Lennot - Sveitsi alkaen 78 €

Sveitsi: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Sveitsi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 78 € yhdensuuntaisille lennoille ja 161 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Vueling Airlines

Matkaopas: matkat kohteeseen Sveitsi

Eurooppa – Suuntana Sveitsi? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Sveitsi. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Sveitsi meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Expedian avulla se ei ole temppu eikä mikään. Vaihe 1: valitse matkapäiväsi ja napsauta “Hae”-painiketta. Vaihe 2: valitse ruudun vasemmalla laidalla sijaitsevan “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta “Ei muutosmaksua”. Vaihe 3: varaa halpa ja joustava lentolippusi kohteeseen Sveitsi.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sveitsi?
Finnair liikennöi kohteeseen Sveitsi tai sen lähelle 104 kertaa kuukaudessa. Niistä 60 lentoa suuntautuu kentälle Zürich (ZRH) per kuukausi. Jos sen sijasta haluat varata lentolipun kentälle Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä), tämä lentoyhtiö tarjoaa 43 lentoa sinne per kuukausi.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Sveitsi?
Yksi helpoimmista tavoista napata huokeat lentoliput kohteeseen Sveitsi on olla joustava matkustuspäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla näet läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Sveitsi menevän lennon alin hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 161 €. Varauksen tekeminen etukäteen auttaa usein saamaan vieläkin paremman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Sveitsi maksaa?
Menopaluulento kohteeseen Sveitsi maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 161 € – 216 €. Kohteesta Helsinki (HEL) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot taas olivat niinkin edullisia kuin 78 €.
Mitkä ovat kohteen Sveitsi suosituimmat lentokentät?
Jos lennät millekään näistä suosituista kohteen Sveitsi lentokentistä, voit kätevästi ja helposti tutustua kaikkeen, mitä tämä tunnettu alue tarjoaa:

  • Zürich (ZRH) – 6819 lentoa kuukaudessa.
  • Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä) – 3633 lentoa kuukaudessa.
  • Basel (BSL-EuroAirport) – 1986 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Sveitsi?
Edellisten seitsemän päivän aikana kohteen Sveitsi lennot maksoivat suurin piirtein 161 € – 216 €. Hinnat riippuvat yleensä lähtöajasta, lentoyhtiöstä, matkustusluokasta ja siitä, milloin varaat lennot.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Sveitsi?
Halpa ajankohta varata lentotarjous kohteeseen Sveitsi on marraskuussa, kun taas hintavimmat ajankohdat ovat kesän ja talven loma-ajat. Vältä varaamasta matkaa näille ajoille, jos olet lähdössä matkaan pienemmällä budjetilla.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Sveitsi?

  • Mielenkiintoinen Geneve on loistava paikka aloittaa tutustuminen kohteeseen Sveitsi. Tämä paikka tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä aina tunnetuista nähtävyyksistä, kuten Palexpo, upeisiin shoppailu- ja ruokailumahdollisuuksiin asti.
  • Kohteessa Geneve on meri-ilmasto. Ennen kuin lähdet matkaan, kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotukset. Olipa odotettavissa kylmää, kuumaa, sateista tai kuivaa säätä, aina on viisasta olla valmistautunut kaikkeen.
  • Basel, joka sijaitsee keskimäärin 190 km koilliseen kohteesta Geneve, kannattaa myös ehdottomasti lisätä listalle. Tämän kohteen mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Zoological Garden – älä unohda vierailla täällä!

Suosittuja lentoja kohteeseen Sveitsi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa