Lennot - Etelä-Egean saaret alkaen 67 €

Parhaat kaupungit kohteessa Etelä-Egean saaret

Halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Egean saaret

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 67 € yhdensuuntaisille lennoille ja 149 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aegean
Iberia
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Aegean
Aegean
Aegean
KLM
Norwegian Air Shuttle
Air France
Air Serbia
Iberia
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Air France
Aegean

Matkaopas: matkat kohteeseen Etelä-Egean saaret

Kreikka – Suuntana Etelä-Egean saaret? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Etelä-Egean saaret. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Etelä-Egean saaret COVID-19:n takia?
Asiakaspalveluportaalistamme löydät kaikki vastaukset melkein mihin tahansa matkaa koskevaan kysymykseen, kuten esimerkiksi siihen, miten voit vaihtaa lentosi COVID-19:n takia. Jotta et joutuisi stressaamaan turhaan, suosittelemme, että käyt läpi valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat seuraavan lentosi.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Etelä-Egean saaret meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Etsi kohteeseen Etelä-Egean saaret meneviä huokeita lentoja ja valitse sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alta “Ei muutosmaksua”. Näin yksinkertaista se on. Tiedämme, että matkasuunnitelmat voivat muuttua ja että joustavuus on erittäin tärkeää, joten voit tehdä varauksen luottamuksella Expedian avulla.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Etelä-Egean saaret matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemian seurauksena matkailuun on tullut muutama aiempaa suurempi haaste. Pistä muistiin seuraavat tiedot ennen kuin astelet lennollesi kohteeseen Etelä-Egean saaret:

 • Tutki sekä kohteesi että lähtöpaikkasi säännöt. Matkustaminen ei välttämättä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten ethän unohda tehdä selvityksiä ennen kuin varaat lentosi.
 • Kun kävelet lentokentän turvatarkastuksen läpi, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua neuvotaan jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkeksi henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Kasvomaskista kieltäytyviä matkustajia saatetaan sakottaa, ja heidät saatetaan saattaa ulos rakennuksesta.
 • Älä ojenna tarkastuskorttiasi (paperiversiota tai sähköistä) suoraan lentoaseman työntekijälle. Sen sijaan sinun tulee laittaa se skannerin päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän nähtäväksi.
 • Matkustajilla on lupa ottaa käsimatkatavaroihin käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde täytyy ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla olisi mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarasi, kuten lompakkosi, puhelimesi ja vyösi, tavarakaukaloiden sijasta käsimatkatavaroihin.
 • Pakkaa kaikki ruokatarvikkeesi läpinäkyvään muovipussiin ja laita myös ne tavarakaukaloon. Kun otat ruokasi pois käsimatkatavaroista, on paljon epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu avaamaan laukkusi tarkistaakseen sen.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Etelä-Egean saaret?
Lyö lukkoon matkapäiväsi ja matkaa sitten kohteeseen Etelä-Egean saaret tai sen lähelle yhdellä näistä loistavista lentoyhtiöistä:

 • Finnair – 78 lentoa kohteeseen Etelä-Egean saaret tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 65 lentoa kentälle Ródos (RHO-Diágoras) per kuukausi.
 • Norwegian Air International – 13 lentoa kohteeseen Etelä-Egean saaret tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 13 lentoa kentälle Ródos (RHO-Diágoras) per kuukausi.
 • Air Baltic – 8 lentoa kohteeseen Etelä-Egean saaret tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 8 lentoa kentälle Ródos (RHO-Diágoras) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Etelä-Egean saaret?
Viimeisten seitsemän päivän aikana 149 € oli kohteeseen Etelä-Egean saaret menevän lennon alin hinta. Jos haluat säästää vieläkin enemmän, sinun kannattaa tehdä varauksesi ajoissa ja olla joustava matkapäiviesi suhteen. Hae lentomatkaa kohteeseen Etelä-Egean saaret ja tarkastele sitten läheisten päivien hintoja napsauttamalla “Joustavat päivämäärät” -linkkiämme.
Kuinka paljon lento kohteeseen Etelä-Egean saaret maksaa?
Menopaluulento kohteeseen Etelä-Egean saaret maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 149 € – 264 €. Kohteesta Helsinki (HEL) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot taas olivat niinkin halpoja kuin 67 €.
Mitkä ovat kohteen Etelä-Egean saaret suosituimmat lentokentät?
Valitsemastasi lentoyhtiöstä sekä määränpäästäsi kohteessa Etelä-Egean saaret riippuen vaihtoehtoihin kuuluu muutamia tunnettuja lentokenttiä. Näiden joukossa ovat:

 • Ródos (RHO-Diágoras) – 2030 lentoa kuukaudessa.
 • Thira (JTR-Santorini, maan sisäiset lennot) – 1175 lentoa kuukaudessa.
 • Mýkonos (JMK-Mýkonoksen saaren kansallinen lentoasema) – 693 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Etelä-Egean saaret?
Lentolippujen hinnat olivat noin 149 € – 264 € edellisten seitsemän päivän aikana. Kun olet valmis tekemään varauksen, me voimme auttaa sinua löytämään parhaan tarjouksen kohteeseen Etelä-Egean saaret.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Etelä-Egean saaret?
Loistava ajankohta hankkia edukkaat lentoliput kohteeseen Etelä-Egean saaret on joulukuussa. Muista, että kotimaassa kaikkein kallein aika tehdä lentovaraus on usein kesän ja talven loma-aikoina.
Kuinka kauan lento kohteeseen Etelä-Egean saaret kestää?
Se riippuu pääsääntöisesti lentosi lähtökaupungista ja sääolosuhteista. Jotta voisimme tarjota jonkinlaisen käsityksen siitä, miten kauan lennot oikein kestävät, olemme laatineet luettelon muutaman kohteeseen Etelä-Egean saaret menevän tunnetuimman kotimaisen reitin keskimääräisistä lentoajoista:

 • Ateena (ATH-Elefthérios Venizélos) → Ródos (RHO-Diágoras): 59 minuuttia
 • Iraklion (HER-Níkos Kazantzákis) → Ródos (RHO-Diágoras): 59 minuuttia
 • Thessaloniki (SKG-Makedonia) → Ródos (RHO-Diágoras): 1 tunti ja 13 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Etelä-Egean saaret?

 • Kohteen Etelä-Egean saaret kuuluisin kaupunki Kithnos on täpötäynnä nähtävää ja tekemistä. Jos aloitat lomasi täältä, voit tutustua erilaisiin nähtävyyksiin, kuten Port Merichas, nauttia paikallisten kahviloiden ja ravintoloiden herkuista ja uppoutua alueen historiaan ja kulttuuriin.
 • Pakatessa on hyvä muistaa, että kohteessa Kithnos on välimerenilmasto. Kannattaa pari päivää ennen matkaa tarkistaa paikallisista säätiedotteista loman aikaiset lämpötilat ja mahdolliset ukkosmyrskyt. Tulipa sää olemaan kylmä, kuuma, aurinkoinen tai sateinen, aina on fiksua olla varautunut.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Etelä-Egean saaret?
Kesä alkaa 20. Kesäkuuta pohjoisella pallonpuoliskolla, ja nämä lämpimämmät kuukaudet ovat loistavaa aikaa vierailla yhdessä kohteen Etelä-Egean saaret suurimmista kaupungeista, joka on Faliraki. Tähän aikaan vuodesta keskimääräiset lämpötilat vaihtelevat 77Fº (25Cº) – 80Fº (27Cº) välillä. ovat vilkkaimpia kuukausia tässä kohteessa.