Lennot - Sveitsi alkaen 75 €

Parhaat kaupungit kohteessa Sveitsi

Halvimmat lennot kohteeseen Sveitsi

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 75 € yhdensuuntaisille lennoille ja 147 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Finnair
Austrian Airlines
Air France
Air Baltic
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air Baltic
Air France
Lufthansa
Scandinavian Airlines
KLM
Austrian Airlines

Matkaopas: matkat kohteeseen Sveitsi

Eurooppa – Suuntana Sveitsi? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Sveitsi. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Sveitsi COVID-19:n takia?
Näppärästä asiakaspalveluportaalistamme löydät kaikki vastaukset useimpiin matkoja koskeviin tiedusteluihin, kuten esimerkiksi siihen, miten voit vaihtaa lentosi COVID-19:n takia. Jotta et joutuisi stressaamaan turhaan, suosittelemme, että luet lentoyhtiösi ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat seuraavan lentosi.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Sveitsi meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Expedian avulla se ei ole temppu eikä mikään. Vaihe 1: valitse matkapäiväsi ja napsauta “Hae”-painiketta. Vaihe 2: valitse ruudun vasemmalla laidalla sijaitsevan “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta “Ei muutosmaksua”. Vaihe 3: varaa halpa ja joustava lentolippusi kohteeseen Sveitsi.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Sveitsi matkustavien tulisi tietää?
COVID-19-pandemian myötä tulleet tiukat turvallisuuskäytännöt ovat muuttaneet nykypäivän matkustamista. Tässä on muutama näppärä neuvo, jotka sinun kannattaa lukaista ennen kuin vierailet kohteessa Sveitsi:

 • Ennen kuin varaat mitään, tarkista onko kohteessasi ja lähtöpaikassasi voimassa minkäänlaisia matkustusrajoituksia. Uusimmat tiedot saat viranomaisten verkkosivustoilta.
 • Kun kävelet lentokentän turvatarkastuksen läpi, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua neuvotaan jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkiseksi henkilöllisyyden varmistamista varten. Kasvomaskin käyttämisestä kieltäytyviä matkustajia saatetaan sakottaa ja estää nousemasta koneeseen.
 • Älä ojenna tarkastuskorttiasi (sähköistä tai paperiversiota) suoraan lentokentän työntekijälle. Sen sijasta sinun pitää asettaa se skannerin päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän tarkistettavaksi.
 • Käsimatkatavaroihin on lupa ottaa käsidesiä enintään 100 ml. Se tulee ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
 • Tyhjennä taskustasi siellä olevat henkilökohtaiset tavarat, kuten vaikkapa lompakkosi, avaimesi ja puhelimesi, ja laita ne käsimatkatavaroihin tavarakaukalon sijasta. Näin turvatarkastuslinjastolla on mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä.
 • Jos haluat tuoda ruokaa mukanasi koneeseen, laita se läpinäkyvään muovipussiin ja sitten tavarakaukaloon. Näin on paljon epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan käsimatkatavaroihisi ja ruokaasi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sveitsi?
Finnair liikennöi kohteeseen Sveitsi tai sen lähelle 104 kertaa kuukaudessa. Niistä 60 lentoa suuntautuu kentälle Zürich (ZRH) per kuukausi. Jos sen sijasta haluat varata lentolipun kentälle Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä), tämä lentoyhtiö tarjoaa 43 lentoa sinne per kuukausi.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Sveitsi?
Yksi helpoimmista tavoista napata huokeat lentoliput kohteeseen Sveitsi on olla joustava matkustuspäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla näet läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Sveitsi menevän lennon alin hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 147 €. Varauksen tekeminen etukäteen auttaa usein saamaan vieläkin paremman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Sveitsi maksaa?
Menopaluulento kohteeseen Sveitsi maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 147 € – 238 €. Kohteesta Helsinki (HEL) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot taas olivat niinkin edullisia kuin 75 €.
Mitkä ovat kohteen Sveitsi suosituimmat lentokentät?
Jos lennät millekään näistä suosituista kohteen Sveitsi lentokentistä, voit kätevästi ja helposti tutustua kaikkeen, mitä tämä tunnettu alue tarjoaa:

 • Zürich (ZRH) – 6819 lentoa kuukaudessa.
 • Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä) – 3633 lentoa kuukaudessa.
 • Basel (BSL-EuroAirport) – 1986 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Sveitsi?
Edellisten seitsemän päivän aikana kohteen Sveitsi lennot maksoivat suurin piirtein 147 € – 238 €. Hinnat riippuvat yleensä lähtöajasta, lentoyhtiöstä, matkustusluokasta ja siitä, milloin varaat lennot.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Sveitsi?
Halpa ajankohta varata lentotarjous kohteeseen Sveitsi on kesäkuussa, kun taas hintavimmat ajankohdat ovat kesän ja talven loma-ajat. Vältä varaamasta matkaa näille ajoille, jos olet lähdössä matkaan pienemmällä budjetilla.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Sveitsi?

 • Mielenkiintoinen Geneve on loistava paikka aloittaa tutustuminen kohteeseen Sveitsi. Tämä paikka tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä aina tunnetuista nähtävyyksistä, kuten Palexpo, upeisiin shoppailu- ja ruokailumahdollisuuksiin asti.
 • Kohteessa Geneve on meri-ilmasto. Ennen kuin lähdet matkaan, kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotukset. Olipa odotettavissa kylmää, kuumaa, sateista tai kuivaa säätä, aina on viisasta olla valmistautunut kaikkeen.
 • Basel, joka sijaitsee keskimäärin 190 km koilliseen kohteesta Geneve, kannattaa myös ehdottomasti lisätä listalle. Tämän kohteen mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Zoological Garden – älä unohda vierailla täällä!