-Afrikka suuntaavia halpoja lentoja ja valitse sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Niin yksinkertaista se on. Tiedämme, että matkasuunnitelmat voivat muuttua ja että joustavuus on hyvin tärkeää, joten voit tehdä varauksen luottamuksella Expedian avulla.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Etelä-Afrikka matkustavien tulisi tietää?
COVID-19-pandemian myötä tulleet säännöt ja toimenpiteet ovat muuttaneet tämänpäivän matkailua. Tässä on muutama kätevä vinkki, jotka sinun kannattaa lukea ennen kuin vierailet kohteessa Etelä-Afrikka:

 • Tee selvitys sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin varaat lennon. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia vaatimuksia, kuten pysyttävä pakollisessa karanteenissa.
 • Vaatimusten mukaan sinun on käytettävä kasvomaskia koko matkan ajan, myös lentokentän turvatarkastuksessa. Lentoaseman viranomainen pyytää sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi henkilöllisyyden varmistamista varten.
 • Älä anna tarkastuskorttiasi lentokentän työntekijälle vaan pistä se itse suoraan lukijan päälle. Nosta se sitten ylös tarkistettavaksi.
 • Käsimatkatavaroihin saa pakata käsidesiä enintään 100 ml. Se tulee poistaa käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Poista taskustasi siellä olevat henkilökohtaiset tavarat, kuten vaikkapa lompakkosi, kolikkosi ja avaimesi, ja pistä ne käsimatkatavaroihin tavarakaukalon sijasta. Näin turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Jos olet viemässä ruokaa koneeseen, pistä se läpinäkyvään muovipussiin ja sitten tavarakaukaloon. Näin on epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu koskemaan käsimatkatavaroihisi ja ruokaasi tarkistaakseen ne.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Etelä-Afrikka?
Tee varauksesi etukäteen, harkitse lentämistä päälentokentän sijasta sivulentokentille, käytä kanta-asiakasmaileja tai -pisteitä – halpoja lentolippuja voi löytää useilla eri tavoilla! Kaiken lisäksi voit käyttää hyväksesi Expedian “Joustavat päivämäärät” -ominaisuutta. Hae lentoa kohteeseen Etelä-Afrikka ja tarkastele sitten läheisten päivien halpoja hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana kohteeseen Etelä-Afrikka menevän lennon paras hinta oli 557 €.
Kuinka paljon lento kohteeseen Etelä-Afrikka maksaa?
Jos olisit ostanut itsellesi kohteesta Helsinki (HEL) lähtevän yhdensuuntaisen lentomatkan, olisit voinut napata halvan lentolipun viimeisten seitsemän päivän aikana hintaan 349 €. Menopaluumatka kohteeseen Etelä-Afrikka maksoi samana aikana 557 € – 671 €.
Mitkä ovat kohteen Etelä-Afrikka suosituimmat lentokentät?
Jos olet matkalla kohteeseen Etelä-Afrikka, voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentokentän parista vaihtoehdosta. Alla on joitain alueen vilkkaimmista:

 • Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema) – 5675 lentoa kuukaudessa.
 • Kapkaupunki (CPT-Kapkaupungin kansainvälinen lentokenttä) – 2288 lentoa kuukaudessa.
 • Durban (DUR-Kuningas Shakan kansainvälinen lentoasema) – 1177 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Etelä-Afrikka?
Kohteen Etelä-Afrikka lentoliput maksoivat noin 557 € – 671 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Yleensä mitä aikaisemmassa vaiheessa teet varauksen, sitä paremman tarjouksen saat.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Etelä-Afrikka?
Varaa lentosi helmikuussa, jotta voit napata upean lentotarjouksen kohteeseen Etelä-Afrikka. Kesän ja talven loma-ajat ovat tavanomaisesti tyyreimmät ajat hankkia lentolippu.
Kuinka kauan lento kohteeseen Etelä-Afrikka kestää?
Se riippuu pääasiassa lentosi lähtöpaikasta ja säästä. Jotta voisimme tarjota sinulle edes jonkinlaisen käsityksen siitä, miten kauan lennot oikein kestävät, olemme koonneet listan kolmen kohteeseen Etelä-Afrikka menevän suositun kotimaisen reitin keskimääräisistä lentoajoista:

 • Kapkaupunki (CPT-Kapkaupungin kansainvälinen lentokenttä) → Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema): 2 tuntia ja 1 minuutti
 • Durban (DUR-Kuningas Shakan kansainvälinen lentoasema) → Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 9 minuuttia
 • George (GRJ) → Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 49 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Etelä-Afrikka?

 • Kulturelli ja energinen Kapkaupunki on täydellinen paikka aloittaa matkasi kohteeseen Etelä-Afrikka. Tutustu suosittuihin nähtävyyksiin, kuten Pöytävuori, käy ostoksilla tai nauti tämän kaupungin loistavasta ruokatarjonnasta sen useissa ravintoloissa ja muissa ruokapaikoissa. Valinta on täysin sinun!
 • Kohteessa Kapkaupunki on yleisesti ottaen välimerenilmasto. Ennen kuin lähdet lomalle, kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotukset. Olipa tiedossa kylmää, kuumaa, kuivaa tai sateista säätä, aina on viisasta olla valmistautunut kaikkeen.
 • Seuraavaksi listalle kannattaa lisätä Worcester, joka sijaitsee keskimäärin 95 km itään kohteesta Kapkaupunki. Yksi tämän kohteen suosituimmista nähtävyyksistä on Willow Creek Olive Estate.